Voor wie eens wat anders wil dan de traditionele slee is er nu de opvouwbare Kidscoot sneeuwstep! Met Kidscoot kunnen kinderen door de sneeuw steppen en supercool van een helling glijden. Kidscoot is ontwikkeld voor kinderen van ca. 6 t/m 14 jaar, maar in de praktijk is de Kidscoot geschikt voor vrijwel iedereen. Kleine kinderen kunnen op de voetplank zitten en de sneeuwstep als een slee gebruiken. Kidscoot staat garant voor urenlang sneeuwpret.

Unieke eigenschappen
De opvouwbare Kidscoot sneeuwstep is gemaakt van supersterk kunststof. De voetplank functioneert als een snowboard en de stuurstang met handvaten zorgt voor de nodige balans. De voetplank is voorzien van anti-slip vlakken, zodat de voeten een goede grip hebben. Kidscoot weegt slechts 1,8 kg en is zeer compact op te vouwen. De sneeuwstep neemt weinig ruimte in en is makkelijk mee te nemen op wintersport.

In balans met de kidscoot
Kidscoot is al erg populair in Scandinavië en dat is natuurlijk niet voor niets. In deze video is te zien hoe kinderen met Kidscoot van de sneeuwhelling glijden. Spelenderwijs leren ze balans te houden in de sneeuw. Dat komt goed van pas bij het leren skiën of snowboarden!

Verkrijgbaarheid
De Kidscoot sneeuwstep is direct uit voorraad leverbaar, kost € 44,95 en is te koop in de kleuren rood en blauw. Consumenten kunnen voor de aanschaf van een Kidscoot sneeuwstep terecht bij KidsPlaza.nl. Hier zijn ook bijpassende helmen en skizonnebrillen verkrijgbaar. Winkels en webwinkels die interesse hebben in Kidscoot kunnen contact opnemen met Optima Kids. Voor webwinkels is levering op dropshipping basis ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.