thomas1Thomas, de blauwe pratende stoomlocomotief, verovert al generaties lang de harten van jonge kinderen met zijn spannende avonturen op het eiland Sodor. Dit jaar viert Thomas zijn 70e verjaardag en dat wordt gevierd met nieuw speelgoed van Mattel en een groot verjaardagsfeest op woensdag 25 februari te NS Haarlem Centraal. Het belooft een bijzonder kleurrijk feest te worden samen met alle grootste Thomas fans. Thomas en de Dikke Controleur geven een muzikale voorstelling en daarna is er de mogelijkheid Thomas te ontmoeten en met hem op de foto te gaan! Vier jij samen met ons de verjaardag van Thomas?

Datum: Woensdag 25 februari
Tijd: 13:00 – 15:00 uur
Locatie: NS Haarlem Centraal – Wachtruimte 2e klasse perron 3A

thomas2Het feest van Thomas de Stoomlocomotief is voor iedereen gratis toegankelijk! Thomas verwelkomt je graag om 13:00 uur op perron 3A in de Wachtruimte voor de 2e klasse op Haarlem Centraal. Onder het genot van een glaasje limonade en wat lekkers kun je naar de muzikale voorstelling van Thomas de Stoomlocomotief kijken en na afloop op de foto met Thomas en zijn team! Ook kan er gespeeld worden met het allernieuwste Thomas de Stoomlocomotief speelgoed van Mattel. Volgende week verschijnt er meer informatie over het feest op de Facebookpagina van Fisher Price Nederland. Like alvast de pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent Thomas: https://www.facebook.com/FisherPriceNederland.

Thomas de Stoomlocomotief week bij Ballorig
Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Thomas de Stoomlocomotief staan alle vestigingen van Ballorig van 2 tot en met 6 maart in het teken van kinderheld Thomas. In alle vestigingen ligt een Thomas de Stoomlocomotief kleurplaat, genoeg teken- en knutselspullen om de allermooiste tekening van Thomas de Stoomlocomotief te maken en er kunnen mooie prijzen gewonnen worden. Kijk voor meer informatie over de Thomas de Stoomlocomotief week op: www.ballorig.nl.

Over Thomas de Stoomlocomotief
Thomas werd in 1945 bedacht door W. Awdry. Toen zijn zoon ziek op bed lag, bedacht hij de
spannende verhalen van Thomas en zijn vrienden om aan zijn zoon te vertellen. De verhalen werden al gauw als boekenreeks uitgebracht en daarna volgde de inmiddels wereldwijd populaire TV-serie. Mattel brengt dit voorjaar ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum nieuw Thomas speelgoed uit. Variërend van nieuwe metalen en houten voertuigen zoals Samson de Trein, welke natuurlijk niet in je verzameling mag ontbreken. Maar ook nieuwe speelsets zoals de Sodor Houtmolen, Spiraalbanen en de spannende Brullende Dinobaan tot een handige Sodor reistas die ruimte biedt voor maar liefst 50 stoomlocomotieven.

      Houtenspoorbaan samson.JPG       Takenplay dino run.JPG       Takenplay Sodor Houtmolen.JPG       Takenplay spiral tower.JPG       Houten spoorbaan tas 2.JPG       Houtenspoorbaan feest op sodor.JPG

Bezoek voor meer informatie over de complete collectie van het Thomas de Stoomlocomotief speelgoed de website van Fisher Price: www.fisher-price.com/nl.

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met 4 VIP kaarten voor het Thomas feest! De winnaar en zijn gasten worden uitgenodigd in het VIP gedeelte, waar zij voorafgaand aan het feest worden ontvangen met een hapje en een drankje. Indien jij graag als VIP naar dit feest wilt gaan, laat dan je voor- en achternaam hieronder achter en vertel ons meteen eventjes waarom juist jij zou moeten winnen! 

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

28 gedachten over “Kom jij ook naar het 70e verjaardagsfeest van Thomas de Stoomlocomotief op 25 februari?

 1. Slakken en sintels! Dat zou geweldig zijn! Mijn zoontje van 2,5 beschouwt Thomas als zijn beste vriend. Hij slaapt met hem, speelt met hem, poetst zijn tanden met hem en we lezen boekjes over Thomas. Soms noemen we hem per ongeluk Thomas. Wij komen, en als vip zou helemaal gaaf zijn!

 2. Geweldig om samen met mijn kleinzoon Johnny heen te gaan.Hij gaat binnenkort voor 3 jaar naar Curaçao dus kunnen we dit mooi nog even samen doen.

 3. Ik zou super graag naar thomas zijn verjaardag gaan met onze zoontjes die zijn super fan van zijn avonturen. We hebben thomas al een ontmoet in het spoorwegmusseum en im de julianatoren… ze kunnen er niet genoeg van krijgen. Hier in huis ligt dan ook een grote thomas treinbaan.

 4. Wat een leeftijd 70 jaar ik kan deze leuke en lieve locomotiefje maar sinds kort doordat mijn zoontje er een erg grote fan van is.

 5. Onze jongste dochter is helemaal Thomas-fan…ondanks dat het een meisje is….ze weet precies wie wie is, kijkt dvd’s van Thomas, op youtube kijkt ze hoe de verrassingseieren van Thomas uitgepakt worden, ze heeft boeken met geluidjes, speelgoed en puzzels van Thomas, noem maar op..
  Daphne is bijna 3 1/2 jaar en zou heel graag meerijden de 25e!
  Ze heeft Thomas al wel eens gezien in het spoorwegmuseum, maar erin meerijden zou helemaal het einde zijn natuurlijk!!

 6. Mijn zoontje en zijn vriendje (beiden 4 jaar oud) vinden Thomas de Trein ontzettend leuk, ze zijn ook naar het spoorwegmuseum geweest waar ze een hele leuke dag hebben gehad ondanks de megadrukte.
  De Thomas rugtas gaat dagelijks mee naar school en de CDspeler speelt wekelijks de liedjes van de voorstelling.
  Thomas de trein maakt je vrolijk en blij ;))!!!!
  Wij zouden er erg graag naartoe gaan.

 7. Oef dat zouden mijn 2 zoontjes helemaal te gek vinden! Hier thuis woren de dvd’s vaak meerdere keren per dag bekeken hahaha.

 8. Bleef een tijdje bij een moeder met kind, en dat kindje was dol op Thomas. Elke dag moest ik uit de Thomas boekjes voorlezen. Hij kreeg er niet genoeg van, dus ik weet zeker dat als hij als VIP je daar naartoe mag, het een van de mooiste dagen uit zijn leventje wordt.

  Groetjes,

 9. Mijn zoons van 3 en 5 jaar zijn absoluut de allergrootste fans van Thomas de Trein. Ze maken elke dag de mooiste (houten) treinbanen waar Thomas en zijn (vele) vrienden allemaal avonturen beleven. Elke verjaardag of Sint vragen ze weer nieuwe treintjes of auto’s. Ze kennen alle treinen, auto’s en andere figuren van Sodor en noemen die moeiteloos op. De films en serie kennen ze uit hun hoofd, de musical vonden ze geweldig, ze slapen onder een Thomas de treindekbed met een Thomas de Treinknuffel, dragen het liefst elke dag hun Thomas de Treinshirt en mijn oudste luncht op school met zijn Thomas de Treinbroodtrommel.
  Ik hoop dat ik jullie hiermee heb weten te overtuigen 🙂

 10. Mijn oudste zoon Milan zou een gat in de lucht springen! Altijd spelen met z’n Thomas treinen, Thomas filmpjes kijken en Thomas spelletjes spelen. Een ontmoeting met Thomas en de dikke controleur zou echt geweldig zijn!

 11. omdatmijn zoon van dan net vier helemaal weg is van treinen en zeker Thomas. Zijn wens: z’n kamer helemaal vol met treinen, van de gang naar de slaapkamer van papa en mama en dan naar zijn eigen kamer!

 12. Ons zoontje Jesse van 4 jaar is helemaal fan van Thomas de trein.
  Hij weet heel veel te vertellen over wat de treinen allemaal beleven.
  En noemt heel wat treintjes bij naam als hij met z’n houten treinbaan aan het spelen is. Hij vindt het helemaal geweldig!

 13. Omdat ik hele lieve thomas vriendjes heb (en ken, zijn beste vriendjes) die het verdienen om even een dagje speciaal te zijn. Omdat ze de afgelopen tijd veel meegemaakt hebben. We zijn oa noodgedwongen een aantal keren (4x) verhuisd in een jaar tijd en hebben nu eindelijk een vast huisje. Thomas viert dus feest, maar wij ook 😉 Wij zijn er sowieso bij de 25ste maar het zou helemaal een geweldige dag zijn wanneer ze hiermee verrast zouden worden. Wij vieren sowieso grooooot feest!

 14. Hoihoi

  m’n kleinzoon zou het tegek vinden als we zoiets kunnen winnen, hij is helemaal gek van thomas zo erg dat ik er soms ‘gestoord’ van word .als die bij ons is vraagt die altijd opa mag ik thomas zien en dan gaat de tv of dvd aan,hij krijgt er nooit genoeg van en kent alle treintjes bij naam.

 15. Ik ben Finn, 4 jaar oud en een groot Thomas-de-trein-gek!!! Ik wil hééééél graag met mijn mama, nichtje en m’n tante bij jullie komen kijken!! Ik hoop dat ik de kaarten kan winnen!! Dank u wel!

 16. Onze Thom zou het helemaal geweldig vinden om Thomas te ontmoeten. Hij speelt elke dag met treinen. Net als zijn opa.

 17. Onze zoon Tigo van 4 is helemaal gek van Thomas de trein dus we gaan zeker naar het feest toe en we doen ook graag mee voor de speciale kaartjes .

 18. Mijn beide zonen zijn helemaal weg van Thomas. Dagelijks wordt hier een nieuwe treinbaan gemaakt en ook worden de filmpjes keer op keer bekeken. Bovendien is mijn zoon precies die dag jarig. Een leuker cadeau dan dit zou ik niet weten.

 19. Jaaa dat willen wij wel winnen, 3 jongentjes en 1 meisje die helemaal gek zijn van Thomas de trein! Dan is het natuurlijk helemaal leuk om als VIP gast te zijn!

 20. Ik zou er graag met mijn zoontje heen gaan als vip. Dex wordt bijna 3 en is helemaal gek van Thomas! Dit jaar krijgt hij een Thomas de Trein feestje. Leuk om er voor even alle speelgoed te bekijken om een leuk lijstje voor zijn verjaardagscadeautjes te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.