unnamed (8)Ben jij nou ook op zoek naar het beste alternatief om je kindje om te leren gaan met stiften? Dan kun je dit eerste kleurboek zeker overwegen!
In tegenstelling tot vele andere boeken die van papier of karton zijn, is dit boekje van stof. En alle tekeningen die in dit stoffen boekje zijn afgebeeld mogen worden ingekleurd met de bijgeleverde stiften! Ja je leest het goed. Stiften en een boekje speciaal voor jouw kindje.

Het boekje bestaat uit 4 dubbele pagina’s. Op elke pagina staan een of meerdere dieren die ingekleurd kunnen worden. De vier meegeleverde stiften zijn groot genoeg voor kleine kinderhandjes. De punt van de stift is vrij stevig waardoor het niet zo makkelijk in te drukken is. De stiften worden meegeleverd in de kleuren blauw, geel, roze en groen. Nadat de pagina’s ingekleurd zijn kan er uitgebreid verteld worden over de dieren in het boekje. Niet alleen leuk om uw kind aan het woord te laten maar ook om de dierenkennis uit te breiden…unnamed (9)

Zodra er uitgekeken is op het boekje kan het onder de koude kraan afgespoeld worden. Zo kan er uren mee gespeeld worden. Lukt het niet meer om de kleur er goed uit te krijgen leg het boekje dan een paar uur in een bak met Vanish voor witte was (of een ander wasmiddel). Daarna heel goed uitwassen en laten drogen.

unnamed (11)

Mijn kleurboek met uitwasbare kleuren.

Kleur de pagina's van dit boekje in met de meegeleverde kleur stiften. Wil je het nog eens doen? Dat kan! Spoel de kleuren gewoon af onder koud water, laat de pagina's drogen en begin opnieuw. Zo vaak als je maar wilt.
Waarschuwing: ouders let op, dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.