K'NEX logo.jpg

Vanaf eind februari verkrijgbaar

      K'nexosaurus rex packshot.jpg

Breng de prehistorie tot leven met de levensechte en angstaanjagende constructiespeelset van K’NEX, de K’NEXOSAURUS REX! Big On Toy Innovation (BOTI) brengt in februari deze indrukwekkende aanvulling op je K’NEX verzameling. Bouw je eigen dinosaurus, zet de motor aan en zie hoe de dino met zijn grote poten stampt en wild met zijn staart zwiept. Zet al je speelgoed aan de kant en maak genoeg ruimte voor deze coole bewegende dinosaurus van K’NEX!

      K'nexosaurus rex product.jpg

Als je dacht dat dinosaurussen niet meer bestonden heb je het mis! Ga samen met K’NEX terug in de tijd en bouw je eigen dinosaurus met de K’NEXOSAURUS REX. De K’NEXOSAURUS REX bevat maar liefst 255 officiële K’NEX onderdelen én een motor die op batterijen werkt. Wil jij een super stoere dinosaurus als huisdier? Zet de dinosaurus met de klassieke onderdelen in elkaar en breng hem tot leven! De dino kan niet alleen lopen, maar zwaait ook met zijn staart om de weg vrij te maken. Liever een ander model bouwen? Dat kan! De set bevat ook instructies voor de Megasaurus, voor nog meer K’NEX plezier. Met de K’NEXOSAURUS REX heb je een super stoer huisdier en hoef jij je niet meer te vervelen.

De K’NEXOSAURUS REX is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en heeft een consumentenadviesprijs van €29,99.

Uitgebreid K’NEX assortiment met voor ieder wat wils
Naast de K’NEXOSAURUS REX zijn K’NEX auto’s, vele achtbanen en andere K’NEX bouwsets beschikbaar. Wat dacht je van het Reuzenrad waarmee je de kamer tot kermis om kunt bouwen? Of de spectaculaire achtbaan Typhoon Frenzy waarmee je je in de wondere wereld van pretparken waant? Een ander pareltje in de categorie achtbanen is de Star Shooter! Met deze set, die genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2014, bouw je een toffe constructie van ruim 1 meter hoog met een snelle afdaling en spannende loopings! Ga je liever zelf creatief aan de slag? Dat kan met de 70 model Bouwset! Deze handige box heeft de vorm van een schatkist en is daardoor ook nog eens handig op te bergen. Gebruik je eigen fantasie om een creatief bouwwerk te maken of bouw een van de 70 bijgeleverde modellen.

      Alle achtbanen naast elkaar.jpg


   Reuzenrad                Typhoon Frenzy        Star Shooter        70 model Bouwset

Over BOTI Europe B.V.
Big On Toy Innovation (BOTI) Europe B.V. is een in Apeldoorn gevestigd speelgoedbedrijf. Het bedrijf richt zich volledig op de ontwikkeling en wereldwijde distributie (FOB) van innovatief en vermakelijk speelgoed voor kinderen over de gehele wereld, zowel van zelf ontwikkelde producten, alsmede van 3rd party producten in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. BOTI is de afkorting van Big On Toy Innovation en werkt met een sterk en toegewijd team van entertainment professionals die hun kundigheid bundelen onder de inspirerende leiding van voorzitter Stephan Volcke en CEO Nico Blauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.