poed1De kop is eraf, tijd voor het volgend product, ditmaal de Little Siberica Baby poeder voor na het bad / After-bath Baby powder. Deze babypoeder voor na het bad is op basis van onder andere Lavendelolie en Tijmextract. Het heeft een heerlijke milde geur en smeert zich makkelijk uit over de droge huid. Ook de vochtige huid is makkelijk in te smeren met deze poeder. Bij voldoende poeder neemt de poeder het vocht op waardoor de huid droger wordt. Let op met het neusje, mondje, ogen en oren.

De baby poeder is vooral prettig in gebruik bij de plooien die moeilijk te drogen zijn. Het is dan ook niet voor niks een after-bath product. Doordat je de huid goed droog en schoon houdt is de kans op irritaties een stuk kleiner, hierdoor verlaagt dan ook gelijk de kans op infecties en ontstekingen. Babypoeder zorgt er niet alleen voor dat uw kindjes huid droog blijft het verzorgt de huid ook nog eens. Ook voor u zelf kan een poeder uitkomst bieden, denk bijvoorbeeld maar eens aan de plooien onder uw borsten.

Als afsluiting neem ik u nog graag even mee in de wereld van Little Siberica

poed2Natura Siberica is Biologische cosmetica
In Siberië en het Verre Oosten bevinden zich prachtige uitgestrekte en ongerepte natuurreservaten met een unieke flora en fauna. De natuur kan hier gelukkig nog vrij en overvloedig groeien. De harmonie en schoonheid van deze natuur heeft Natura Siberica weten door te vertalen naar haar producten: Natura Siberica is het enige bedrijf ter wereld dat gecertificeerde biologische extracten van Siberische kruiden, bessen, grassen en planten gebruikt. Al sinds de oudheid worden deze noordelijke natuurlijke materialen, die rijk zijn aan kostbare oliën en vitaminen gebruikt, omdat ze bekend stonden om hun gunstige eigenschappen. Ze werden gebruikt in medicinale kruidenthee en afkooksels, die men dronk om op krachten te komen en voor het behoud van vitaliteit, gezondheid en jeugdigheid. Natura Siberica blijft anno 2013 nog steeds op zoek naar nieuwe wilde kruiden, grassen, bessen en planten met unieke eigenschappen. Ze verzamelen ze in beschermde gebieden waar ze alle kracht en energie van de natuur hebben geabsorbeerd en dankzij de meest geavanceerde technologie, een minimum aan kunstmatige toevoegingen en strenge controle in alle productiestadia, daadwerkelijk tot wasdom komen waardoor de unieke genezende eigenschappen kunnen worden behouden en verbeterd. Natura Siberica maakt gebruik van gecertificeerde biologische extracten en oliën. De meerderheid van de wilde kruiden die zijn gebruikt bij de vervaardiging van Natura Siberica cosmetische producten zijn biologisch gecertificeerd door ICEA (bijvoorbeeld, Rhodiola rosea, sneeuw cladonia, Siberische geranium, Aziatische duizendblad, Siberische dame’s raket, Siberische streepzaad). Ten minste 95% van de ingrediënten van de producten van Natura Siberica zijn van plantaardige oorsprong. De producten zijn vrij van petrochemische producten, siliconen, parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Natura Siberica is er trots op dat ze de eerste producent in Rusland is van biologische cosmetica.  En….. dat ECHT zijn werk doet.

Active organic seal

De Natura Siberica verzorgingsproducten dragen een “Active Organics” zegel. De zegel geeft aan dat deze producten kruiden en plantenextracten bevatten die geteeld zijn volgens de wetten van de biologische landbouw. In Europa en de VS, wordt dit proces gewaarborgd door speciale toezichthoudende instanties. De kruiden en planten worden geteeld op speciaal voor de biologische landbouw aangewezen land. Siberië kent dergelijke toezichthoudende autoriteiten niet, maar het gebied kent wel uitgestrekte oasen van “onaangetast” natuur. Dat wil zeggen, enorme vergezichten waar de natuur het nog voor het zeggen heeft. Waar de kruiden en planten niet behandeld worden met chemicaliën, de lucht kristalzuiver is en de bodem door de eeuwen heen is gevormd. Het grootste deel van de kruiden -en plantenextracten voor de Natura Siberica producten wordt hier verkregen.

U kunt via deze link de After-bath Baby powder bestellen.


/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.