SAMSUNG CAMERA PICTURESToen de kinderen oud genoeg waren voor Duplo kregen ze van mij duplo en later kwam daar de knikkerbaan met knikkers bij. Zo konden ze afwisselen. Nu hoeft dat afwisselen niet meer! Hubelino is een kogelbaan welke op de Duplo past. Zo kan er gebouwd worden en kunnen de kogels (ze zijn een flinke slag groter dan de eentellers die we gewend waren van de knikkerbaan) gaan rollen. Dit bevorderd niet alleen het speelplezier maar ook de veiligheid.

Hubelino zijn bouwblokken welke op andere bekende merken passen. Daarbij zijn er speciale bouwblokken waar een gleuf in zit. Eenmaal goed gebouwd kunnen hier de ballen door heen rollen als een echte ballenbaan. Zorg ervoor dat de bal van hoog naar laag gaat en het bouwwerk doet de rest. Goed voor fijn motoriek, logisch denken en creativiteit.

45-delig Mini Construction set Hubelino – NIEUW!

Met de knikkerbaan van HSAMSUNG CAMERA PICTURESubelino kan je de mooiste glijbaan maken in heel veel variaties. Deze set is om je kennis te laten maken met wat Hubelino is en wat de knikkerbaan nu echt inhoud. Alles past ook op de Duplo stenen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof en het komt uit Duitsland, is 100% compatibel met andere bouwstenen zoals Duplo. De bal rolt altijd veilig in de baan. Gewoon gaan zitten kijken is al leuk en de kleine bouwer leert zo over zwaartekracht en oefent naast motorische vaardigheden ook het logisch denken.

Hier te bestellen.

/Miranda Young

One thought on “45-delig Mini Construction set Hubelino – NIEUW!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.