junianLaatst schreef ik al een review over de douchegel van vriendlief, die hij overigens nog steeds iedere dag gebruikt! Vanochtend was het de beurt aan de kleine man. “Why little tinkers aren’t little stinkers” staat er op de knalgele tube…ik ben benieuwd en hij ook!

from here to Hong Kong, kids don’t half pong. and when they smell, what do their parents yell? “get in the shower and give that neck a good scour”. in return, their offspring just glower. they don’t want to whiff like some poncey flower. but forget bathing hell, for this is a gel that’s almost as welcome as the end of school bell. its fragranced with their favourite fruit. plus, you get an awful lot for not much loot

stinkBovenstaande tekst staat achterop de tube..altijd leuk om met jullie te delen! Nu terug naar het douche-verhaal. Kraan aan, wachten tot het water warm is, tube openmaken en smeren maar! Bananen! Bananen! hoor ik ineens…het ruikt overduidelijk naar bananen in de douche, eigenlijk meer naar van die schuim banaantjes, kennen jullie die? De kleine man is dol enthousiast, want bananen lust hij wel! Stiekem is het wel jammer dat je deze douchegel niet kunt opeten, althans, dat is zijn mening natuurlijk.

Er zit 300 ml in de tube, dus voorlopig kan de kleine man weer heerlijk douchen! De geur blijft trouwens goed hangen, oppassen dus, dat de meisjes uit zijn klas geen hapje van hem nemen!

Goed om te weten is dat in Anatomicals land de konijnen vrij rondlopen, cavia’s het voor het zeggen hebben en de enige testen die de muizen doen, Brain Training is (puur voor hun eigen entertainment). Een van de muizen heeft zelfs een hoger IQ dan Einstein. Alle producten zijn vrij van dierproeven – pluizige konijntjes zijn schattig genoeg zonder Anatomicals producten. Het zijn gewoon de mensen die een beetje hulp nodig hebben van de producten van Anatomicals! Trouwens, alle producten zijn ook nog eens vrij van parabenen!

Ook naar banaantjes ruiken? Je kunt de douchegel van junior anatomicals hier bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.