Vtech bestaat 25 jaar en dat wordt groots gevierd! Wij zijn gevraagd om mee te doen met een leuke bloghop.. en dat doen we uiteraard graag! We ontvingen twee leuke Toet Toet Auto’s die Kian met plezier uitgetest heeft voor jullie! 

Toet Toet Auto’s is de meest bekende speelserie van VTech, die in techniek een stap vooruit maakt. De Press & Go Toet Toet Auto’s doen wat ze beloven: met één druk bovenop de bolide komen ze al in beweging. Ze reageren trouwens ook op de Magische Sensors die in de eerder verschenen Toet Toet Auto’s speelsets verstopt zitten. Want VTech houdt van duurzaam, alle onderdelen van Toet Toet Auto’s laten zich makkelijk combineren.

Ralph Raceauto
Ralph is een vrolijke brandweerauto, die grappige geluiden maakt, zinnetjes uitspreekt en vrolijke muziek afspeelt. Druk op zijn knipperende gezicht om dit te activeren! De auto is te gebruiken met de diverse Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren speelsets. De combinatie met de Press & Go Stuntshow zorgt voor extra speelplezier! Als je Ralph achteruit rijdt, dan schiet hij als hem los laat door de kamer…dit zorgt natuurlijk voor veel plezier bij onze kleine man.

Brent Brandweer
Brent wordt letterlijk door het hele huis gesleept. We horen vaak zijn vrolijke liedje en een heus brandweer geluid. Druk op de brandweerauto om vrolijke reacties te horen en laat hem los om hem te zien rijden. Beweeg de brandweerauto en hoor grappige geluiden en muziek. Of druk op zijn gezicht om de geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. De auto is te gebruiken met de diverse Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren speelsets. De combinatie met de Press & Go Stuntshow zorgt voor extra speelplezier!

 

WINNEN!
Omdat wij meedoen aan de #VTech25jaarbloghop mogen wij Brent en Ralph aan iemand weggeven! Laat hieronder in een reactie achter voor wie je mee doet, voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

En wie is de volgende in de rij?? Morgen kun je weer verder hoppen en deze keer ga je naar Sabrina. Zij mag iets weg gaan geven wat denk ik vooral erg leuk is voor meisjes! Neem je morgen een kijkje?? :) Veel plezier!
[bol_product_links block_id=”bol_59f75aafba354_selected-products” products=”9200000075632369″ name=”ralph” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″] [bol_product_links block_id=”bol_59f75ac654d73_selected-products” products=”9200000075632361″ name=”brent” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

76 thoughts on “#VTech25jaarbloghop: vier jij dit feestje mee?

 1. De toet toet auto’s zijn zo leuk! Doe graag mee voor mijn neefje. Hij zal er vast net zoveel plezier mee hebben als mijn zoon had

 2. Leuke winactie, ik doe graag mee voor mijn zoo tje van 2,5. Hij heeft nog geen Toet toet auto’s, maar het lijkt me leuk om ze te proberen. Ik vind het alleen niet zo’n fijn idee om mijn hele naam op internet te zetten. Mag ik dan niet meedoen?

 3. Wat leuk wij hebben al toet toet auto’s en een stuk baan. Onze dochter Noor vind het erg leuk om mee te spelen. We wagen graag een kansje.

 4. Toet toet auto’s ♡
  Mijn zoontje vind auto helemaal cool.

  Dit staat al lang tijd op zijn verlanglijstje! !♡♡
  Zou toch mooi zijn .
  Om het te verrassen als hij uit het ziekenhuis is .
  Ivm longproblematiek! Is hij opgenomen.

 5. Deze zijn echt super gaaf!!! Ik doe mee voor mijn zoontje Noah van 2 jaar die gek is op toet toet auto’s en deze nog niet heeft. Hij gaat hier heel blij van worden ?.

 6. Wat leuk! Onze olivier van1.5 jaar heeft ook de toettoet auto’s ontdekt maar heeft deze vvarianten niet. Ik doe daarom voor hem mee!

 7. Ik doe graag mee voor onze zoon Teun. De magische wegdek en e.d heeft hij nog niet zoveel mee maar alle autootjes op een rij en mee dansen met de liedjes die ze zingen vindt hij erg leuk. ???

 8. leuk voor onze jarno. die krijgt dit jaar een wegen-speelmat en deze leuke auto van vtech past daar perfect op! zeker speelplezier gegarandeerd want wij zijn groot vtech fan hier!

 9. Wij zijn dol op Vtech speelgoed en met name de toet toet auto’s. Dat krijg je met alleen jongens.. Ondanks dat ik regelmatig over de vele toet toet auto’s struikel, willen we toch steeds de nieuwe auto’s kopen. Deze lijken me ook weer erg leuk.

 10. Jaa super leuk cadeautje voor ons zoontje die op 28 december alweer 1 jaar wordt! Hij speelt graag met autootjes dus hij gaat deze vast ook heeel erg leuk vinden!

 11. Ik doe graag mee voor ons zoontje van bijna 2. Zou een leuke aanvulling zijn op zijn kleine toet toet auto’s verzameling!

 12. Ow super leuk ik zou graag mee doen voor mijn zoontjes die autos helemaal geweldig Vinden.
  Super leuk die acties

 13. Super leuk!! Wij doen graag mee voor onze Floris die bijna 1 is. En wat nou zo leuk is, pappa heet Ralph, dus deze auto’s passen perfect!

 14. Wat een leuke actie weer! Ik doe graag mee voor onze stoere meid van anderhalf die graag met autos speelt.. en toet toet helemaal geweldig vind! Ook de gastkindjes vinden ze super leuk dus kom maar op met die auto’s 😉 succes!

 15. doe graag mee voor ons zoontje!
  Inmiddels heeft hij al een hele verzameling van toet toet.
  En speelt hier dan ook met veel plezier mee.
  Deze auto,s zouden super zijn voor zijn collectie

 16. Als dit niet supergaaf is! Ik doe graag mee voor mijn eigen zoon die Brent heet en voor de zoon van mijn beste vriendin die Ralph heet, wat een toeval 🙂 Ze waren voor dezelfde dag uitgerekend maar Brent dacht om nog 3dagen in mama’s buik te blijven zitten & Ralph kwam er 2dagen te vroeg uit…
  Dit zou pas fijn zijn om een auto te hebben die hun naam draagt. Ideaal cadeautje onder de kerstboom 😀
  Want de lieve Sint brengt het racecircuit bij ons thuis, een auto bij zou super zijn.
  Ik volg je op Instagram 😉

 17. Brent en Ralph? Mijn kinderen heten Brent en Ralph! Nee…dat is niet waar natuurlijk, maar ze willen de auto’s wel heel graag. Voor hun kleine broertje Abel die net 1 is geworden en gek is op alles wat geluid maakt. Fingers crossed!

 18. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Hidde. Dol op zijn toet toet auto’s en uren speelplezier heeft hij er van. Wat zou hij blij worden als hij deze krijgt van sinterklaas ??

 19. Graag doe ik mee aan deze leuke Toet Toet actie! De 2 autootjes wil ik graag winnen voor mijn zoontjes! 1 voor grote broer en 1 voor klein broertje op komst, zodat ze lekker samen kunnen racen!

 20. Ik doe mee voor mijn zoontje die sinds 3 weken grote broer is waar hij nog erg aan moet wennen. Met dit cadeautje kan ik laten zien hoe trots ik op hem ben.

 21. wauwww dat zou wat voor mijn neefjes zijn want die heeft veel toet toet autoś maar deze nog niet hij vindt ze geweldig en zet ze ook elke keer weer allemaal aan echt leuk om te zien

 22. Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje Niek van 11 maanden. We hebben nog geen Toet Toet auto’s, lijkt mij erg leuk voor hem.

 23. Ik doe mee voor mijn dochter Lucy van 3! Zij vindt de Toet Toet auto’s superleuk. Heeft er ook een aantal, maar deze nog niet, en ik weet zeker dat deze ook in de smaak zullen vallen!

 24. V-Tech wil ik graag feliciteren met hun 25 jarig jubileum en ik hoop dat ze nog vele jaren dit prachtige speelgoed maken voor de kinderen.
  Voor mijn kleinzoon doe ik graag mee, hij speelt graag met auto’s en vindt deze Toet Toet auto’s vast geweldig. Graag loot ik mee.

 25. Gefeliciteerd V-Tech met jullie 25 jarige jubileum ?????ik doe heel erg graag mee voor onze zoontje Serginho wordt januari 3 ?superrr actie ???hij is dol op auto,s

 26. Jaaaa ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam. Bij zijn geboorte heeft hij van een collega van mij zijn 1ste toet toet auto gekregen, sindsdien is zijn collectie gegroeid. Deze heeft hij nog niet. Fingers crossed

 27. En zo rol ik via een pop upje ook naar deze winactie! Die is leuk! Ik doe graag mee voor ons pleegzoontje!!! Zou hij waanzinnig leuk vinden!!

 28. Nog zo’n toffe actie.
  Bij deze actie doe ik heel graag mee voor mijn dochter Fenna die dol is op autootjes. Ze kunnen mooi samen spelen met Vice vliegtuig en Ans ambulance 🙂

 29. toet toet auto’s.

  heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord.
  maar met een neefje die volgende maand 1 wordt , wordt het tijd dat ik er mee kennis ga maken.
  dus gun jij mij deze prijs

 30. Ik doe ook graag mee voor mijn kinderen. Mijn dochter heeft voor haar eerste verjaardag het Magisch speelhuis van de vrolijke vriendjes gekregen, maar eeeh, ze speelt liever met de Toettoet verzameling van haar broer. Ik weet dus zeker dat ze hier heel vrolijk van gaat worden!
  Oja, er staat een foutje in je tekst: “Ralph is een vrolijke brandweerauto” Maar Ralph is toch een raceauto?

 31. Mijn zoontjes VTech favoriet is alles van Toet Toet! Deze twee stoere varianten heeft hij nog niet. Doe daarom graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.