Goed nieuws voor fans van de Toet Toet Auto’s. VTech komt met mooie nieuwtjes die de fantasierijke speelstad nog spannender maken. Een uitdaging voor kleine coureurs, machinisten en verkeersregelaars van 1 tot 5 jaar. En voor papa’s en mama’s; de speelsets worden onderhand kamervullend. Maar het mag! Spelen met Toet Toet Auto’s is leerzaam en dat is wat waard! Daarvoor mogen de televisie en de luie stoel best opzij.

Spannend, snel en verrassend compleet is de Toet Toet Auto’s Lanceer- & Racebaan. Geen baan waarop uurrecords aan diggelen gaan, maar een 3-in-1 parcours NL Product Dual Raceway-2waarop Raf Raceauto zich niet snel zal vervelen. Het is een dubbele racebaan, een super lanceerbaan en een stuntracebaan in één. De Magische Sensors garanderen interactief speelplezier. Toet Toet Auto’s communiceren, zingen liedjes en praten. Geen gillend gekmakende motoren, maar leerzaam, prikkelend speelplezier.

164423 front kidHet tweede nieuwtje voor de groeiende speelstad is niet zomaar een auto, maar Mijn Toet Toet Auto, met de nadruk op Mijn. Een customized karretje die je zelf van naam en ingesproken zin kunt voorzien. Zo’n kek wagentje verdient een eigenzinnig voorkomen en is met dank aan de bijgeleverde stickers in slechts een handomdraai te personaliseren. Uiteraard reageert ook hij op alle Magische Sensors onderweg.

Tenslotte is er een hagelnieuwe Toet Toet Auto’s Treinset. Tjoeke Tjoeke Toet Toet, op naar de 152123 Kidshot okvolgende bestemming! Ook nog eens op eigen kracht, Tineke Trein heeft een ingebouwde motor en rijdt zelf na activatie het hele spoor rond, de tunnel door, maar pas op Tineke voor de slagboom! Het hele principe (vanzelfsprekend heeft ook dit element Magische Sensors) sluit naadloos aan op de speelstad, maar er kan ook apart mee worden gespeeld.

Toet Toet Auto’s groeit en groeit en zo ook het wagenpark. In het voorjaar komen er vier nieuwe auto’s bij. Thijs Taxi, Jimmy Jeep (met en zonder aanhanger), Vera Vakantiebus en Timo Takelwagen starten de motoren alvast!

Advies verkoopprijs:
VTech Toet Toet Auto’s Treinset € 24,95
Toet Toet Auto’s Lanceer-& Race Baan € 21,95
Mijn Toet Toet Auto € 10,95
Toet Toet Auto’s los vanaf € 7,95.

Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V.  www.vtechnl.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.