BIC® lanceerde pasgeleden een nieuwe Star Wars™ schrijfwaren collectie. Helemaal Dante zijn ding dus! “The Force” mee naar school nemen, hoe cool is dat?!! De lijn is uit gekomen ter gelegenheid van de release van de film Rogue One, een spin-off van het verhaal die zich situeert tussen episode 3 en 4. De film heeft hij niet gezien, maar dat mag de pret niet drukken! Zijn etui is gevuld met het stoerste schrijfgerei ever!

Voor de echte Star Wars™ fans heeft BIC® een limited edition collectie, met nieuwe graphics en personages uitgebracht. Deze zijn te vinden op populaire producten zoals de 4 Colours®, Tipp-Ex®, Mini Pocket Mouse®, Highlighter®, maar ook op de BIC® Matic®. Het is de eerste keer dat dit vulpotlood een Star Wars™ jasje krijgt.

De schrijfwaren zijn voorzien van de meest legendarische personages: Yoda, Stormtroopers, R2-D2, Darth Vader, Luke Skywalker en een personage dat we nog niet eerder bij BIC zagen, Chewbacca!

Uiteraard werd zijn nieuwe etui-vulling al gauw opgemerkt door zijn klasgenootjes. De stiften worden al regelmatig uitgeleend, maar Dante let wel goed op dat álles weer terug komt. Het zou immers zonde zijn, als zijn uitgebreide collectie na zo’n korte tijd alweer uitgedund zou zijn.

De balpen is op dit moment zijn favoriet, vooral omdat je met verschillende kleuren kunt schrijven. Ook is het markeren met de highlighters natuurlijk supercool, werkelijk alles krijgt een mooi kleurtje. De vulpotloden zijn wat lastig voor hem, hij breekt steeds de puntjes af. Ik denk dat dit komt omdat het gewoon een echte gozer (lees: rauwdouwer) is…De Tipp-Ex gebruikt hij eigenlijk niet, maar deze mama moet nog weleens wat corrigeren. Kortom; wij zijn erg blij met deze stoere collectie…enne BIC® heeft eigenlijk altijd hele goede spullen!

De collectie is te vinden in supermarkten en kantoorboekhandel:

  • BIC® 4 Colours®  Shine STAR WARS™ – €3.49
  • BIC® 4 Colours®  Black STAR WARS™– €3.49
  • Tipp-Ex® Mini Pocket Mouse® STAR WARS™ – €2.69
  • BIC® Highlighter STAR WARS™ – €3.69
  • BIC® MATIC® STAR WARS™ – €2.99

WINNEN!
Wie wilt er graag een leuk setje Star Wars producten (zie hiernaast) winnen? Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig maildres. Voor wie doe je mee? Op 29 maart ontvangt de winnaar een mailtje van ons!

Over BIC
BIC is wereldwijd een van de marktleiders in schrijfwaren, aanstekers en scheermessen. BIC vervaardigt al meer dan 60 jaar producten van hoogwaardige kwaliteit die voor iedereen overal ter wereld toegankelijk zijn. Hierdoor is de BIC Groep uitgegroeid tot een van de meest bekende wereldmerken. BIC verkoopt zijn producten in meer dan 160 landen en realiseerde in 2014 een omzet van € 1979,1 miljoen. BIC is genoteerd op Euronext Parijs en maakt deel uit van de beursindexen SBF120 en CAC MID 60. BIC maakt ook deel uit van de volgende duurzame indexen: Carbon Disclosure Leadership Index (CDLI), FTSE4Good Europe, Euronext Vigeo Europe 120, Ethibel Sustainability Excellence Europe, STOXX ESG Leaders en Gaia Index.

BIC®Kids ontwikkelt als Europese marktleider op het vlak van kleuren met de hand,[1] een compleet productgamma. Van peuters tot adolescenten kan iedereen vinden wat hij of zij zoekt. 

Bezoek voor meer info de website van de Groep BIC: www.bicworld.com

[1] GFK-panel Europa 7 landen – MAT augustus 2015 in waarde


 

 

6 gedachten over “Neem “The Force” mee naar school

  1. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje, een echte star wars fan. Hij zit in groep 3 en leert lezen en schrijven.
    Om het leren nog leuker te maken is deze te gekke star wars set heel erg welkom.. mooie kleurrijke verhalen op papier met bijpassende vrolijke tekeningen 🙂
    Dat zou super leuk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.