nisy3De “R” zit weer in de maand, dat betekend dat de griep­ verschijnselen op de loer liggen. Dat dit komt door een lagere weerstand zijn veel mensen zich niet van bewust. Aangezien men minder buiten is en men zich meer in huis bevind, daar waar de luchtkwaliteit vaak een stuk slechter is en het zonlicht gefilterd word door ramen wordt de weerstand van de mens aanzienlijk minder dan in de rest van het jaar. Ik moet toegeven dat de laatste 2 weken het gesnotter om me heen merkbaarder wordt. En laat dat nou net in die 2 koudere weken geweest zijn, nu wil ik uiteraard niet zeggen dat bij kou je gelijk ziek word. Absoluut niet! Wat wel gebeurd is dat men meer binnen gaat zitten eventueel met gezelschap en als er dan iemand verkouden is, is een besmetting zo gemaakt en zo kun je in korte tijd een heel gezin besmet hebben met een griepje. Voor een griepje blijven we (gelukkig) niet meer thuis en dus gaan we vrolijk naar school, werk, sport en noem het maar op en verspreiden we het “vrolijk” verder.

Een goede gezondheid wordt voor een belangrijk deel bepaald door een optimaal functionerend afweersysteem: een natuurlijke verdediging van ons lichaam tegen ongewenste indringers. Hoe beter je immuunsysteem werkt des te hoger is je weerstand met als gevolg dat het je lichaam kan beschermen tegen ziekteverwekkers zoals bacteriën, schimmels en virussen, waaronder het griepvirus. Wat kun je zelf doen aan een goede weerstand? Structuur is een eerste stap en wat dacht u van 3 variërende maaltijden per dag, dag­ en nachtritme (voldoende slaap), lichamelijke hygiëne, lichaamsbeweging, verminder je stress.

nisy1En dan gebeurt het toch een keer ondanks dat je veel gedaan hebt om het te voorkomen: Je bent verkouden maar het is niet ernstig genoeg voor een bezoekje langs de huisarts. VSM Nisykind tabletten (ook vloeibaar verkrijgbaar) is een uitkomst voor kinderen van 0­6. Wij testen de tabletten van Nisykind. Het glazen potje met draaideksel zit tezamen met een bijsluiter in een kartonnen doosje. De pilletjes zijn klein van formaat (zie foto’s) en makkelijk door een kind in te nemen, eventueel kunt u ze fijn malen tussen 2 lepeltjes. Nadat een van de kinderen vorige week hoestend en proestend en met dikke snotterbellen thuis kwam werden de eerste pilletjes dan ook snel geslikt. Na een paar dagen was de verkoudheid beduidend minder en de erge verschijnselen zoals we die normaal kennen bleven uit! Dus toen de tweede thuis kwam met griep verschijnselen weet u vast en zeker wel wat ik gedaan heb…

Waar kan je dit middel voor gebruiken?
Nisykind tabletten is een homeopathisch geneesmiddel. De wetgeving voor deze middelen is per 1 september 2012 aangepast. Als gevolg hiervan mogen we niet meer vermelden waar dit middel voor bedoeld is. Wij mogen je wel persoonlijk advies of uitleg geven over dit product. Bel gratis met de VSM Advieslijn: 0800 – 9011 of mail naar [email protected] Samenstelling: Per tablet (100 mg): Aconitum napellus D6 10 mg, Bryonia cretica D6 10 mg, Eupatorium perfoliatum D6 10 mg, Gelsemium sempervirens D6 10 mg, Ipecacuanha D6 10 mg, Phosphorus D12 10 mg. Hulpstoffen: cellulose (E460), magnesiumsteraraat (E572), melksuiker en talk (E553b).

Dosering en gebruiksaanwijzingnisy2
Kinderen van 0 tot 1 jaar: bij de eerste verschijnselen elk uur 1 tablet, maximaal 6 tabletten per dag. Daarna 3 maal daags 1 tablet innemen. Kinderen van 1 tot 6 jaar: Bij de eerste verschijnselen elk uur 2 tabletten, maximaal 12 tabletten per dag. Daarna 3 maal daags 2 tabletten innemen. Nisykind tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond laten houden en dan laten doorslikken. Voor baby’s kun je de tabletten fijn drukken tussen twee schone lepeltjes.

[bol_product_links block_id=”bol_5a970c96e707f_selected-products” products=”9200000039539735″ name=”nis” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

VSM Nisykind tabletten te bestellen via http://www.vsmkind.nl/nisykind­tabletten

VSM advieswijzer: http://www.vsmkind.nl/adviesbij

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.