Tekenen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest dankzij Dessineo Leren Tekenen. Met behulp van de speciale projector kunnen jonge kinderen sjablonen overtrekken en inkleuren en daarmee de mooiste tekeningen maken. Met Papiro Station maken kinderen kleurrijke creaties van papierstroken. De Papiro Station maakt rolletjes van de papierstroken die op de zelfklevende kaarten geplakt kunnen worden, hierdoor ontstaan de mooiste kunstwerken. Dessineo Leren Tekenen en Papiro Station stimuleren beide de creativiteit en fantasie van jonge kinderen!

Dessineo Leren Tekenen

Met Dessineo leren jonge kinderen op speelse wijze tekenen in 4 stappen. Kies één van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Zet de projector aan en kies één van de achtergrondbladen dat past bij het sjabloon. Draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Draai de schijf vervolgens door naar stap 2, 3 en 4 om de daarop volgende lijnen over te trekken. Tot slot kan je de tekening inkleuren. De sjablonen lopen op in moeilijkheidsgraad. Ben je klaar met je tekening? Berg dan alles netjes op in de tekentafel en neem hem gemakkelijk mee door het handige handvat.

Vanaf november verschijnt er een speciale editie: Dessineo Woezel & Pip, waarmee kinderen hun vrolijke dierenvriendjes leren tekenen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar                               
Verkoopadviesprijs Dessineo Leren Tekenen: €29,99 – meer informatie vind je hier.
Verkoopadviesprijs Dessineo Woezel & Pip: € 39,99

Papiro Station

Met de Papiro Quilling Station set leer je om de mooiste kunstwerken van papierstroken te maken. Kies één van de leuke ontwerpen: van schattig eendje tot gave raket. Met één druk op de knop tover je een papierstrook om tot een rolletje. Knijp en draai de papierrolletjes in elke gewenste vorm. Plak alle rolletjes op de zelfklevende kaart en maak het kunstwerk af met een paar grappige oogjes.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Verkoopadviesprijs: € 29,99
Meer informatie vind je hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.