Alle voordelen van een vulpen en rollerball samengebracht in één unieke pen. Deze rollerball biedt het beste van deze twee schrijftechnologieën. (navulbaar, uitwisbaar en vloeiend schrijven). Met een speciale ergonomische anti­slip gripzone met uitsparingen voor dé perfecte schrijfhouding. Speciale uitvoering voor linkshandigen en rechtshandigen.stab1

Mooi schrijven wordt kinderspel!

– Egonomische rollerbal voor leren schrijven op school

– Aparte gripzones voor linkshandigen en rechtshandigen

– Dop kan achterop de pen worden geklikt

– Gelijkmatige inktafgifte

– Koningsblauwe uitwasbare inkt, ideaal voor school. Inkt uitwisbaar met iedere inktwisser

– Nieuw: navulling in schrijfbreedte Fine 0,3 mm.

– Zwarte inkt is document­echt

– Makkelijk navulbaar, elke refill heeft een nieuwe schrijfpunt

– In 5 opvallende kleurencombinaties

– 3 gratis blauwe refills in elke verpakking

– Geventileerde dop

stab2Wij mogen de STABILO EASYoriginal groen met metalic kleur testen. Aangezien de derde op rij begint met lezen en schrijven lijkt het mij handig als hij de tester wordt van deze pen. Eerst maken we de verpakking open, dan nemen we een blaadje waarna hij er vervolgens op los begint te schrijven. Door de gripzones neemt hij de pen goed in zijn handen vast, je ziet wel dat hij duidelijk eraan moet wennen. Tijdens het schrijven zie je hem dan ook vaak naar zijn pen kijken of hij zijn vingers nog goed heeft zitten. De pen schrijft prettig en ligt fijn in de handen mede door zijn unieke vorm. Een zeer prettige bijkomst is dat de pen niet krast en ook niet lekt. De oudste twee gaan de pen ook testen en zijn er zeer enthousiast over. Omdat ze hier vaker samen aan tafel zitten en tegelijkertijd schrijven wordt dus ook vrij snel besloten dat we naar de winkel fietsen en een roze en blauwe variant erbij kopen. Want dat is natuurlijk helemaal gaaf!

De STABILO EASYoriginal ben ik al vaker tegen gekomen in de winkel maar heb ik nooit overwogen om aan te schaffen vanwege zijn prijs. Als ik had geweten dat de pen zo fijn schrijft en de kinderen echt veel beter met hun pengreep omgaan en door de gripzones ook steeds erop gewezen worden was de pen waarschijnlijk veel eerder in huis geweest. De pengreep is bij heel veel kinderen een probleem. Merkt u dat uw kind last heeft van een foute pengreep dan kan deze pen een uitkomst bieden. Uiteraard is het veel fijner om een foute pengreep te voorkomen dus bij de 4e in dit gezin wordt de pen binnenkort als beloning voor de zindelijkheid gekozen. De kinderen hebben hier in tussen al heel veel geschreven en de pennen laten nog geen enkele spoor van lege inkt zien.

Wij zijn STABILO EASYoriginal fans!. Wordt u het ook?

Bestellen kan o.a. bij bol.com.

Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.