LEELOOP is dé preventieve oplossing tegen hoofdluis bij kinderen. De haarbandjes zijn bewerkt met een unieke mix van zorgvuldig geselecteerde en natuurlijke oliën en beschermt kinderen tegen hoofdluis. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Jeuk, krabben, prikkende ogen bij het gebruik van anti-hoofdluisshampoo, en niet te vergeten de pijn bij het uitkammen van het haar; voor zowel kinderen als ouders een drama. Vanaf nu gaan we over op voorkomen in plaats van genezen en zullen de kleurrijke elastiekjes van LEELOOP de luizen op afstand houden.

Hoofdluis is een regelmatig, terugkerend probleem. Met name meisjes (70% t.o.v. 30% bij jongens) in de leeftijd van 3 – 12 jaar zijn hier het meest kwetsbaar voor. Vergeet de avonden dat je de neten en luizen aan het uitkammen bent, vanaf nu meer speeltijd voor én met de kids.

De geur en oliën van de elastiekjes worden door mensen als prettig ervaren, maar zijn voor de hoofdluis een ware nachtmerrie. Simpelweg door de elastiekjes te gebruiken in het haar, of dat nu in een paardenstaart of mooie invlecht is, deze beestjes blijven er graag van uit te buurt.

LEELOOP is makkelijk in gebruik (‘wear and go’) en geeft ouders (maar ook volwassenen) de bescherming die nodig is tegen het verkrijgen van luizen in het haar.

OVER LEELOOP
LEELOOP zijn elastische haarbandjes, bewerkt met een unieke mix van zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke oliën. De 100% natuurlijke, en door LEELOOP gepatenteerde formule, beschermt kinderen tegen hoofdluis, zonder dat er aan de hoofdhuid enige irritatie of haar schade ontstaat. LEELOOP is gecertificeerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel (EU-verordening) en wordt gedistribueerd door Raber Distribution B.V. te Amsterdam.

In één sachet zitten 4 elastiekjes in twee verschillende kleuren die ieder 2 weken meegaan. LEELOOP is verkrijgbaar via deze link.

5 gedachten over “LEELOOP, de oplossing tegen hoofdluis bij kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.