thun1Misschien leuk (en handig) om binnenkort alvast te beginnen met het vullen van de grote zak voor 5 december. Deze serie keek ik vroeger altijd…jullie ook?

Veel jonge fans hebben afgelopen seizoen de spannende avonturen van International Rescue op de voet gevolgd en kunnen niet wachten totdat Thunderbirds Are Go weer bij Zapp te zien is. Echter, dit najaar kunnen kinderen de avonturen van hun favoriete tv-serie steeds opnieuw beleven en zelfs gloednieuwe avonturen voor hun favoriete helden bedenken. Met de Thunderbirds Are Go actiefiguren en playsets van Vivid Toys kunnen alle spannende momenten worden nagespeeld: Virgil met zijn enorme Thunderbird 2, Gordon met zijn knalgele Thunderbird 4 of een van de andere Tracy broers. Alle Thunderbirds helden, hun futuristische voertuigen en zelfs Tracy Island en superschurk The Hood staan klaar om samen met jou hun nieuwste avontuur te beleven!

thun2De succesvolle animatieserie Thunderbirds Are Go is een moderne remake van de cultserie uit de jaren ’60 en is dan ook populair bij zowel jong als oud. In de serie gaan de vijf Tracy broers van International Rescue elke week vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan op pad om de sluwe plannen van ‘The Hood’ te verijdelen. Dankzij hun supersonische apparatuur slagen ze er steeds weer ternauwernood in om de meest vreselijke rampen te voorkomen.

De gloednieuwe serie actiefiguren en speelsets van Thunderbirds Are Go omvat nthun3iet alleen de meest populaire figuren, maar ook de supersonische Thunderbird 1, transportvliegtuig Thunderbird 2, de Thunderbird 3 raket, duikboot Thunderbird 4 en zelfs het complete Tracy Island, de geheime thuisbasis van de Tracy broers. Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig voor een superspannend Thunderbirds Are Go avontuur.

Vanaf begin oktober o.a. verkrijgbaar bij de grotere speelgoedwinkels en Bol.com
Adviesprijs: Thunderbirds Are Go figuren € 9,99. Playsets vanaf € 14,99, Tracy Island € 99,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.