solefantDe “R” zit weer in de maand…dus we worden hier in huis allemaal weer gezellig veRkouden! Snotteren, hoesten, proesten…achja, jullie kennen het waarschijnlijk wel. En het weer, dat werkt ook niet bepaald mee. Hier in Hilversum kwam het gisteren alweer met bakken uit de lucht en de harde wind, maakt het niet echt aangenaam om naar buiten te gaan!

Eigenlijk begon mijn grote vriend een aantal weken geleden al een beetje te snotteren en te kuchen. Hij voelde zich niet helemaal top en kroop na schooltijd meteen op de bank onder een dekentje. Op een gegeven moment werd het hoesten erger en erger, totdat hij er hees van geworden was. Bij de dokter bleek het “gewoon” een virusje te zijn, dus rustig aan doen (uitzieken voor zover mogelijk) was het advies.

Wat ik zo vervelend voor hem vond, is dat hij zich zo benauwd voelde en zo’n last had van zijn keel. Ik kwam online de Solefant SaltPipe voor kinderen tegen en begon erover te lezen. Na dit gedaan te hebben, bestelde ik er eentje en gingen we er, zodra hij binnen was, mee aan de slag.

In eerste instantie geloofde ik er niet zo in….Halitzout? Nog nooit van gehoord. Maar ik dacht bij mezelf, als het niet werkt, dan hebben we het in ieder geval geprobeerd. Wat wel meteen opvalt is het leuke design van de Solefant + het feit dat hij echt gemaakt is voor kleine kinderhandjes! Een pluspuntje dus…en dat voor het gebruik!

Na een aantal keren de Solefant gebruikt te hebben, werd ik toch enthousiast. Ik merkte duidelijk verschil. Mijn kleine mannetje leek vrijer te gaan ademen en was ineens een stuk vrolijker. Het helpt dus toch, dat Halitzout! Voorlopig kunnen we hem nog een tijdje gebruiken, dus dit zullen we hoe dan ook doen, als de verkoudheid opnieuw toeslaat….en dat gaat ongetwijfeld nog een (aantal) keer gebeuren, zolang die verrekte “R” in de maand zit…

Wanneer te gebruiken:
Voor kinderen vanaf 2-3 jaar die last hebben van verkoudheid, astma, pollen en andere allergieën, verstopte bronchiën, gewone griep, etc.

solefant2Wat doet de SaltPipe™ ?
De micro-fijne zoutdeeltjes vermengen zich met de vochtige adem en stromen zo het ademhalingssysteem in, waar het vastzittend slijm losmaakt en dat zonder bijwerkingen! Daarom is de SaltPipe™ ook geschikt voor zwangere vrouwen of patiënten die medicijnen slikken voor hun ademhalingsstoornissen. Als het reinigingsproces van de ademhalingsorganen begint, kan men tijdens het hoesten of niezen ervaren dat de ademhalingswegen vrijer worden.

Hoe wordt de SaltPipe™ gebruikt ?
Gewoon in de mond doen en inhaleren. Dat kunt u ongeveer 25 minuten per dag doen, maar dan wel verspreid over de hele dag.
Voor uitgebreide informatie kunt u op de website terecht!
Tevens beschikt deze website over veel naslagwerk en klinische informatie over de Saltpipe™.

Ingespannen ademen is niet bevorderlijk voor sneller herstel, integendeel zelfs. Niet door de inhalator naar buiten ademen! Niet door meerdere personen laten gebruiken. Bij ziektebehandelingen een arts raadplegen.

Ingrediënten:
De SaltPipe™ bevat 50 – 60 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozän Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesiumchloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom. Deze ingrediënten zijn voldoende voor 5 jaar gebruik van de SaltPipe™.

Ook voor volwassenen is er een SaltPipe™ te koop, neem vooral een kijkje op de website!

WINNEN!wpid-20151109_210206.jpg
Wij mogen 2x de Solefant weggeven! Vertel ons voor wie jij meedoet! Laat je reactie, voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres, achter onder deze blog. Deze actie is inmiddels afgelopen!

25 gedachten over “Verkouden? Solefant SaltPipe™ voor kinderen!

  1. Graag zou ik dit willen winnen voor onze kinderen. Onze jongste dochter heeft altijd snel last van luchtwegenZiektes misschien zou het haar helpen om sneller te herstellen als ze een virus te pakken heeft!

  2. Zodra de blaadjes gaan vallen kan ik er weer de klok op gelijk zetten dat mijn dochter weer gaat sukkelen met haar gezondheid. In de wintermaanden loopt ze door het huis met de keukenrol onder haar arm omdat ze de hele dag loopt te snuiten. Vooral op school is dat lastig. In de nacht kan ze juist niet slapen omdat ze veel moest hoesten als ze gaat liggen en omdat haar neus dan juist dicht zit. Vaak wordt ze er zelf boos en verdrietig van en ook erg moe. Ik ken de neti pot waarbij je je holtes schoon spoelt maar dat is een beetje te spannend voor haar. De Solefant lijkt me de moeite waard om te proberen!

  3. Voor onze kleine sanne die al heel jong met allergie en hooikoorts begon. Zo zieligheid een kind wat altijd maar verkouden is met rode uitpuilende traan ogen loopt. Wat zou het fantastisch zijn als dit enige verlichting kan geven

  4. Voor onze kleine sanne die al heel jong met allergie en hooikoorts begon. Zo zieligheid een kind wat altijd maar verkouden is met rode uitpuilende traan ogen loopt. Wat zou het fantastisch zijn als dit enige verlichting kan geven

  5. Lijkt me erg handig voor mijn 2 zoontjes. De jongste is nu 17 maanden maar erg verkouden. Dan kan ik dit proberen vanaf dat hij 2 jaar oud is.

  6. Ben erg benieuwd, kende het nog niet. Mijn zoontje is vaak verkouden en heeft last van een verstopte neus, het zou fijn zijn als het hem zou helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.