Met het mooie weer is het zonde om binnen te zitten! Tijd voor buitenspeelartikelen. Kinderen zijn gek op glijden, spelen in de zandbak, met water kliederen of spelen in een huisje. 
Little Tikes heeft op elk van deze interesses wel een prachtig artikel waar uw kind of kinderen zich mee kunnen vermaken. Bovendien mochten wij de Little Tikes watertafel piratenboot testen. 

Little Tikes glijbaan1004004007111795
Zoals ik al zei, kinderen zijn gek op glijden. Met de Little Tikes Reuze Glijbaan met maar liefst een 180cm lange glijvlak kunnen kinderen zich hier uren lang mee vermaken.Doordat de glijbaan eenvoudig ingeklapt en opgeborgen kan worden is dit zelfs handig in de kleine tuin. Krijg je visite en heb je ruimte nodig in je tuin? Dan klap je hem dicht en berg je hem op. Heb je behoefte aan een beetje rust terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn dan pak je hem tevoorschijn en zet je de glijbaan op. Door de brede traptreden kunnen kinderen makkelijk omhoog klimmen,met de ingebouwde handvatten hebben ze zelfs de juiste grip in hun handen waardoor ze een goede veiligheid en de juiste stabiliteit hebben. 1004004007111795_1
Wij hebben zelf de voorloper van deze glijbaan gehad, deze was niet in te klappen, en onze kinderen hebben er vanaf 1,5 jaar tot en met 10 jaar mee gespeeld! In de winter dekten we hem af met een zeil en zodra het mooi weer was ging het zeil er weer vanaf. Ze speelden er elk jaar heel erg veel mee, vanwege een verhuizing hebben we de glijbaan weggedaan. Ik heb nog even overwogen om een nieuwe te kopen maar in ons nieuwe huis hebben wij de speeltuin langs ons huis liggen en hier zijn een schommel, wip, glijbaan en kabelbaan aanwezig. Kortom de glijbaan heeft na jaren trouwe dienst hier geen functie meer.

Little Tikes Aktiviteitentuin – Speelset

Little Tikes Zandbak Schildpad1004004013502810
Geef kinderen een emmertje, een schepje en een bak vol met zand en je hoort ze een hele tijd niet meer. Vroeger hadden wij zo’n grote schelp in de tuin staan, met allemaal ribbels en waar je uiteindelijk pijn van krijgt aan je kont. Toen mijn oudste geboren werd stond dit dan ook niet op het lijstje als cadeautje. Maar van mijn lieve zusjes ontvingen wij de Little Tikes Zandbak Schildpad. De zandbak heeft een mooie egale bodem en kan daarom ook gebruikt worden als zwembadje. Wat hebben wij zo veel gebruik gemaakt ervan, zodra zoontje uitgespeeld was ging de deksel erop en bleef het water mooi schoon en kon het zelfs in de zon warm worden. Zo hoefde hij nooit in het koude water te zitten. Uiteraard moet je met regelmaat wel het water verversen.
Is het niet zo’n warm weer voor een zwembad kan de zandbak gevuld worden met zand en is daar uren speelplezier mee gegarandeerd. De goed afsluitbare klep zorgt er overigens voor dat er geen regen in de zandbak terecht komt.

Little Tikes watertafel piratenboot4d7c8a0f-2f03-4691-af51-177b869f47da
Sinds de verhuizing hebben wij een mooie speeltuin om de hoek en zijn de kinderen daar veel te zoeken. Maar met warmer weer willen ze toch wel heel graag met water spelen. De watertafel piratenboot is daar de perfecte oplossing voor.

Onze bevinding van de watertafel piratenboot:
De boot zit in een grote doos geleverd en is eigenlijk niet zwaar te noemen Bij aankomst waren de kinderen gelijk enthousiast, op de doos staat namelijk een grote afbeelding van de inhoud (niet erg in dit geval maar mocht je hem voor een cadeautje thuis laten bezorgen houdt hier dan rekening mee).
Na aankomst was het dan ook haast onmogelijk om de grote doos te negeren. De doos werd open gemaakt en alle onderdelen werden er uitgehaald.
Vervolgens hebben we al het plastic van de artikelen afgehaald zodat we een goed overzicht hadden van de inhoud.bfe301ec-2b89-4b99-a83b-71f12c121506
Met het instructieboekje, waar alles heel duidelijk in uitgelegd staat, bouwen we de piratenboot eenvoudig op. Het enige wat niet inbegrepen zit is een schroevendraaier, maar gelukkig hebben wij daar meerdere van in onze gereedschapskoffer zitten.
De poten zijn makkelijk onder de tafel te duwen ook de schroeven die er vervolgens ingeschroefd moeten worden laten dit makkelijk toe. Je hebt hier zelfs geen man voor nodig!
Zodra de poten eenmaal goed bevestigd zijn kan de tafel opgedraaid worden en kunnen de accessoires een voor een bevestigd worden. Ook moeten er nog een paar schroefjes bevestigd worden.

Laat die warme dagen maar komen dan kan speelplezier beginnen!  

 • Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze 7d2e9095-b7ae-49cb-bab9-4eeb0f7cb599prachtige watertafel van Little Tikes. Kinderen beleven de leukste zomer ooit. De vrolijk gekleurde tafel bevat een prachtige fontein en allerlei leuke accessoires. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een middag vol waterplezier!
  
  Jij en je beste vriendjes en vriendinnetjes kunnen een hele zomer waterplezier beleven met deze watertafel piratenboot!
  - De set bevat acht speeltjes.
  - De hoofdmast pompt water dat op de raderen loopt.
  - Giet meer water in het kraaiennest zodat het op de raderen valt.
  - Beweeg het zeil 360 graden om het water te laten rondspetteren.
  - Laat het anker zaken en haal het weer op.
  - Perfect om buiten mee te spelen.
  - Eenvoudig in elkaar te zetten.
  - Afmetingen: L 101,5 x B 71 x H 79 cm (tot bovenkant mast).

[bol_product_links block_id=”bol_573ec037be5bf_selected-products” products=”1004004013502810,1004004007111795,9200000016403772,1004004013378818″ name=”tikes” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Deze review is tot stand gekomen door een samenwerking (en eigen ervaring;) )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.