Wie straks als DJ de hele meute volledig uit z’n plaat laat gaan, werkt vanaf vandaag al aan zijn of haar skills. Fijn toch dat VTech precies weet welke dromen kinderen koesteren en daarop speelgoed ontwikkelt waarmee ze écht vooruitkomen. Spelend leren, spelend dromen: het kan dus wel! Ook om die reden is de Kidi DJ Mix dit jaar tot Speelgoed van het Jaar Nederland uitgeroepen, voor muzikale talenten en feestbeesten (vanaf 6 jaar).

Kidi DJ Mix

Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee ze hun eigen muziekcreaties maken. Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Uitgedraaid zijn ze voorlopig niet. Er zitten meer dan 2000 mixcombinaties in, maar ook een discolamp die synchroon aan elke tune voor coole lichteffecten zorgt. 

Welke stijl wordt het? Hiphop, disco, electro of toch vette dance? Met zeven muziekstijlen in hun slimme draaitafel zetten de kleine Tiësto, Garrix of DJ Jasmin die zo belangrijke eerste muzikale stappen. Lol ontdekken in muziek, zelfvertrouwen opbouwen en meteen klinkend resultaat behalen! Met de ingebouwde microfoon, het verlichte launchpad, muzikale spelletjes (om de beat te leren herkennen) en een veilige Bluetooth-verbinding voor connectie met andere muziekdragers wordt het sowieso een terugkerend feestje. Fijn voor huisgenoten is dat het apparaat ook een koptelefoonaansluiting heeft, speciaal voor de momenten dat upcoming talent even wat minder draaglijk klinkt.

Kidi SuperStar DJ Studio

De eerder geïntroduceerde en topper uit de VTech collectie: de Kidi SuperStar Lightshow kreeg een make-over en is nu voorzien van een mixpad, om zelf liedjes te mixen. De focus van deze techgadget ligt vooral op de microfoon, het zelf inzingen van liedjes en die aansluitend mixen. En natuurlijk de bekende muziek-magie toets waarmee ze hun eigen stem toevoegen en die van de originele zanger(es) skippen. Dat showbusiness wreed kan zijn leren ze later wel, voorlopig draait de wereld om niemand anders dan de superster samen met de Kidi SuperStar DJ Studio!

137 gedachten over “De nieuwste generatie DJ’s staat al klaar

 1. mijn jongste zoon is dj in zijn vrije tijd, hoe leuk zou het zijn als mijn kleinzoon hem zou kunnen opvolgen met deze mooie kidi dj mix

 2. Mijn meid van 9 jaar zou deze DJ mix geweldig vinden.
  We hadden de Vtech Kidi Star, die vond ze te kinderachtig worden, daar hebben we andere kinderen nu blij mee gemaakt. Samen met vriendinnen de leukste hits mixen, ze zit het helemaal zitten.

 3. OH! Wat leuk! Ik doe mee voor onze vrolijke en altijd zingende kleinzoon die op 25 december jarig is en dit wel het mooiste cadeau ooit zal vinden!

 4. Sharing is caring. Ik doe graag mee voor de kinderen van een vriendin. Onze dochter krijgt veel doorgeefspeelgoed van deze vriendin. Echt super lief!

 5. Heel erg leuk voor mijn dochter. Ze was toen ze heel klein was al dol op dansen en muziek maar sinds kort vindt ze alles rondom dj’s ook heel gaaf (we waren afgelopen zomer in Madurodam en daar heb je een leuke interactieve miniattractie van Armin van Buren (was het meen ik), vond ze heel gaaf.
  Zo’n superstar DJ studio zal zeker in de smaak vallen, duimen dat deze dit jaar onder de kerstboom ligt.

 6. Wauw te gek! Mijn dochter Isa is altijd bezig met muziek, en wil later dan ook Dj worden. Aan deze gave actie doen wij dan ook graag mee 🍀

  1. Dit is gewoon ‘het’ kado voor mij dochter die de dag na kerst haar 7e verjaardag viert. Helaas te duur om aan te schaffen maar als zij ‘m zou winnen zou dat natuurlijk helemaal te gek zijn!!!

   1. Voor mijn zoon Vigo. Gek op muziek en op dansen. En we hebben een “discolamp” nodig zegt hij altijd. Hoe vet zou deze combinatie zijn?! Wij gaan duimen!!! ❤❤❤🎉

 7. Mijn dochter heeft vorige week in een museum zelf mogen mixen en DJ spelen en dat vond ze zo tof! We willen dus zeker winnen..

  1. Heel graag voor onze muzikale super Finn
   Dansen, zingen, toneelspel en improviseren in eigen liedjes. Een knul die lekker zich zelf is en niks aan trekt van anderen.

 8. Dit is echt ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor onze muzikale dochter en ben ervan overtuigd dat ze hier ontzettend blij mee zou zijn!

 9. Prachtige set voor mijn zoontje die graag Tiesto op wilt gaan volgen. Mocht ie beroemd worden dan vertellen we overal dat de doorstart mogelijk is gemaakt door Kiddowz, hihi.

  1. Oh yes zo graag voor mijn kleine DJ (zijn ook zijn voorletters). Hij kan zo lekker swingen met zijn heupen en zo genieten van ieder klankje of deuntje! Lijkt mij heerlijk om samen muziekjes te gaan maken en swingen. Wagen dus heel graag een kans. Het eerste nummer dat wij gaan draaien is van Kinderen voor Kinderen, worden wat jij wilt! Duimpjes draaien kan beginnen.

 10. Van muziek worden mijn 2 jongens altijd vrolijk. Hoe leuk dat ze nu zelf voor DJ kunnen spelen! Super leuk! En dan heeft papa even wat rust achter de piano.

 11. De kleindochter zingen de kleinzoon ‘ muziek maken een beter huwelijk bestaat niet
  Muziek dat is wat hier op nr .1 staat
  De kids duimen

 12. Zoooo de knetter.. Ik doe meg graag mre vporobze jongste dame van 7 jaar.. Die vind dit echt zoooo super vet🥰🥰🥰
  We gaan duimen 🍀

 13. Wow… Dit is echt de droom van onze jongste dane.. Ze is super gek op muziek maken. Bij gebrek aan echte instrumenten, maken wij zelf van alles.. Eigen liedjes proberen te maken etc.. Wat zou dit mega gaaf zijn!! We gaan duimen..

 14. Heel tof! Mijn dochters houden heel erg van optreden en zelf liedjes bedenken, dus ik denk dat ik ze hier hééééél gelukkig mee kan maken!

 15. Ohh deze willen mijn kids zo graag! Helaas ver boven ons budget ☹️ dus ze hebben nu met de feestdagen wat kleinere/nuttige dingen gehad. Onze oudste is over 3 weken ook nog jarig dus we moeten altijd doseren. Hij houdt van muziek en is vernoemd naar een radio DJ, die hij onlangs ook eindelijk ontmoet heeft! Op school gaat hij standaard verkleed als DJ. En z’n zus houd van zingen en dansen (vooral K3 haha). Hoe gaaf zou het zijn als deze Mido DJ Mix ineens ingepakt in de kamer staat. Wow! Hun gezichtjes, onbetaalbaar! We gaan duimen!

 16. Wat geweldig! Mijn broer had vroeger een draaitafel een daar mocht ik dan ook op spelen. Voelde ik me een echte DJ Dat was zo gaaf! Dat doet deze set mij aan denken. Zeker weten dat mijn zoontje Damian (7) hier wel raad mee weet. Genieten!

 17. Ik denk dat zoonlief Stian dit wel kan waarderen. Hij is op zijn iPad en GarageBand ook al in de weer met ‘muziek stylen’ zoals hij het noemt. Dus ik denk dat dit een mooie uitkomst is voor hem. *fingers crossed*

 18. Wat gaaf! Onze dochter is dol op muziek en muziek maken. Ik doe dan ook graag mee en ben ervan overtuigd dat ze hier ontzettend blij mee zou zijn!

 19. Geweldig! Mijn zoontje Gendly wordt op 1 januari 6 jaar oud en is gek op alles wat betreft muziek. Hij staat er mee op en gaat er mee naar bed, letterlijk. Dit zou hij echt geweldig vinden!

 20. Voor mijn lieve Bregje en Leendert zodat een nog groter feestje wordt elk weekend 🥳🥳
  Wat zou dit een te gekke verrassing zijn voor hun 🥰🥰

 21. Super leuk voor 2 dansgrage dames hier die zelf de hele dag met muziek bezig zijn! Vooral de oudste, kan ik haar opbeuren omdat ze de waterpokken heeft en wel 200 bultjes 😔 🤞🏻

 22. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje van 3 ( bijna 4) hij is helemaal gek van muziek. Heeft voor sinterklaas zijn eigen koptelefoon gehad. Want hij wilt net zoals zijn stiefvader DJ worden. Een kidi DJ mix maakt het helemaal af en kan hij beginnen met oefenen.

 23. Wow! Mijn zoontje Dylan zal dit helemaal geweldig vinden! Hij is vier jaar en heeft zijn eigen Spotify lijst die non stop afgespeeld wordt, en waarbij hij het liefst zelf de nummers kiest. Nu hij het plaatje van ieder liedje kent en zijn taak super serieus neemt, zou deze fantastische set echt de volgende stap in zijn DJ carrière zijn! Echt super leuk!

 24. Heel gaaf! Mijn zoon Juus is 6 jaar en houdt van alles waar licht en muziek uit komt. Hij zingt alles mee en vind het reuze gezellig om een muziekje te draaien als we visite hebben. Hoe mooi zou deze zijn voor de kerstdagen. Met een tof muziekje op de achtergrond van dj Juus.

 25. WAUW, dit is het cadeau voor mijn dochter die bijna jarig is. Kunnen we in deze tijd toch nog met het eigen gezin een knalfuif maken met haar als DJ!

 26. Voor mijn nichtje van 4. Haar vader zit in een band, dus ze groeit met muziek op. Muziek luisteren, dansen, dat vindt ze al hartstikke leuk, dus ongetwijfeld is muziek mixen/maken ook een hit bij haar.

 27. Heel gaaf om mee te nemen tijdens ons jaarlijkse familieweekend. De ‘groten’ doen spelletjes, terwijl de ‘kleintjes’ showtjes weggeven zoals trucjes, dansjes enz. Geweldig toch als we daar deze Kidi DJ Mix aan kunnen toevoegen. En wedden dat ook de groten dan natuurlijk allemaal even willen proberen

 28. Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon(tje).
  Hij zingt en springt de hele dag.
  Lekker druk ventje…..hier kan hij zich heerlijk mee vermaken.

 29. Mijn jongens zijn allebei in december jarig (15e en 20e) en laat het hier nu iedere avond al disco zijn met discolampen en muziek op 10! Vooral onze jongste heeft echt aanleg voor muziek, ik zou het ze heel erg gunnen deze mooie set.

 30. Wat te gek zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn neefje die heel graag later een grote DJ wil gaan worden. Ik hoop dit voor hem te winnen zodat hij alvast kan oefenen thuis. Zou echt heel gaaf zijn!

 31. \Voor mijn kids, we hebben wel vaker een disco thuis maar zelf mixen is natuurlijk leuker, misschien wel een toekomstige DJ in huis.

  1. Ja wauw doen graag mee voor ons zoontje hij wenste dit voor 5 december maar helaas het kwam niet bij dit huisje aan..
   Hij is van kleins af aan showtjes aan het opbouwen 3 jaar was hij toen het begon nu is hij 6.5 jaar en hiermee is zijn show toch wel wat toffer zegt hij….
   als hij wint kan hij dit showtje wel eens even laten zien 😉

 32. wow wat een prijs, heel leuk voor onze zoon die net bezig is met het ontdekken van muziek, en dit hem een hele leuke ervaring kan geven

 33. Nu moeders niet meer naar de disco kan zou het super gaaf zijn om de disco thuis te creëeren, de kidzenco achter de knoppen. Losgaan op K3 en snollebollekes, met n glaasje ranja in m’n hand weet ik zeker dat ik leukere herinneringen maak die mij en mijn kinderen beter bij blijft dan menig stapavond

 34. Dit is te gek. Binnenkort 3 jarigen in ons gezin, dus dan maken we onze eigen discoparty met elkaar!
  De nieuwe generatie DJ’ s hebben wij hier in huis hoor, lekker dansen en feesten, dat verdienen ze zeker wel dit jaar.

 35. Mijn zoontje Bart (7) houdt wel van een feestje, dus ik maak heel graag kans hem zijn DJ skills te laten oefenen op dit fantastische apparaat! ❤️🎶🕺🏻

 36. Onze dochter van 8 is altijd met muziek bezig. Zingen, dansen, luisteren. Dit is een cadeau naar haar hart! Ik doe dus graag mee.

 37. Ow, wat tof! Mijn zoontje Dylan heeft een eigen playlist en kent met zijn leeftijd van 4 jaar ieder plaatje uit zijn hoofd en koppelt dit aan het juiste liedje. Next step in zijn muziekliefde zou dus een eigen DJ set zijn. Ik weet zeker dat hij iedereen (en vooral zichzelf) hier uren mee zou vermaken!

 38. Wat een geweldig leuke prijs is dit! Mijn dochter zal dit echt geweldig vinden, lekker mixen en meezingen met de mooiste liedjes ze doet niets liever!

 39. Heel erg leuk voor onze zoon, die al elke dag aan het zingen is en altijd bezig is met muziek maken!
  Dit wordt sowieso een nieuwe ster!

 40. Ik doe mee voor mijn neefje. Tijdens de Kerstvakantie komt hij een aantal dagen bij me logeren en dan kunnen we gezellig samen feesten en dansen.

 41. Muziekaal zijn ze beiden hier in huis. Ze dansen en zingen er wat op los. Deze DJ set zal echt in de smaak vallen hier in huis 🏡 🍀

 42. Mijn jongste zoontje Jax speelt hier altijd de huis-dj. Hij verheugt zich nu alweer op de kerst. Dan mogen we plaatjes aanvragen bij hem, echt hilarisch, maar bovenal erg gezellig. Vooralsnog doet hij dit via Spotify, maar als hij zo’n geweldige DJ-set wint, dan hij hij echt helemaal uit z’n (draai)plaat! Fantastische prijs!

 43. In ons huis geen dag zonder muzikale noot. De wens om te winnen is dan ook groot. Mijn zoontje zou maar wat graag de hele dag muziek mixen. Misschien kan deze toffe actie dit voor hem fixen!

 44. Super gave actie! We hebben hier 2 podiumkunsten in huis dus ik ga heel hard duimen. Kunnen ze bij de drive thru van opa en oma een mooi showtje weggeven!! 🍀😁🎉

 45. Oh wat tof! Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Laurens van 7. Hij vindt muziek superleuk en zit altijd zachtjes mee te zingen met de radio. Ik weet zeker dat hij hier uren speelplezier mee beleeft!

 46. Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje. Zou houden van muziek en dansen. Als ik dit win ben ik natuurlijk meteen de tofste tante;-)

 47. Ik doe erg graag mee voor mijn zoon Luc 😊😊, zou hij geweldig vinden 🥰🥰 Groetjes Anneliese de Waal 💜💚💙🧡

 48. O geweldig! Ik doe graag op de valreep mee voor mijn twee kids die gek zijn op muziek. Mooi cadeau voor hun verjaardagen die bijna zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.