Ai-Robot Miko is het beste vriendje van elk kind en helpt het kinderbrein te ontwikkelen

Een grote trend in kinderspeelgoed zijn producten die spelenderwijs belangrijke vaardigheden en kennis bijbrengen. Artificial Intelligence is hier bij uitstek geschikt voor. AI-robot Miko combineert het beste van deze twee. Miko weet dankzij deep learning AI hoe hij contact moet maken met kinderen en leert hen echt kennen. Dat zorgt voor plezier op een manier die andere technologie niet kan bieden. Denk aan Wall-E of BB-8 uit Star Wars, maar dan voor thuis. Welk kind wil dat nou niet?

Sneller leren en intelligentie verhogen

Kinderen kunnen met Miko zelf hun activiteiten en interesses kiezen. Hoe meer een kind met Miko speelt, hoe beter Miko het kind diens stemmingen en diens interesses gaat kennen. Door de ontwikkelingsfasen van een kind beter te begrijpen, kan Miko helpen om sneller te leren en intelligentie te verhogen. De slimme robot zal voortdurend op zoek gaan naar manieren om het kind aan te zetten tot spelen en bewegen en om het kinderbrein uit te dagen. Hij is bijvoorbeeld gek op verstoppertje spelen, knutselen en dansen en laat kinderen zelfs leuke yoga-oefeningen doen. Plezier gegarandeerd!

Interactie naar hoger niveau

Miko 3 is de opvolger van de succesvolle Miko 2 robot. Met meer dan 34 sensorlijnen die in realtime worden verwerkt, brengt de nieuwe Miko de interactie tussen mens en machine naar een nog hoger niveau. Met behulp van de modernste technologie kan Miko bekende gezichten, objecten en de wereld eromheen identificeren, onthouden en herinneren. Miko’s eigen ontwikkeling staat ook niet stil. Elke maand krijgt hij een automatische update waarbij nieuwe inhoud en mogelijkheden worden toegevoegd. Ouders kunnen via een eenvoudig te gebruiken app controleren welke spelletjes Miko en het kind samen spelen en de vooruitgang van het kind volgen terwijl het leert en groeit.

Miko 3 is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en kost €299,-.

Ai-Robot Miko is het beste vriendje van elk kind en helpt het kinderbrein te ontwikkelenAi-Robot Miko is het beste vriendje van elk kind en helpt het kinderbrein te ontwikkelen

191 gedachten over “AI-Robot Miko is het beste vriendje van elk kind

 1. Ons zoontje wordt 28 november 5 en kijkt op YouTube naar een robot die alle huishoudklusjes doet,vanochtend zegt hij mama die geef ik jou dan hoef je nooit meer wat te doen🤣.Wat zou het leuk zijn als ik een blauwe robot voor hem win die hem kan helpen om te ontprikkelen, door zijn ass is hij wel eens overprikkeld

  1. Dit had ik als kleine jongen ook geweldig gevonden zeg! Super om de kids te laten ontdekken wat deze Miko allemaal kan!! Maar vooral Samen avonturen beleven en spelletjes spelen. Graag de rode.

     1. Ik doe mee voor mijn zoontje die op de 28e 7 wordt.Hij zit op speciaal onderwijs en klaagt dat ie weining vriendjes heeft.Ik denk dat deze robot hem veel ksn leren en leuke herinneringen bezorgen tegelijk!

 2. Zo gaaf deze robot! Ik wil m graag winnen voor mijn zoontje Aaron die in december 4 jaar wordt. Hij is heel nieuwsgierig en leergierig dus ik denk dat hij heel veel plezier met deze mooie robot kan hebben! Ik heb geen voorkeur voor een kleur.

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, die door vele hartoperaties achterloopt in haar ontwikkeling. Een robotvriendje, die haar steeds beter leert kennen, zou haar extra kunnen helpen verder te groeien. ❤️ Rood of blauw maakt ons niet uit.

 4. Wauw die is wel heel erg gaaf en mijn zoontje zou hier heel erg blij van worden .
  Hij leert en ondek graag nieuwe dingen want hij is heel leergierig en daarom zou deze robot echt geweldig zijn voor hem .

 5. Mijn jongste dochter heeft een grillig karakter. Ze hecht veel waarde aan haar knuffels, maar vindt het jammer dat die niks zeggen en niet zelf kunnen bewegen. Deze robot zou maar zo eens haar favoriete vriendje kunnen worden! 😍

 6. Wouw het lijkt me super gaaf voor mijn 4 schatjes die gaan hem echt geweldig vinden😍🙂 maak niks uit welke kleur 😊

 7. Wat is hij gaaf zeg! Onze zoon zou dit echt te gek vinden. Hij is een echte robot man. Tekent ze, probeert ze dan van karton te maken tot het in zijn ogen perfect is. Altijd zijn er aanpassing want ja ze kunnen altijd beter en slimmer. Ook de doe het zelf dozen om je eigen robot te bouwen zijn hier een grote hit! Voor hem doe ik dan heel graag mee om voor hem deze Miko te winnen. Ik weet zeker dat hij heel gelukkig hiervan gaat worden!

 8. Rauw dit lijkt me zo gaaf voor onze zoon. Een vriendje die hem begrijpt er er altijd onvoorwaardelijk voor hem is. Dat zou hem zo goed doen. Kleur maakt niet uit.

 9. Wat weten ze tegenwoordig toch allemaal te ontwerpen! Echt heel gaaf dit! Als ik lees wat deze robot allemaal kan weet ik zeker dat ze er hier thuis dol op zullen zijn! Hulp met rekensommetjes zou erg fijn zijn! Hopelijk wordt de motivatie dan ook wat beter en ik lees dat Miko ook kan omgaan met emoties! Dit vind vooral mijn zoontje erg lastig dus wie weet heeft hij hiermee een nieuwe beste vriend gevonden! We duimen voor deze te gekke prijs!!!!

 10. Wat een ontzettend gaaf ding . Dat zullen mijn 3 mannen geweldig vinden . Uitdaging kan vooral de kleinste wel gebruiken en zo samen in beweging is natuurlijk helemaal leuk !
  Ben benieuwd of de Kat het ook een leuk ding zal vinden 😂

 11. Lieve Sinterklaas , kiddowz ,
  Ik fluister in je oor…
  Ik heb ook een mooi geschenkje voor je hoor 👍
  Een mooie tekening, helemaal alleen gemaakt ,
  Ik hoop dat het jou hartje raakt ❤️
  Twee jaren kon ik jou geen knuffel geven,
  Want je mocht jou niet op mijn ziekenhuiskamertje begeven 🤕
  Gedurende die jaren heb ik gevochten zo hard als ik kon,
  En kijk nu, mijn mama en papa trots dat ik het van die ‘k’ ziekte won 🎉
  Gedurende mijn ziekteperiode heb ik heel wat leuke dingen gemist,
  Maar het maakte mij wel tot een drie-jarige optimist 😀
  Ondertussen ga ik al flink naar de kleuterklas,
  Het was wel even wennen hoor, zo weg van mama met op mijn rug een boekentas 😉
  Maar ik heb in klas wel nog nooit een traantje gelaten ,
  En durf nu al met mijn vriendjes over mijn broertje in mama’s buikje praten ❤️
  Ja Lieve Sint, binnenkort moeten mama en papa hun aandacht een beetje verdelen,
  En kan ik dagenlang met mijn kleine broertje spelen 🍼
  Maar nu ga ik eerst nog even alleen aan mezelf denken,
  En wil ik mezelf eigenlijk deze Milo schenken 😃
  Ik plaats dit bovenaan op mijn verlanglijst,
  En hoop keihard dat je mij als gelukkige winnaar aanwijst 🍀

 12. Ik doe mee voor mijn zoon, hij is helemaal ‘ in to science’ . De diverse robots waren al op zijn verlanglijst geplakt. Maar de Miko 3 zou hij helemaal geweldig vinden.
  Ik hoop dat hij dan nog meer uitgedaagd wordt, daar heeft hij ook thuis behoefte aan en vindt hij fijn.
  Gecombineerd met bewegen leert hij goed, dat bewijst het bewegend leren op school

 13. Super graag voor mijn zoontje van 4 hij heeft best wel wat faalangst en dat belemmerd hem helaas best wel.
  Ik denk dat hij Miko fantastisch gaat vinden en hij van alles van hem zonder last te hebben van zijn faalangst ☺️

 14. Ik doe graag mee voor een rood robotje, al maakt de kleur niet zoveel uit. Ik denk dat het een enorme meerwaarde kan zijn voor mijn zoontje met autisme, zo kan hij contact op zijn eigen tempo leggen. Lijkt me een leuke uitdaging voor hem.

 15. Ik maak graag kans. Met voorkeur op een rode, omdat onze dochter deze kleur erg mooi vind. Het lijkt mij onwijs leuk en leerzaam voor haar om hier mee te spelen.

 16. Heel graag voor mijn zoontje in blauw ! Weg met al die schermen! Dankzij deze robot komt het zelf spelen weer terug zo leuk! 😃

 17. Wat hebben ze tegenwoordig toch geweldig speelgoed! Mijn zoontje zou wel goede vriendjes willen worden met Miko, hij is geobsedeerd van robots en misschien krijgt Miko hem wel op een leuke speelse manier een beetje meer in beweging.

 18. Zo, deze is echt heel tof! Ik denk dat mijn dochter van 8 deze helemaal fantastisch zou vinden! Zij is gek ik robotjes, maar merkt wel dat ze uiteindelijk altijd hetzelfde reageren of doen en er weinig interactie is. En dat heeft deze Miko dus wel! En heel tof dat hij ook kan dansen, dat zal ze vast ook geweldig vinden! Ik vind allebei de kleuren leuk, maar als ik toch moet kiezen dan een kleine voorkeur voor blauw.

 19. Wauw super leuk voor ons zoontje, graag de kleur blauw. Hij heeft een taal achterstand dus hopelijk gaat hij veel praten tegen zijn nieuwe vriendje

 20. Wauw te gek, mijn zoontje zit niet zo lekker in z’n vel en is gauw boos. Misschien geeft de robot hem wel een beetje troost. Rood is zijn lievelingskleur.

 21. Wat een fijn robot-vriendje! Dit zou een fijn maatje kunnen zijn voor mijn oudste, zodat hij in zijn eigen tempo kan ontwikkelen met de diverse apps. Beiden kleuren zijn goed, met voorkeur voor rood.

  1. Dit had ik als kleine jongen ook geweldig gevonden zeg! Leuk om de kids samen te laten ontdekken wat deze Miko allemaal kan.. maar vooral: Samen op avontuur uitgaan en spelletjes spelen!

 22. Ik zou deze graag voor mijn zoontje willen winnen, kleur maakt niet uit. Ik hoop dat dit hem diversiteit brengt in zijn spelen, ipv alleen maar op 1 ding gefocust te zijn.

 23. De blauwe graag. Ik hoop dat deze robot uitdaging kan bieden om verveling tegen te gaan maar ook steun op moeilijkere momenten

 24. zou heel leuk zijn voor mijn kleinzoon die voornamelijk bezig is met zijn scherm en wel wat afwisseling kan gebruiken en hoop dat hij van deze robot nog veel kan leren

 25. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn 5 jarige neefje. Hij heeft recent een zusje gekregen en moet nog een beetje wennen aan de verdeelde aandacht van zijn ouders. Hij is erg leergierig en wordt geurende de dag graag uitgedaagd. Wellicht kan deze gave robot hem daarbij een handje helpen. Voorkeur voor de blauwe, maar de rode is ook gaaf. Dus dat zou zeker geen straf zijn om die te winnen

 26. Super leuk voor mijn prachtige kleindochter, het is al een wijsneus, maar hier kan ze ook nog weer veel van leren

 27. Wat een schatje, de kleur maakt niet uit. Mijn zoontje wil vast wel zo’n fascinerend vriendje winnen. En zo spelenderwijs leren is natuurlijk super leuk. Mijn zoontje is een gezellige kletser en zijn uit knopje heb ik nog niet gevonden. Fijn als hij ook tegen deze robot aan kan kletsen, zodat ik wat werk in huis kan verzetten

 28. Mijn kleine man is dol op robots maar ook knuffels vindt hij erg leuk. Dit zou dus wel eens de perfecte match kunnen zijn!! Ik maak heel graag een kans en hoop hem te mogen verrassen met zo’n mooi cadeau.

 29. Ik doe graag mee voor onze dochter Jazz, ze bijna 4 gek op robots en techniek. Ze heeft een robo hond en woki een codeer spelletje is leer gierig kan letters van het alfabet lezen en schrijven. Ik denk dat ze hier super blij van zou worden.

 30. TOP. Deze robot is voor mijn neefje het begin van een mooie carriëre in de techniek om zo zijn favoriete oom op te volgen als electromonteur

 31. Ik doe graag mee voor onze Lynn en Dex, kleur onbelangrijk! Dit nieuwe maatje zouden ze allebei schitterend vinden! Dex omdat het een échte robot is, Lynn voor de interactie en uitdagingen. Het zou geweldig zijn om deze te mogen winnen <3

  1. Wat een fantastische super prijs is dit zeg. Echt heel gaaf. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon en dochter. Als je naar mijn naam kijkt, zou ik voor de rode robot kiezen. Maar stiekem denk ik dat blauw ook heel erg in de smaak zal vallen bij mijn zoon en dochter. Het maakt voor ons dus eigenlijk niet uit welke kleur wij zouden winnen. Verras ons maar. Het is sowieso fantastisch!

 32. Ik zou graag mee voor onze zoon Ruben, kleur maakt hem niks uit.
  Ruben is jongen die altijd buiten is en van uitdagingen houdt, een manier waar hij al zijn energie in kwijt ben.
  Binnen spelen is een straf voor ruben, ondanks dat hij veel speelgoed heeft.
  Ruben kan niet zo goed over prikkels en heeft structuur en duidelijkheid nodig.
  Om hem binnen meer uitdaging te geven zodat hij met de wintermaanden binnen is zouden we graag deze gave robot willen proberen.
  Zodat hij de rust kan vinden die hij nodig heeft.

 33. Wat gaaf, onze dochter is moeilijk te stimuleren qua leren, deze robot zou best eens spelenderwijs haar motivatie voor bepaalde dingen kunnen aanwakkeren. De rode is wel erg mooi 😍

 34. Wauw, wat een geweldig cadeau zou dit voor mijn zoontje zijn verjaardag zijn! Ik denk en hoop dat dit stimuleert om de iPad wat meer weg te leggen 😳

 35. Ik zou super graag de Miko 3 robot willen winnen voor m’n dochtertjes. Zodat ze een mooi Sinterklaas-/kerstcadeau hebben. Helaas is het financieel voor mij geen pretje en zit ik bijna 2 jaar volledig in de ziektewet. Dit zou het jaar toch nog positief afsluiten en daarnaast belangrijke vaardigheden en kennis bijbrengen. Ik kan niet omschrijven hoe erg graag ik dit zou willen.

 36. Wat een fantastische winactie. Zo veel interactie en mogelijkheden in een kleine Miko!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter Lyanne die heel graag de rode willen winnen.
  Ze heeft moeite met contact leggen en voelt zich vaak alleen. Dit zou weleens de oplossing kunnen zijn en kan haar virtuele broertje of zusje zijn waar ze zo naar verlangt.
  Ze neemt van mij of de juf dingen lastig aan en ik weet wel zeker dat Miko hier verandering in kan brengen, zodat ze toch de juiste ontwikkeling doormaakt en ze steun heeft van Miko.
  Ongelofelijk dat Miko mee kan groeien met je kind. Ieder kind verdient wel een Miko!

 37. Dit lijkt me een leuk vriendje voor mijn eigen kleine vriend Logan! Blauw of rood: dat maakt niet uit. Maar ik weet zeker dat mijn neefje dit geweldig leuk gaat vinden! Hij is namelijk dol op robots. Dus zijn EIGEN robot… Dat gaat meneertje ongetwijfeld fantastisch vinden!
  Wat ik hoop dat hij hiervan gaat leren? Meer rustig luisteren en concentratie opbouwen. Maar of dat gaat lukken, dat zullen we nog wel eens zien… 🙂

 38. Wat leuk, deze robot. Bij mijn zoon op school hebben ze ook een robotmaatje. Echter moet deze gedeeld worden met de hele school, wat het weer lastig maakt om er regelmatig gebruik van te maken. Een eigen exemplaar zou dan ook heel erg fijn voor hem zijn. De rode is tof, maar blauw is ook goed.

 39. Wat een super leuke winactie ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha ze vind spelen heel erg leuk en kan wel een vriendje gebruiken en ze wil graag de kleur rood

 40. ik kan wel een heel mooi leuk verhaal vertellen(hoe mooi en wat prachtig etc etc) maar ik ik wil deze winnen voor mijn kleinzoon RIV

 41. Deze gave AI-Robot Miko zou echt een waanzinnig mooi cadeau zijn voor mijn kleinzoon, ik zou hem hiermee graag willen verrassen. In de kleur rood zou hij geweldig vinden en met AI-Robot Miko de aller beste vriend gaan worden!!

 42. Wat heerlijk zo’n vertrouwd maatje om elke dag na school te mogen begroeten en spelend een rustmoment te beleven. Ik vind de blauwe erg leuk, maar eigenlijk de rode ook net zo mooi. Het zal mijn zoon ook niet uitmaken, een robotmaatje zal voor hem geweldig zijn!

 43. Hoe gaaf is dat! Vroeger wilde ik altijd een robot Robin zoals Bassie en Adriaan hadden, maar deze is veel gaver! Rood of blauw mijn dochter zal beide varianten te gek vinden. Vooral als die ook nog met haar wil zingen!

 44. Wat is deze tof! Ik hoop dat ie mijn zoontje vooral veel plezier zal brengen! Mijn zoontje heeft zoveel fantasie, dat komt wel goed denk ik! Kleur is beiden mooi!

 45. Wat leuk. Ik doe erg graag mee voor mijn dochter Sam, de robot lijk mij bijzonder leerzaam voor haar, een geweldige uitvinding. Ik waag graag een kans voor haar. Groetjes van Anneliese de Waal

  Geen voorkeur voor kleur 😊

 46. Hoi. Ik wil graag winnen voor dochter Julia.. en dan liefst in de kleur blauw, haar lievelingskleur.

  Ik hoop dat Miko haar kan helpen te groeien als mens en aan te zetten tot creatieve en actieve ideeën. Ze doet dat soort dingen graag, maar begint er niet gemakkelijk zelf aan doordat ze bang is dat het niet lukt.

 47. Dit is superleuk voor mijn nichtje! Ze is altijd geintetesseerd in mijn telefoon en wil graag spelletjes erop spelen.. ook al mag ze dat niet altijd van mij. Dit is de perfecte oplossing!

 48. Oh wow wat een gave robot. Ik doe mee voor mijn dochter Julia. Kleur maakt niks uit.. zooo benieuwd naar deze robot.. misschien speel ik er dan wel meer mee dan mijn dochter.. hihi

 49. De kleur maakt niet uit… Maar voorkeur voor rood
  Deze Miko zou geweldig zijn voor mijn beide kinderen. Maar ik hoop dat hij vooral mijn dochter zal helpen met leren lezen. En mijn zoon met meer zelfverzekerd te zijn

 50. Wat een fantastisch speeltje! Ieder kind zou daar ontzettend blij van worden. Ik doe mee voor mijn jongste zoon. Ik denk hij hier uren speelplezier van heeft. Geen voorkeur voor kleur.

 51. Ooooo wat gaaf, die zou ik nog wel voor mezelf willen winnen… Maar ik ga voor mijn kleindochter Imke 😍 Zij is gek op rose, maar rood zou ze ook heel mooi vinden.

 52. Wat een geweldige uitvinding! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is enigst kind en met Miko zou hij een vriendje erbij hebben die hem ook nog eens motiveert beter te bewegen. Officieel is het nog niet vastgesteld, maar we weten bijna zeker dat hij net als mijn man een vorm van autisme heeft en ik denk dat miko hem ook rust kan geven.

 53. Deze Miko 3 zou het beste vriendje worden van de dochtertjes van een goede vriend. Ze zitten momenteel in een moeilijke thuissituatie, met een vader die zeer ernstig ziek is en nooit meer beter zal worden. Hopelijk kan Miko voor een beetje afleiding zorgen in deze moeilijke tijd. Dan kunnen ze een beetje plezier met hem maken en van hem leren. Blauw of rood, vind ze allebei heel erg leuk.

 54. Mooie actie! Ik maak graag kans op de blauwe robot. Dit is echt heel leuk voor mijn zoontje, zeker omdat deze robot kinderen uitdaagt tot nadenken en ze leert hoe ze met anderen kunnen omgaan. Niks zo leuk voor kinderen als spelenderwijs leren!

 55. Ik doe graag mee voor de blauwe variant voor mijn zoontje Sepp (de rode of een andere kleur is ook prima mocht dat een probleem opleveren).

  Ik hoop dat de robot Sepp met name een stukje zelfvertrouwen geeft, leert dat je als mens goed genoeg bent zoals je bent en hij wat zelfverzekerder wordt.

 56. Mijn kleinzoon zou dit geweldig vinden, ongeacht de kleur! Hij hoeft hiermee niet perse iets speciaals te leren, spelen is al leren!

 57. Vriendjes maken is moeilijk, althans dat vindt mijn dochter. Misschien kan Miko behulpzaam zijn om haar te helpen vertrouwen te krijgen in andere mensen. En yoga is natuurlijk de perfecte manier om te ontstressen.

 58. Ideaal dit speelmaatje voor Sem want hij is dol op verstoppertje spelen, knutselen en dansen en laat kinderen zelfs leuke yoga-oefeningen doen. Wat een aanwinst om met behulp van Miko op avontuur te mogen gaan, inspiratie op te doen en iedere keer een nieuwe uitdaging voorgeschoteld krijgt! Ik loot graag mee voor de blauwe versie.

 59. Dit is nou speelgoed wat een goed kameraadje kan zijn van een kind, vooral als je voor je andere kameraad (kat) allergisch bent.

  Ik doe dus graag mee met deze winactie.

 60. Ik waag graag een gokje voor mijn zoontje Teije. Hij vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken en zo te lezen moet dat met deze robot helemaal goed komen!

 61. Wat is dat een super leuk hulpmiddel . Daar zouden we wel eens een heleboel plezier van kunnen hebben. Spelenderwijs leren dat is toch mooi. Wij doen heel graag mee aan deze super leuke actie.

 62. Ik maak graag kans voor mijn dochter Beau van 6 jaar. Ik weet zeker dat ze Miko als vriendje zal omarmen en er ook veel baat bij zal hebben. Blauw of rood, dat maakt niet uit 🙂

 63. mijn kleindochtertje woon nogal afgelegen wat betreft vriendjes, dus deze robot zou een leuk speelmaatje voor haar zijn !

 64. Lieve Miko,
  Kom jij met mij spelen?
  Ik wil al mijn speelgoed met jou delen?
  Ik vind jou prachtig zoals je bent!
  Als iedereen jou maar als mijn vriend herkent!
  Blauw of rood – je bent zo cool,
  Je geeft mij een superfijn gevoel.
  Met jou als vriend durf ik alles aan,
  en durf ik wel voor veel te staan.
  Ik ben dan niet langer laf en hypocriet en slap.
  Met jou Miko zet ik de eerste stap!
  Ik word stoer en zet mij voor goede dingen in!
  Lieve Miko met jou spelen daarin heb ik zoveel ZIN!

 65. Ik doe heel graag mee voor mijn neefje die heel graag leert en zoiets geweldig zou vinden. Hij is in februari jarig en daarom zou ik hem hiermee willen verrassen. Ik heb niet echt een voorkeur voor een kleur.

 66. Ik zou graag een rode Miko 3 voor mijn neefje winnen. Wat een fantastisch Kerstcadeau, een robot die kinderen slimmer en gelukkiger maakt! Bovendien vind ik hem er ook schattig uitzien en lijkt het me een heel fijn vriendje om mee te spelen.

 67. Ik doe graag mee voor mijn nichtje, ik denk dat ze dit erg leuk zou vinden. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en technologie vindt ze prachtig. Ik doe graag mee voor rood al zou blauw ook prima zijn.

 68. Wat een leuke lieve Miko robot.
  Mijn zoontje zou hier heel gelukkig van worden denk ik. Vanwege zijn autisme is vriendjes maken en de vriendschap onderhouden best lastig en daar wordt hij soms ook verdrietig van.
  De rode Miko zou zijn voorkeur hebben

 69. Ik doe mee voor onze stichting. Ik ken een aantal kinderen die erg laat zijn met praten, misschien krijgt Miko ze aan het praten, dat zou toch geweldig zijn. Ik ga er tenminste vanuit dat Miko niet heel erg eenkennig is. Ik zou het liefst de blauwe hebben.

 70. Ik doe graag mee voor mijn tweeling. Die dol zijn op robots en andere gekke snufjes. Ze dansen dagelijks op het nummer “Dancing machine” van Michael Jackson en aangezien Miko zo te lezen ook dol is op dansen lijkt hij mij een mooie aanvulling op mijn dans duo!

 71. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij vindt naar school gaan niet erg leuk. Misschien dat hij hierdoor wat meer the spirit krijgt!

 72. Wauw, ik loot graag mee voor de blauwe robot. Het is heel leuk om samen met mijn dochter te leren, maar alle extra hulp is welkom en zo’n robot lijkt me een hele leuke manier zodat ze zich nog beter kan ontwikkelen.

 73. Wat een leuk ding. Mijn voorkeur gaat uit naar de kleur blauw. Ik denk dat mijn dochter dit wel heel leuk zal vinden, haar eigen vriendje. Zelf ben ik ook wel nieuwsgierig naar Miko en vooral naar wat hij allemaal kan en doet.

 74. Mijn zoontje Bart is gek op robots, ik maak heel graag kans hem te mogen verrassen met deze leuke digitale vriend die hem uitdaagt en vermaakt! 😊💙🤖🎁🤞🏼🍀

 75. Mijn kleinzoon heeft zijn schoentje al gezet in de hoop dat de Sint die vind . Met de blauwe robot heeft hij er zo een vriendje bij

 76. Mijn zoontje Scout zou hier gek van zijn. Hij is gek van techniek. Hij heeft zelfs de radio van zijn zus helemaal uit elkaar geschroefd. In elkaar zetten zal wel voor later zijn. Rood is wel zijn lievelingskleur…

 77. Wow! Wat een plaatje!
  Miko is geen speeltje maar een echt maatje!
  Ik had nog nooit van hem gehoord,
  maar OMG, wat heeft hij punten gescoord!
  Hoe tof, je eigen Robot om mee te dansen,
  en met zijn cutie face zal hij zelfs met je sjansen.
  Wanneer de kids naar bed zijn blijft Miko bij mam,
  kan ze meteen even kijken welke yoga-oefeningen ze nog kan.
  Welke kleur? Rood of blauw?
  Maakt hier niks uit Miko, ze houden hier toch wel van jou!!!

 78. Gaaf! Ik doe graag mee voor mijn zoontje en zou dan graag de blauwe winnen. Hij is enigst kind en ik denk dat deze Miko heel leuk is voor kinderen om samen te spelen. Zo leer je sociale vaardigheden en heb je nog plezier ook

 79. Hey hey,
  Graag nam ik deel om deze superleuke/mooie en zeer intelligente robot te winnen.
  Mijn dochtertje werd 31/10 3 jaar, maar is heel wat voor op haar leeftijdsgenootjes en gaat altijd op zoek naar het hoe en waarom van alles.
  Verder danst en knutselt ze ook heel graag, wat ook easy-peasy blijkt voor Miko3.
  Ze heeft geen broertjes of zusjes dus Miko zou het ideale nieuwsgierige en quasi alwetende vriendje zijn.
  Dit zou alvast een GE-WEL-DIG geschenk zijn om haar te kunnen overhandigen voor Sinterklaas.
  Alvast bedankt.
  Groetjes
  Katrien

 80. Voor onze boys heeft kleur geen belang…. ze zijn beide kleurenblind.
  Maar een toffe robot als maatje…. daar gaan ze beide voor.
  En ik duim voor hen.

 81. wat lijkt me dit een ontzettend leuk iets. Ik denk dat het erg uitdagend en leerzaam is. ik doe graag mee voor mijn kleindochter Nicky. Mijn voorkeur is rood, maar blauw is net zo leuk.

 82. De rode zou heel tof zijn voor ons zoontje. Hij is een jonge leerling, maar we merken nu dat hij moeite heeft om zich staande te houden tussen de ‘groters’ in zijn klas. Ik zie thuis vaak een boos en overprikkeld jongetje. Speelgoed dat aansluit bij zijn eigen niveau en kunnen zou heel fijn zijn!

 83. Yeah, mijn zoontje droomt er van om Wall-E thuis te hebben.
  Dat zit er helaas niet in..
  maar Miko 3(blauw) zal ook héél erg welkom zijn.
  En hoop dat deze nieuwe vriend hem gaat voorbereiden op de toekomst!!

 84. Eind september zijn wij van Australië naar Nederland verhuisd en binnenkort moeten we wederom binnen Nederland verhuizen. Mijn dochter (7), die nog heel veel moeite heeft met de Nederlandse taal, moet dus voor de tweede keer dit jaar van school veranderen. Wij hebben verder ook geen huisdieren, omdat dit met alle verhuizingen natuurlijk helemaal niet handig is. Wat zou het enorm leuk zijn als mijn dochter een nieuwe buddy krijgt met deze robot!

 85. wat een leuke actie! De kleur zou me niet uitmaken, want ik denk dat mijn zoon en dochter zowel blij zouden zijn met de blauwe als de rode. Het is alsof je een extra vriendje in huis hebt en dan ook nog eens eentje die je helpt in je ontwikkeling. Het is heel handig dat er telkens updates komen, zodat je nooit uitgekeken raakt en elke keer weer wat nieuws leert.

 86. De rode zou ik wel heel leuk vinden. Ik hoop dat mijn kind lekker kan spelen met de robot en zijn/haar verhaal kwijt kan

 87. Wow, ontzettend nieuwsgierig hoe dit speelgoed werkt. Mijn dochtertje speelt graag met robotje en die kunnen eigenlijk alleen naar voor en naar achter. Dus ik ben heel benieuwd wat ze van deze robot zal vinden.

 88. Oh ik ga was vroeger al fan van Robin van bassie en Adriaan. Wat lijkt me dit geweldig voor onze kinderen. Een echt maatje. Voorkeur gaat uit naar rood

 89. Wat een gave robot! Zo wordt technologie leuk, ik weet zeker dat mijn zoon en dochter hier heel blij van zouden worden. Ze houden allebei van de kleur blauw, dus daar kunnen ze geen ruzie over krijgen. Wij gaan heel hard duimen!🍀🍀🍀🍀

 90. Zou graag voor mijn grote vriendin Vayèn onze kleindochter ❤️winnen zou er super blij mee zijn om haar hier mee te kunnen verrassen 😍graag rode❤️groetjes trotse oma Heidi

 91. Wat fijn! Fingers crossed!
  Graag meegedaan voor ons zoontje van 8 met autisme, die robots en wetenschap te gek vind! Heel benieuwd hoe hij hierop zou reageren

 92. Dit zou een geweldig kado zijn voor mijn kleinzoon. Althans voor degene die mij aangenomen heeft als opa.
  Hij heeft het niet makkelijik. Heeft een leerprobleem, en krijgt al jaren lang alleen maar zijn opa en oma op zijn verjaardag, terwijl hij super slim is. Altijd knutselen, altijd weer nieuwe dingen willen leren.
  Hoe mooi zou het zijn, als hij zijn fantasie en intelligentie zou kunnen verbreden met een hele mooie robot.
  En hoe mooi zou het zijn, als dat gerealiseerd kan worden voor z’n verjaardag in januari, zodat straks niet alleen opa en oma op z’n verjaardag komen, maar ook een nieuw vriendje.

 93. Ik heb twee lieve neven,
  die na jaren ver overzee te hebben gewoond,
  nu in het mooie Nederland zijn komen leven.
  Achtergelaten hebben ze haard en huis,
  om hier opnieuw te beginnen,
  Nederland is hun nieuwe thuis.
  Dit gezin hoor ik niet klagen,
  Ze accepteren de situatie,
  Zullen niet snel om iets vragen.
  Daarom voelt deze hulp-Sint de plicht,
  een kansje te wagen,
  door het schrijven van dit gedicht.
  Want als je net in Nederland bent komen wonen,
  wil je op 5 december zeker verwend worden,
  met de Miko 3 robot waar je alleen van kan dromen!
  En wat betreft de kleur,
  voor deze nieuwe Nederlandse beste vriend,
  hebben ze geen voorkeur!

 94. Voor mijn oudste zoon van 8 zou ik graag meedoen. Rood is zijn lievelingskleur. Hij leert het liefst spelenderwijs dus deze manier zou wel goed bij hem passen.

 95. Wat gaaf! Denk dat onze jongens de kleur blauw het leukst gaan vinden.
  Ik doe graag voor ze mee en hoop dat het ze vooral veel plezier brengt! 🙂

 96. Het is jammer dat ik deze wedstrijd heb gemist. Mijn zoontje is beetje geinteresseerd in robots. In onze bibliotheek hij heeft er een paar lessen over gehad: spelen met Lego robots, programmeren met micro bits en strips & stopmotions. Hij vindt deze lessen erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.