wobel2Vandaag kreeg ik een wel hele leuk mail, of ik alle lezers van Kiddowz even wilde trakteren met een kortingscode twv 7,5% op een WOBL horloge? Dat doe ik maar al te graag 🙂 Om het geheugen even op te frissen, of voor de nieuwe lezers onder ons, vertel ik nog eventjes wat de Wobl ook alweer is.

Zindelijkheid

Het Wobl horloge is erg geschikt voor kinderen met zindelijkheidsproblemen. Vaak kan een discrete herinnering om naar de wc te gaan voldoende zijn om een ritme op te bouwen. Het Wobl horloge bied 8 programmeerbare tril- of geluidsalarmen op een dag.

Zindelijkheid kunt u niet afdwingen. Een kind moet er aan toe zijn. Meestal geven kinderen dit zelf aan. Helaas gebeurt dit soms op wat latere leeftijd dan gehoopt. Wat u kunt doen om kinderen te helpen zindelijk te worden is in ieder geval structuur aanbrengen. Laat het kind op vaste tijden naar de wc gaan, of ze nou wel of niet moet. Het Wobl Horloge kan hier een handig hulpmiddel bij zijn.

wobel1Frequent Medicijngebruik

Kinderen die meerdere keren per dag herinnerd moeten worden om medicijnen in te nemen hebben een goede herinnering aan het niet te missen trilalarm.
Het trilalarm van het WobL horloge is erg moeilijk te negeren. Daarnaast zijn er 8 programmeerbare momenten waarop het horloge in 24 uur een alarm kan geven. Hierdoor is het horloge uitermate geschikt als hulpmiddel om herinnerd te worden aan het innemen van medicijnen.
Zelfs als de drager van het horloge ’s nachts niet wakker wordt van een geluid alarm, kan de trilfunctie een goed alternatief zijn. Normale horloges met alarmfuncties hebben meestal slecht een paar alarmmomenten. Het WobL horloge heeft 8 alarmmomenten welke los van elkaar (dus geen vaste interval) te programmeren zijn.
Daarnaast heeft het horloge een interval alarm wat om een vooraf ingestelde interval een alarm geeft. Dit alarm is ook te beperken om tussen bepaalde tijdstippen af te gaan (bijvoorbeeld elk uur tussen 8:00 en 20:00).

De producten op deze site zijn slechts hulpmiddelen. Vertrouw dus nooit blind op het functioneren ervan. Denk hierbij aan het innemen van medicijnen op gezette tijdstippen. Wobl kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden bij het missen van een innamemoment door het mogelijk niet functioneren van het horloge aangezien er teveel factoren zijn waar Wobl geen invloed op kan uitoefenen (bijvoorbeeld een lege batterij, waterschade of andere onvoorziene omstandigheden)

Doof of Slechthorend

Voor dove en slechthorende kinderen is een horloge met een piepalarm erg onhandig. Het Wobl horloge met trilalarm kan een uitkomst zijn om een alarm te voelen in plaats van te horen.
Het WobL horloge beschikt over een trilalarm waardoor doven en slechthorenden toch de mogelijkheid krijgen om herinnerd te worden door een horloge. .

Structuurwobel3

Kinderen hebben veel aan structuur. Het Wobl horloge bied 8 niet te missen alarmmomenten  welke zelf te programmeren zij om zo regelmaat aan te bieden. De opvoedingssituatie is van invloed op druk gedrag van een kind. Drukke kinderen hebben veel baat bij veel structuur en regelmaat in hun dagelijks leven. Ieder kind heeft deze behoefte wel, maar juist drukke kinderen kunnen er veel baat bij hebben wanneer er extra gelet wordt op deze regelmaat en structuur. Drukke kinderen hebben dan vaak ook moeite met periodes in het jaar dat er wat meer onrust en minder regelmaat is (denk aan de decembermaand).
Door momenten in de dag te markeren als momenten waarop een bepaalde handeling moet plaatsvinden is zekerheid en structuur in te bouwen.
Denk hierbij aan opstaan, ontbijten, naar school gaan, pauze, etc.
Het WobL Horloge kan hier goed in voorzien door de 8 programmeerbare alarmen.

Wij hebben deze horloge al eerder uitgetest. Hier vind u een uitgebreide review van het kleinste trilhorloge ter wereld.

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.