Kijk nou eens…! Dat zijn drie wel héél bijzondere vriendinnetjes! Hun namen? Vajèn, Malu en Tessa. De een heeft magische krachten, de ander kan vliegen en de derde woont in het Magisch Wonderland. Wat hen speciaal maakt? Het zijn eenhoorns! VTech neemt kleintjes mee in de wondere toverwereld van Zoef Zoef Dieren, een wereld waar fantasie, magie, leren en eindeloos spelen als vanzelfsprekend samengaan.

Een hit nu al! zijn deze kleine eenhoorns met zo’n torenhoog schattigheidsgehalte. Hun looks doen kleintjes smelten, hun zachte vormen en formaat -passend in het kinderknuistje- eveneens. Rest hun skills. Het sprookje rond de drie is bepaald niet zoetsappig, de dames staan hun mannetje, durven en kunnen van alles vanuit zichzelf, maar met de fantasie van de kinderen  nog veel meer!

Vajèn: de Vliegende eenhoorn

Vajèn, de Vliegende eenhoorn spreekt, zingt en haar gezichtje geeft licht van blijdschap. Met een druk op haar icoontje vliegt ze als het ware, het liefst zo hoog mogelijk. De oogverblindend roze Vajèn neemt kleintjes mee op droomvlucht. Meer informatie vind je hier.

Malu: de Magische eenhoorn

Malu, de Magische eenhoorn, houdt van spanning en magie. Haar blauwe uiterlijk werkt betoverend, haar energie en hang naar avontuur werken aanstekelijk. Ook Malu kreeg een icoontje dat, wanneer je hierop drukt, haar gezicht oplicht, je geluidseffecten hoort en vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes activeert. Meer informatie vind je hier.

Tessa: de Tover eenhoorn

En dan Tessa, de Tover eenhoorn, misschien wel de meest verwende eenhoorn ter wereld. Zij woont in het Magische Wonderland, een heerlijk speelparadijs waar fantasie werkelijk alle kanten op schiet. Alles beweegt, alles maakt geluid en alles speelt mee. Geen zin bestaat niet, spelen is altijd leuk, juist met vriendinnen als Vajèn en Malu! Meer informatie vind je hier.

VTech: duurzaamheid en plezier staan voorop

VTech houdt van duurzaam en zorgde er daarom voor dat de nieuwkomers compatible zijn met de meeste al eerder verschenen speelsets van Zoef Zoef Dieren. De drie karaktertjes reageren op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo. Op hun beurt spelen ‘oude’ Zoef Zoef Dieren gewoon mee in het Magische Wonderland. Over duurzaam gesproken. Het slaat hier ook op de investering die je met dit speelgoed in kleintjes (1-5 jaar) doet. Zonder dat je het beseft geef je hun zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en fantasierijk spelen een boost van jewelste.

100 gedachten over “Betoverend speelplezier met drie bijzondere Zoef Zoef Dieren eenhoorns

 1. Wat leuk! Mijn dochtertje speelt graag met de Zoef Zoef Dieren en haar dierenhotel. Eenhoorns vindt ze geweldig, wat leuk dat er nu ook eenhoorns bij Zoef Zoef Dieren zijn. Ik had ze nog niet gezien. Natuurlijk doe ik mee!

   1. Mijn allerliefste kleindochter viert bijna haar 2e verjaardag.
    Wat zou het toch fijn zijn als zij met deze superleuke eenhoorn spelen mag.
    Net als Vajen houdt ze van kletsen is ze een vrolijk meisje en vindt ze zingen fijn.
    Daarom zou het een geweldige match zijn.
    Daarbij vindt ze eenhoorns ook nog eens geweldig leuk en lief.
    Ze is echt (samen met haar grote broer van net 3) mijn hartendief.
    Ik weet zeker dat ze er heel erg leuk mee zou spelen.
    En het zelfs met haar broer zou delen.
    Groetjes van een hele trotse oma

 2. Voor mijn dochtertje Yinthe, ze is helemaal gek van eenhoorns en zoef zoef dieren! Ze wordt 24 juli samen met haar tweelingbroer 5 dus een geweldig cadeau zou dit zijn!!

 3. Wat onwijs leuk! Ik doe graag mee voor mn dochtertje Fenna. Ze is ruim 2 jaar en dol op zoef zoef diertjes én op eenhoorns, geslaagde combi dus!!

 4. Ohhh wat superleuk!! 💛💛💛 ons meisje is helemaal dol op de diertjes van Zoefzoef, het liefste met alle geluidjes aan. Romeetje zou hier heel blij van worden 🥰

 5. Ik doe graag mee voor onze dochter Féline..Net 1 jaar en al dol op de diertjes van VTech. Deze eenhoorn zou een mooie aanvulling voor de collectie zijn!

 6. Wat leuk !
  Echt iets voor mijn dochter Frederike die graag met zoef zoef speelt en weg is van eenhoorns.
  Leuk beloningscadeau voor haar, omdat ze onlangs zindelijk is.

  1. Wat een lieve schattige eenhoorns 😍 ik hou er van. Maar mijn nichtje Evi van 4 nog veel meer. Dus als ik de mooie vliegende eenhoorn win, dan is ie voor haar😊

  1. Wat leuk! Mijn zoontje speelt graag met de Zoef Zoef Dieren en zijn andere vtech toet toet. Eenhoorns is geweldig, wat leuk dat er nu ook eenhoorns bij Zoef Zoef Dieren zijn. Natuurlijk doe ik mee voor mijn zoontjes kleine vriendinnetje op de camping zei heet vajen.

  1. Wat een leuke actie! Mijn meiden riepen in koor: Jaaaaaa!!! Op mijn vraag of ze blij zouden worden van deze prijs! Op vakantie gaan zit er helaas niet in deze zomer maar hopelijk mag Vajèn ze blij maken!!

 7. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter, zou ze prachtig vinden, waag graag een kans voor haar 😃😃🤗🤗 Groetjes Anneliese de Waal

 8. Unicorns zijn toch de meest betoverende dieren , mijn dochtertje is er helemaal gek van. doe dus graag mee voor haar.

 9. Wat gaaf. Ik doe voor mijn lieve kleine kleindochter. Ze heeft engeltje broer dus echt meisjesspeelgoed is superleuk voor haar.

 10. Oh, wauw, deze is zo gaaf! Mijn dochter speelt heel graag met ZoefZoef dieren en eenhoorns zijn natuurlijk helemaal geweldig!

  1. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Past leuk bij de andere zoef zoef diertjes die ze al hebben

 11. Drie weken terug is er een nieuw vriendinnetje geboren, wij zouden deze vrolijke eenhoorns heel graag aan haar willen geven, kinderen kunnen zó lang genieten van de Zoef Zoef diertjes; eerst de kleuren en liedjes, later beleven ze geweldige avonturen en gaan ze overal mee naartoe 💜

 12. Ik doe mee voor nichtje Tessa en grote broer Max. Max is dol op toet toet en Tessa als ze iets groter is vast op zoef zoef dieren en vooral op Eenhoorns net als haar grote nicht

 13. Ah, wat schattig! Mijn eigen dochters worden er iets te groot voor, maar ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Kunnen de meiden hier samen ermee spelen ;)!

 14. Ik doe graag mee voor mijn bijna 5-jarige dochter. Kan ze samen met haar broertje, die Milan Monstertruck is, spelen met haar Unicorn.

 15. Wat gaaf!!! Mijn dochtertje vroeg zich al een poosje af waarom er geen eenhoorn was, en nu zijn er gewoon 3!!!
  Wij zouden hier super blij mee zijn!

 16. Ohhh geweldig!! Onze dochter is helemaal gek met haar Zoef Zoef beestjes en ze heeft sinds kort een “grote meisjes eenhoorn kamer” dus voor haar waag ik graag een kans!

 17. Wij wagen graag een kans voor onze nichtje van 3, Ivy. Ivy en mijn dochter van 11 Lilly zijn dikke vriendinnen en Lilly wil haar nichtje heel graag verwennen.

 18. Ik maak graag kans op de vliegende eenhoorn voor het achternichtje van mijn vriend.
  Eenhoorns zijn echt super leuk.

 19. Oh wauw eenhoorns zijn hier bij oma in huis een hit. De collectie voor de kleinkinderen wordt zo #GEWELDIG aangevuld. Enig zeg wat een leuke #ACTIE!

  1. Wij maken hier graag ons oude buurmeisje blij mee, die samen met haar mama een halfjaar op onze dochter van nu 9 maanden heeft gepast, toen wij aan het werk waren, tot nu, omdat wij zijn verhuisd. Zij is dol op alles van eenhoorns. Dit is wel een super leuk cadeau als bedankje voor het oppassen en als aandenken aan haar kleine vriendinnetje.

 20. Oh wat een leuke win actie! Graag zou ik kennis willen maken met eenhoorn! Mijn meisje van 3 zal hem goed verzorgen en gegarandeerd met trots bij zich dragen. 🤞🏼🤞🏼

 21. Ik doe mee voor mijn dochter Fleur. Zij is door haar zus aangestoken met het eenhoorn virus. Ze zal dit dan ook helemaal geweldig vinden.

 22. Ik doe mee voor mijn kleine meisje ze speelt zo graag met eenhoorns waar deze dus perfect bij past graag zpu ik deze ook winnen voor haar het betekent alles voor mij dat Ij het naar haar zin heeft

 23. Ik doe graag mee voor mijn dochter Marly, zij is gek op de zoef zoef diertjes en wordt heel vrolijk van de geluiden. ze heeft al een hele verzameling maar een eenhoorn is daar nog niet bij.

 24. Jaaa! heel graag voor mijn 2 meiden. Ze spelen al heel graag met de zoef zoef en vrolijke vriendjes 😀

 25. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Fenna. Grote zus ziet babybroer veel cadeautjes krijgen dus zou heel blij zijn als ze zelf ook een leuk speeltje zal krijgen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.