Er is een nieuw boek uit van Pauline Oud en deze wil je echt niet missen. Met dit album van Pauline Oud maak jij je eigen scrapbook aan de hand van super schattige stickertjes, sjablonen en envelopjes. En wie kent nou niet de prachtige invulboeken van Pauline, met de lieve illustraties, de mooie bloemenpatronen en de geinige vragen?

Het zijn de perfecte boeken om je ervaringen en verhalen in op te tekenen en te bewaren voor later. Voor alle Pauline-fans hebben we nu een onweerstaanbaar aanbod. Met dit nieuwe boek en de meegeleverde bouwstenen kun je jouw eigen Pauline-album helemaal zelf samenstellen. De kenmerkende bloemenpatronen zijn gebleven, maar de rest vul je zelf. Laat de creativiteit nu maar stromen! Het boek en de accessoires worden geleverd in een handige geschenkdoos.

Pauline Oud

In 2008 begonnen wij samen met illustratrice Pauline Oud aan een serie invulboeken voor jonge ouders. Inmiddels is Pauline uitgegroeid tot een sterk merk dat vele jonge en aanstaande moeders aanspreekt en zijn er talloze invulboeken, kinderboeken, knuffels en andere bijzondere cadeautjes rond zwangerschap in omloop. Alleen al in Nederland zijn er een miljoen boeken van Pauline over de toonbank gegaan.

Titel: Pauline-scrapboek
Auteur: Pauline Oud
ISBN 978 94 6333 2545 
Prijs: € 17,95

 

22 gedachten over “Maak je eigen Pauline scrapbook!

 1. Superleuk! Ik doe heel graag mee. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje en zijn groot fan van deze serie. Voor allebei mijn meiden heb ik ook een aantal invulboeken van deze serie en van ons 3e kindje op komst ook het 9 maanden dagboek. Dus dit zou super zijn om te winnen.

 2. Wow wat een geweldige kans! Voor onze inmiddels 2jarige zoon hebben we inmiddels verschillende boeken van Pauline. Nu net bevallen van onze 2e kindje en ook voor haar hebben we het zwanger boek en baby’s 1e jaar. Bij de aanschaf van dit laatste boek zagen we in de meegeleverde flyer het mooie scrapbook. Dit lijkt me ideaal om alle foto’s van onze oudste in te kunnen bewaren en mooi vorm te geven…. ik doe daarom erg graag mee ?

 3. Wat leuk, ik doe graag mee. Aangezien ons gezin nu compleet is, lijkt het mij leuk om dit boek te kunnen gaan vullen als verzamelalbum can de schattige kiekjes met de 2 broers. Zo kunnen we later zien hoe ze samen zijn opgegroeid.

 4. Wauw doe graag mee, met de geboorte van ons prematuur kindje klopt zo’n standaard boek niet. Zou dan ook graag deze winnen zodat je zelf dingen kunt aanpassen, oerfect in onze situatie.

 5. Heel erg leuk om een mooie herinnering voor de kinderen te maken, ook erg leuk om te doen, ik hou van creatief te zijn. Waag graag een kans 🙂

  Groetjes Anneliese

 6. Superleuke fantastiche binnenkomer!!
  Ben 300.procent verblijd met deze mooie gewilde en zeer succesvolle like en deel actie die het vast en zeker gaat worden.
  Daar ben ik van overtuigd en ja zeker maxima en alexander zijn een en al oor en doen dan ook zeker mee.
  Mijn dagen bestaan uit like en delen en ik ga duimie duimie doen.
  Renate R C Van Zijp Troost

 7. Geweldig dit is echt super leuk, helemaal om mijn dochter hiermee te kunnen verrassen. Het zou fantastisch zijn als zij hiermee een mooi scrapbook kan maken vanaf de geboorte van haar eerste wondertje!!!

 8. Ik doe heel graag mee. Ik ben super fan van de mooie boeken van Pauline Oud en ik zou ook heel graag deze willen winnen. Kan ik mooi invullen voor mijn dochtertje!

 9. Dat ziet er gezellig uit. ontzettend leuk om cadeau te doen aan mijn schoonzus bij de doop van ons allerkleinste en liefste nichtje!

 10. Ik doe graag mee! Ik ken de boeken van Pauline Oud nog niet, maar deze ziet er zo leuk uit. Ik hou van creatief bezig zijn en dit is helemaal leuk om een mooie herinnering van en voor mijn kleine te maken.

 11. Super om mooie herinneringen met de kinderen vast te leggen, ik doe graag mee, zou ik graag willen doen 🙂

  Groetjes Anneliese

 12. Wellicht te laat, maar ziet er zo onwijs leuk uit, zeker omdat ik in België woon, en de schooljaren etc dus anders lopen, zou dit een ideale aanvulling zijn van onze andere Pauline Oud boekjes! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.