Tere kinderhuidjes kunnen rekenen op de hulp van Dermo Care en…Paw PR4Kids_DermoCare_PawPatrol_269_shampoo_2.pngPatrol! Deze heldhaftige en hilarische puppy’s zijn de nieuwste karakters die de verpakkingen van de Dermo Care producten opvrolijken. Douchen en in bad gaan wordt nog eens avontuurlijk!

 
Haar en lijf!
De Dermo Care Paw Patrol shampoo is mild voor de ogen en is voorzien van antiklit en conditioner voor gemakkelijk doorkambaar haar. Uiteraard is de shampoo dermatologisch getest, pH huidneutraal en 100% zeepvrij. De consumentenadviesprijs is €2,69.
En na een heldhaftige dag moet je meer dan alleen je haren wassen natuurlijk! Ook je lijf verdient wel een flinke ‘poetsbeurt’! Daarvoor heeft Dermo Care Paw Patrol bad&douche ontwikkeld. Zacht voor de baby- en kinderhuid door de milde formule. Dermatologisch getest, pH huidneutraal en 100% zeepvrij. De consumentenadviesprijs is €2,69.
PR4Kids_DermoCare_PawPatrol_249_pleisters.pngVoor kleine schades…
En Dermo Care begrijpt als geen ander dat je geen held kunt zijn zonder zo nu en dan een kleine schade op te lopen. Daarom zijn er Paw Patrol pleisters! Deze zijn hypoallergeen, waterbestendig, vuilwerend, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen. Enne…geen angst: deze pleisters hechten niet aan de wond. De consumentenadviesprijs is €2,49.
Niet bijten!PR4Kids_DentalCare_PawPatrol_179_tandpastaboys.png
Een gezond hondengebit is het halve werk, zo weten ze bij Paw Patrol. Daarom kunnen ook de baasjes vertrouwen op de werking van Dental Care Paw Patrol tandpasta met milde fruitsmaak 0-5 jaar. De Dental Care peutertandpasta is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van het melkgebit. Het fluoridegehalte is aangepast aan de leeftijd. Fluoride versterkt het glazuur en helpt gaatjes voorkomen. Ook handig…naspoelen is niet nodig! De consumentenadviesprijs is €1,79.
Schone pootjes…
En dan een typisch product dat in tassen van vaders en moeders thuishoort: Dermo Care Paw Patrol toetendoekjes. Daar zit je als kind zelf natuurlijk niet op te wachten, maar als je je pootjes, eeeh, handjes toch vies hebt gemaakt of je snuit, eeeh, gezicht hebt laten mee-eten, dan zijn ze best wel handig. De vochtige doekjes van Dermo Care maken handjes en gezichtje gemakkelijk hygiënisch schoon. Toetendoekjes zijn zonder parfum, bevatten Aloë Vera en Kamille. Speciaal voor de baby- en kinderhuid. De consumentenadviesprijs is €1,89.
Dermo Care speelt met deze nieuwe lijn weer geweldig in op de behoeften van ouders én mini-superhelden. Zij kunnen naar hartenlust spelen, terwijl er ook voor de hygiëne, de tandjes én de kleine ongelukjes gezorgd wordt. O.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.