Van 1 tot en met 5 november is het in de Jaarbeurs in Utrecht weer tijd voor KreaDoe, hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Leuk weetje: ik ben op vrijdag 3 november de hele dag aanwezig op de speciale bloggerspot, om o.a. te werken aan mijn blog. Ik ga jullie live op de hoogte houden van dit leuke evenement en misschien ontmoet ik wel een aantal mensen van jullie bij één van de leuke workshops! 

KreaDoe!
Er zijn veel fijne shops bomvol creatief materiaal,verrassende ideeën en tientallen superleuke workshops.Ontdek de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en nog veel meer. Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om al je vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen!

Mama Maakt
Nieuw dit jaar: Mama maakt! Een plein speciaal met de leukste DIY-projecten voor (kersverse) moeders, oma s, tante’s en vriendinnen. Verwacht veel inspiratie voor de leukste kinderkamers, kleding, speeltjes om zelf te maken, baby- en kinderkaarten en ander leuks. Alle inspiratie en materialen die je hiervoor nodig hebt, zijn te vinden op het themaplein ‘Mama Maakt’. Jonge en hippe ondernemers presenteren zich hier door middel van verkooppunten, styling, demo’s en workshops.

WINNEN!
Wij mogen 3×2 vrijkaartjes weggeven! Met wie wil jij graag naar de KreaDoe als je wint? Laat je reactie hieronder achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

5 thoughts on “Ga je mee KreaDoe’en?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.