SAMSUNG CAMERA PICTURESKralen die aan elkaar kleven door water. We hebben het al eens eerder getest, maar dit keer gaan we voor meer, meer glitters! En dus testen we de Beados startersset met glitterkralen. De set bevat naast honderden glitterkralen een pen voor verwisselbare capsules, een waterspray, zes ontwerpen en houders om je gemaakte creaties in te zetten. Zo heb je alle benodigdheden om gelijk aan de slag te gaan!

Tafel leeg en schoon…. Kinderen aan tafel… de doos open maken…. en zorgen dat iedereen wat te doen heeft! Terwijl een zich bezighoudt met het vullen van de capsules is de ander al druk bezig om een plaatje uit te zoeken welke ze mooi vindt. Er zijn 2 bordjes om aan te werken en de derde zit ook al snel klaar met het overige bordje. Tevens zoekt ze een plaat uit. De meiden wachten vol smart tot hun broer(tje) de capsules gevuld heeft. Aangezien mijn jongeman harder heeft gewerkt dan de dames vraag ik hem eerst maar eens even of hij niks wilt maken. “Nee, dat is veel te meisjesachtig, en ik ben stoer!” is zijn antwoord. Het antwoord bevalt de jonge dames maar al te goed en nadat mijn stoere bink klaar is gaan de meiden aan de slag. Ze vermaken zich een hele tijd en frustreren zich er soms ook enorm aan. Want waarom blijven ze niet liggen? Nadat de grootste (8) de jongste van vier even helpt komt het helemaal goed en niet veel later is de eerste creatie klaar! Even sprayen en wachten en jawel daar staat het paard…

collage-2015-03-12

Het leuke van Beados is dat de kinderen niet alleen enorm veel plezier beleven aan het maken van de creaties, als de creaties eenmaal droog zijn kan er urenlang mee gespeeld worden. De gemaakte figuren blijven goed plakken en zelfs na dagen en wekenlang spelen zitten de creaties nog steeds stevig vast aan elkaar. De eerder gemaakte creaties komen weer uit de la en terwijl de nieuwe figuren alweer liggen te drogen spelen ze verder met het paard en de “oude” creaties. Afspreken willen ze morgen niet meer, Beados maken en spelen staat nu bovenaan het lijstje!

Met de sets van Beados maak je de leukste creatieve ontwerpen van kralen die aan elkaar blijven kleven met water. Naast een glitterversie van de Startersset, brengt BOTI drie nieuwe Thema Navulsets en een activiteitenset uit. Maak een glinsterend paard met de Navulset Ponystallen, een blinkende camper met Uit Kamperen of stralende kinderkamer met Koninklijke Kinderkamer. Met de nieuwe activiteitenset Prinsessenkasteel kun je volledig nieuwe ontwerpen maken; van jouw eigen droomprinses tot een glinsterende kroon! Naast de bijgeleverde sjablonen kun je natuurlijk ook je fantasie de vrije loop laten en zelf een fonkelend ontwerp maken. Gebruik vervolgens de houders en vrolijke achtergronden om je ontwerpen te laten stralen!

Verkrijgbaar bij de grotere speelgoedwinkels en op www.lobbes.nl.

/Miranda Young

One thought on “Review: Beados Glitter startersset

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.