king3Little King Arthur is dé website voor hippe en kleurrijke babykleding voor kindjes van 0 tot 2,5 jaar. Ze verkopen exclusieve merken zoals Fable Baby, Our Little Lullaby, Zutano, Skylar Luna, Wilson & Frenchy enGreen Little Radicals. Deze merken zijn al bekend in het buitenland (met name USA en Australië) en nog niet of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar. De meeste merken werken alleen met biologisch katoen en op fairtrade basis. Zo weet je zeker dat jouw kindje in de beste kwaliteit kleding loopt en iets unieks aan heeft.

king4Little King Arthur is opgestart door Marilyn Monkau. Zij woont in Amsterdam en heeft twee kindjes (een dochter Charlayne en een zoon Arthur, vandaar de naam Little King Arthur) en is in verwachting van een tweeling. Omdat Marilyn van mening is dat er in Nederland te weinig kleurrijke en exclusieve kleding wordt verkocht, met name voor jongens, is zij op het idee gekomen om te zoeken naar merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn en net even anders zijn dan wat er op de Nederlandse markt al verkrijgbaar is. De merken zijn met zorg uitgekozen en daarbij is met name gelet op verantwoord produceren en werken met biologisch katoen.

Als ik naar de kleding kijk, die ze verkopen bij Little King Arthur, dan word ik helemaal vrolijk. Wat een leuke kleurtjes en printjes! Jammer dat mijn zoon het allemaal niet meer past (hij is inmiddels alweer 6 jaar). Er is ontzettend veel keus, dus ik zou als ik jullie was snel een kijkje nemen!

Hieronder een maattabel, zodat je weet welke maat je uit moet kiezen (mocht het om een kraamcadeautje o.i.d. gaan!)

Leeftijd Gewicht Lengte Maat
Newborn tot 4kg tot 55cm 0000
0 – 3 Maanden 4kg – 6kg tot 62cm 000
3 – 6 Maanden 6kg – 8kg tot 68cm 00
6 – 12 Maanden 8kg – 10kg Tot 76cm 0

WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met één van deze leuke shirtjes.king1king2
Laat een reactie achter onder dit bericht, voorzien van je voor- en achternaam.
Vertel ons meteen voor welk shirtje je meedoet en in welke maat.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

57 thoughts on “Little King Arthur

  1. Wat een leuke actie! En wat een leuke kleertjes.. Ik zou graag de “Parisian Blue Beatiful Shirt” willen winnen Maat 0 voor de kleine van mijn beste vriendin… Echt heel leuk!

  2. Ik doe mee voor het blauwe olifantje. Een vriendin is zwanger en is een leuk kadootje om straks te geven. Graag in maat 000

  3. De Walvis in Newborn. Wat een ge-wel-dig shirt. Ik word er helemaal blij van en hoop dat het nieuwe kindje van mijn broer het ook leuk vindt!

  4. Wat een schattige shirts! Ik wil die geven aan mijn liefste kleine nichtje, ze is nu 6 maandjes! 😀 Mijn keuze is: Walvis, maat 0!

  5. Wat een super lieve shirtjes! Ik ben nu al helemaal verliefd op de t-shirt met de walvis! Ik zou deze graag willen winnen in maat 0000

  6. Aawh, wat een leuke shirtjes! Zou hartstikke leuk zijn als ons kleintje (die in juli zich aan gaat dienen als alles goed gaat) zo’n leuk shirtje kan dragen! Ik ga voor de walvis, in maat 000. Zou heel leuk zijn!

  7. Wat een ontzettend lieve en mooie shirtjes! Ik ben al helemaal verliefd op het shirtje met de walvis! Ik zou heel graag maat 0000 willen winnen 🙂

  8. Ik wil graag het shirtje met de olifant in maat 0 winnen voor mijn dochter. Ik houd er van om aandacht aan haar kleding te besteden en ik weet zeker dat ze met dit shirt veel complimenten zal krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.