Als je zo naar buiten kijkt, dan doet de herfst al echt zijn intrede. Er komt de komende tijd nog een hele hoop regen aan, dus ik ben mij eens gaan verdiepen in wat er zoal aan leuke gezelschapsspelletjes te koop is. Ik kwam er 3 tegen van het merk Hasbro, waar ik toch echt wel enthousiast van word.

#1 Toiletpret
Voor de allerjongsten onder ons brengt Hasbro een hilarisch en ook behoorlijk spannend spel uit. Want wie krijgt de wc-douche?

Bij Toiletpret laten spelers om de beurt een wc-rol draaien. Daarop staan de getallen 1 t/m 3. De speler trekt dat aantal keren de wc door. En dat klinkt wel heel echt! Als je alleen het doortrekgeluid hoort, ben je safe. Maar als je pech hebt krijg je de volle douche uit de wc pot en druip je af. Niemand heeft een idee wanneer de wc-pot water spuit en daarmee een speler uitschakelt. Blijf om de beurt draaien aan de wc-rol en doortrekken, totdat er één speler overblijft. De speler die aan het eind droog is gebleven, mag zich de winnaar noemen van dit hilarische spel. Door de leuke doorspoelgeluiden is dit humoristische spel een klapper voor niet alleen kinderen, maar voor de hele familie!
Leeftijd: 4+

Lees alle reviews over Toilet Pret – Partyspel

#2 Toffe turner
Elke turner weet hoe moeilijk de perfecte landing is. Onze tip: net als Epke gewoon héél veel oefenen! De perfecte afsprong leren kan nu met het Toffe Turner spel, geïntroduceerd door Hasbro. Met de juiste timing zorg jij ervoor dat de turner super snel ronddraait aan de rekstok. Om hem te laten vliegen druk je op de knop. Laat de knop los op het juiste moment, zodat de turner op zijn voeten landt. Lukt het jou om hem de perfecte landing te laten maken op de mat, daag dan je vrienden of familie uit voor een wedstrijdje. Sprokkel de meeste goede landingen bij elkaar en win het toernooi. Dit sportieve spel kun je alleen spelen, maar hoeveel leuker is het om het samen te spelen en de competitie aan te gaan!
Leeftijd: 8+

Lees alle reviews over Toffe Turner

#3 Ei-hoofd
Nog zo’n spannend en grappig spel van Hasbro, is Ei-hoofd: een frissere variant van eierroulette, geïntroduceerd door de populaire talkshow host Jimmy Fallon. Om de beurt kiezen spelers een ei en draaien het bord met de pijl. De pijl geeft aan of de speler het ei op zijn eigen hoofd krijgt, nog een tweede ei op zijn eigen hoofd kapot moet maken, het ei op het hoofd van een andere speler kapot mag drukken of het ei door moet geven aan de volgende die aan de beurt is. Voedselverspilling? Nee hoor! De eieren zijn hol en sommige vul je met water. Welke eieren er gevuld zijn, weet niemand. Degene die de natte eikledder over het hoofd krijgt, is af. Ben jij de geluksvogel die het juiste ei kiest, of veeg je straks het struif van je haren?
Leeftijd: 5+

Lees alle reviews over Ei-Hoofd – Spel

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.