fiepWe hebben al eerder aandacht besteed aan Very Mappy! Toen mochten we een XXL kleurplaat inkleuren van Nederland. Ditmaal gingen we aan de slag met de XXL kleurplaat, waarop de wereld van Fiep Westendorp afgebeeld staat. Allemaal herkenbare karakters, dus extra leuk!

De creatieve plattegrond staat boordevol bekende helden. Terwijl Jip en Janneke plezier hebben in de draaimolen, rolschaatst Otje voorbij en is Pluk met zijn rode kraanwagentje onderweg naar de Petteflet. Deze speciale feesteditie is gemaakt ter ere van het 100e geboortejaar van de bekende illustrator.

20160324_180801.jpgDe Fiep Westendorp speel- & kleurplaat neemt je mee in een vrolijke fantasiewereld, met bekende illustraties die Fiep Westendorp maakte bij de verhalen van Annie M.G.Schmidt en Mies Bouhuys. ‘De fantasie van jong en oud wordt geprikkeld met deze gloednieuwe kleurplaat met nostalgische tekeningen. Het hele gezin kan dagenlang gezellig samen spelen, kleuren en genieten,’ aldus Very Mappy oprichter Mans Esser.

Net als bij eerdere edities van Very Mappy zijn de wegen en het gras alvast ingekleurd. De rest kun je dus naar eigen inzicht inkleuren en omdat het een XXL kleurplaat is, ben je heus niet in 1 middag helemaal klaar! Leuk om in de vakantie te doen als het buiten regent, of gewoon op een vrije middag van school.

20160324_180618.jpgDe speel- & kleurplaat van meer dan één meter breed zit gevouwen als een echte stadskaart in een mapje met weetjes en spelletjes. Het is dus niet alleen stimuleren van creativiteit, je leert er ook nog eens iets van! Uren plezier gegarandeerd!

De Fiep Westendorp editie van Very Mappy is voor €12,95 verkrijgbaar op www.verymappy.com en in de luxere speelgoedwinkels, boekhandels, hobbywinkels en giftshops.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.