Zowel jongens als meiden zitten een keer in de dino fase. De een wat meer dan de ander, maar hier in het gezin is er steeds weer een moment geweest waarop alles wat met Dino's te maken heeft interessant is. En wat is er dan leuker dan zelf een dino maken?

Zowel jongens als meiden zitten een keer in de dino fase. De een wat meer dan de ander, maar hier in het gezin is er steeds weer een moment geweest waarop alles wat met Dino’s te maken heeft interessant is. En wat is er dan leuker dan zelf een dino maken?

Over het algemeen vinden kinderen knutselen helemaal geweldig. Nu kun je denken bij knutselen aan papier, schaar, lijm , frutsels en nog veel meer prullaria. Maar tegenwoordig is er veel meer waar kinderen zich uren mee bezig kunnen houden. De webwinkel van SienEnCo speelt hier zeer positief op in. Niet alleen is er veel te koop om in huis zelf mee aan de slag te gaan. Ook kinderworkshops en kinderfeesten behoren tot de mogelijkheden.

In de knutselcategorieën zijn er maar liefst meer dan 10 mogelijkheden tot verschillende soorten van knutselen. Trek niet gelijk de conclusie dat er niks aan is, want eenmaal geklikt op een categorie komen er een hoop leuke producten naar voren. Voor jongens en meiden is er van alles en nog wat te bestellen. Tevens komen er bekende en onbekende merken voorbij waar ik allemaal even vrolijk van word. Er zijn producten te koop waar ik zelf nog nooit van gehoord had. De website van SienEnCo is een perfect voorbeeld over een duidelijk website. Niet alleen is er een duidelijk overzicht voor het budget ook zijn de categorieën voor meisjes en jongens mooi gescheiden. Dit scheelt een hoop zoekwerk.

Mocht je een budget in gedachte hebben en daar absoluut niet over heen

Als papa en mama de boodschappen doen is dat natuurlijk ook leuk voor de kinderen! Ook oudere kinderen vinden het maar wat interessant. Met dit kinderfeestje gaan de kinderen hun eigen winkel maken en wordt er uiteraard winkeltje gespeeld.

Als papa en mama de boodschappen doen is dat natuurlijk ook leuk voor de kinderen! Ook oudere kinderen vinden het maar wat interessant. Met dit kinderfeestje gaan de kinderen hun eigen winkel maken en wordt er uiteraard winkeltje gespeeld.

willen gaan kun je op “Voor elk budget” gaan shoppen. Hierin kun je aangeven in welke prijscategorie je zoekt. Ideaal voor een kinderfeestje waar je kind voor uitgenodigd is. Ook handig om gelijk een aantal producten in een keer te bestellen en op zolder voorraad aan te leggen (scheelt weer in verzendkosten). Maar ook schoencadeau’s en andere kleinigheden voor uw eigen kind zijn hier gemakkelijk te bestellen.

Waarom zou ik kopen bij SienEnCo?
- SienEnCo heeft eigentijdse knutselpakketten voor ieder kind
- SienEnCo hanteert scherpe prijzen, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs 
- Bij SienEnCo kun je veilig betalen, je hebt de keuze uit meerdere betaalopties waaronder IDEAL en achteraf betalen
- SienEnCo hanteert duidelijke verzendkosten, deze worden per product aangegeven
- Bij een bestelling boven € 25,00 is de verzending gratis
- SienEnCo heeft een snelle levering, voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzending
- Je loopt geen risico, je mag je bestelling kosteloos retourneren
- Je hebt 30 dagen bedenktijd.

Zoals eerder gezegd is er ook de mogelijkheid tot een kinderfeest of kinderworkshop. Kinderfeesten kunnen op wens gekozen worden. Voor de meiden zijn er speciale activiteiten zoals een Mandela maken (deze is er ook in jongens variant) of een sieraden boom knutselen. Voor de jongens is er keuze uit bijvoorbeeld een stoere robot, maar er is meer. Er zijn namelijk ook een aantal opties voor beide geslachten

Tijdens de workshop scrapboek maken, leren de kinderen hoe ze hun eigen scrapboek kunnen maken. Vergeet niet om de allermooiste, grappigste en bijzondere foto's mee te nemen.

Tijdens de workshop scrapboek maken, leren de kinderen hoe ze hun eigen scrapboek kunnen maken. Vergeet niet om de allermooiste, grappigste en bijzondere foto’s mee te nemen.

zodat er niet alleen maar jongens of alleen maar meiden uitgenodigd dienen te worden. Het feestje wordt gezellig aangekleed met spelletjes, prijzen en een paar extra handen en benen. Want laten we eerlijk zijn je eigen kinderen kun je gemakkelijk aan, maar een groep andere kinderen over de vloer kan een uitdaging zijn! Prettig om dan een ervaren persoon langs je te hebben staan.
Op de pagina van kinderfeesten kunt u meer lezen over de kinderfeesten.

Zoals gezegd zijn er ook kinderworkshops ter beschikking. Op de pagina kinderworkshops kunt u het overzicht van de geplande activiteiten bekijken. Ook staat er de duur, de prijs en de locatie duidelijk vermeld zodat u niet voor een onverwachtse situatie komt te staan.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.