De jongste heeft een nieuw vriendje; Boris is zijn naam! Samen met zijn zusje Bella is hij het nieuwste lid van de Fingerlings® WowWee familie. Na de robotaapjes, – unicorns,- panda’s en – dino’s is er dan nu HUGS ™. Een knuffelaap die kusjes geeft, boertjes en scheetjes laat en het uitgilt van de pret als je hem/haar in de lucht gooit. Deze interactieve knuffels reageren op aanraking, beweging en geluid. En onze kleine meneer is er helemaal verliefd op! Er wordt hier wat afgekust in huis…maar niet met ons!

De lange armen met klittenbandhandjes hang je zo om je nek om heerlijk te kunnen knuffelen. De Fingerlings® HUGS ™ vallen zelfs bij je in slaap als je ze rustig heen en weer wiegt. Schrik niet, want snurken kunnen ze als de beste! Na het slaapje komt er en grote geeuw! Laat je aapje niet vallen, dat doet pijn en hij/zij zal daarom ook “au” zeggen.  Verder geven ze hele dikke kussen en maken daar ook heuse smakgeluiden bij. Ook kunnen ze je nazeggen, wat hier in huis al hilarische momenten op heeft geleverd. In totaal kunnen deze vrolijke aapjes meer dan 40 geluiden maken!

Boris wordt door het hele huis gesleept en lag laatst zelfs al in bed. De jongste vindt het fantastisch om met deze leuke aap te spelen en reageert ook op de geluidjes die hij maakt. Samen brabbelen ze in hun eigen taaltje tegen elkaar, wat ontzettend zoet is. Hij heeft er weer een vriend bij in ieder geval!

Ze zijn genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2018 en volgens ons maken ze een grote kans om een prijs in de wacht te slepen. De jury zei het volgende over dit leuke speelgoed;

“Dit is een interactieve knuffelaap om mee te knuffelen en te stoeien. Leuk om mee te nemen met zijn lange armen en benen. Je wordt vrolijk van deze knuffel met hele hoge emotionele waarde. Hij maakt veel leuke geluidjes. In roze en blauw verkrijgbaar.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.