Driehoekige vorm voor een stevige, ergonomische grip in de kinderhand. Onverwoestbare, meeverende punt. Voor een ontspannen teken ­en schrijfgevoel. 12 super uitwasbare kleuren, gemakkelijk te scrib1verwijderen van handen en uit kleding. Dé viltstift voor kinderen vanaf 3 jaar.

Aangezien de jongste (4) nog niet met de Stabilo Cappi mag kleuren (vanwege de adviesleeftijd) is dit een ideaal product om haar kennis te laten maken met stiften. Deze dame krijgt dus speciale stiften alleen voor haar waar ze mee kan kleuren en als er iets in haar kleren komt dan kan het shirt daarna in de was en hoeft deze mama ook niet boos te worden. Klinkt dat niet als een ware uitkomst? De kleine dame neemt plaats aan tafel met een leeg tekenvel en ze begint rondjes te tekenen en ze weet mij te vertellen dat je het rondje ook een cirkel kunt noemen. “Heel knap meissie, kun je ook een vierkant tekenen?” vraag ik haar, dat is een beetje moeilijk maar ze doet haar best. En zo maken we een aantal vormen op papier met allemaal verschillende kleuren. Zoals je van een kleuter kan verwachten drukt ze op het papier alsof de punt door de tafel heen moet. De meeverende punten van de stiften laten dit gelukkg niet toe en dus kan ze rustig verder kleuren.

Een volgend blaadje word al snel erbij gepakt om hier haar eigen naam op te oefenen. Wederom wordt er gedrukt alsof de punt door de tafel heen moet. Een apart gezicht voor mij om te zien dat de punt mee veert. Omdat de stiften een driehoekige vorm hebben kan ze het “bedje” wat ze op school geleerd heeft van haar juf goed toepassen. Daar zal de juf heel erg blij mee zijn als ze dit goed onder de knie heeft!

Als je producten voor kinderen maakt, moet je weten wat de gewoontes van kinderen zijn en hoe ze denken en zich gedragen. Daarom heeft STABILO eens goed gekeken naar hoe kinderen beginnen met kleuren als ze 3 jaar zijn en een viltstift ontwikkelt die speciaal geschikt is voor deze kleine tekenaars.

scrib2 Driehoekige vorm voor stevige en ergonomische grip in de kinderhand

– Onverwoestbaar, met meeverende dikke punt

– Ontspannen kleuren en tekenen

– 12 kleuren die allemaal uitwasbaar zijn, dus makkelijk te verwijderen van handen en uit kleding

– In leuke, kwalitatieve Swano verpakking

STABILO Trio Scribbi combineert plezier en tekenen met ergonomie en innovatie!

De Stabilo Trio Scribbi stiften zijn o.a. te koop bij bol.com.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.