lin1Ravensburger heeft naast de outdoor Mandala-Designer ook een mini Mandala- Designer verstrekt. Naast het flower power thema, zijn deze mini- mandala’s ook in horses (geel) , classic (blauw) & romantic (roze) te verkrijgen.

In een stevig oranje doosje zitten tien vellen papier van 12,5x 12,5 cm. Het sjabloon met bloemen en figuren is te draaien in het frame, let hierbij op de pijltjes. De viltstift, fineliner is zwart. Je creaties zijn naderhand in te kleuren met de drie kleurpotloodjes: geel, rood en blauw. Deze mini-mandala is hartstikke handig voor op de achterbank, in de tent en makkelijk te verstoppen voor je grote zus.

lin2Ook al is de leeftijdsindicatie 6 plus, toch heb ik onze kleuterdochter in mijn achterhoofd om de mandala te testen. Zij maakt er geen ingewikkelde mandala’s mee door het sjabloon te draaien met hulp van de pijltjes in het frame, maar leuke bloementekeningen. Zo is deze mandala dus ook te gebruiken door jongere kinderen. Ze kan goed overweg met de stift lin3en drukt er geen vlekken of gaten mee in het papier. Het sjabloon verschuift niet en het resultaat is daar. Ze loopt met het doosje in de rondte alsof het een schatkist is. De drie kleurpotloden zijn genoeg voor haar.

Ze doet zuinig met de bijgeleverde papiertjes en gebruikt voor- en achterzijde. We kunnen gemakkelijk papier bijknippen in dit fomaat. Ook het formaat van de kleurpotloodjes kennen we uit lunchboxen bij restaurants. Het doosjes is stevig, klikt lin4dicht en het frame sluit degelijk. Nu gaat de schoolmeid even een mandala maken en het sjabloon per pijl doordraaien.

De Original Mandala- Designer Flower Power is o.a. hier te koop: [bol_product_links block_id=”bol_55a7ff051e15a_selected-products” products=”1004004012121009″ name=”mandala” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.