Diep in het riool zijn giftige stoffen gelekt, waardoor er een hele nieuwe (ondergrondse) wereld is ontstaan waar wij het bestaan (nog) niet van weten: Flush Ville. Alles wat ooit door het toilet is gespoeld, komt nu als gemuteerd Flushie-wezen naar boven. Flushies leven maar al te graag in smerige wc-potten en zijn dol op slijm én het maken van vieze geluiden. Houd je neus maar dicht met al die scheten en boeren. In totaal zijn er 11 Flush Force-families met namen als Stink Eye, Pooperoni, Barf Bag en Night Terror.

Reviewen met griep; kan best!
Toen de reclame van Flush Force voorbij kwam, sprong Dante bijna van de bank, ondanks de zware griep die hij heeft deze week. Hoe onsmakelijker hoe leuker, het is ook écht een jongen! Tijd om deze nieuwe rage uit te testen….ja, zelfs met koorts kun je dat niet laten schieten heb ik gemerkt. Wij ontvingen de Bizarre Bathroom (8-pack) dus we hadden meteen 2 wc-potten!

Vul de stortbak van de wc-pot met water, schudt de wc-pot heen en weer en zie welke Flushie er uit het riool tevoorschijn komt. Is het water groen of paars gekleurd, dan heb je een zeldzame Flushie te pakken. Verzamel ze allemaal (ruim 150 soorten) om hun eigen wereld, Flush Ville, compleet te maken.

Unboxing is hip!
Eigenlijk is het een soort van unboxen en dat is tegenwoordig natuurlijk helemaal hip. Je weet van tevoren niet wat er in zit, wat het extra spannend maakt. Je kunt kiezen uit een 2-Pack, 5-Pack, de Bizarre Bathroom 8-Pack of voor het Collector Toilet. Dit is een XL wc-pot die de Flush Force beleving compleet maakt. De wc-pot produceert namelijk vieze geluiden én je kunt hem echt doorspoelen. Dit collectors-item is groot genoeg om meerdere Flushies in te bewaren; de ideale thuisbasis van elke Flushie (en zo raak je ze dus ook niet kwijt).

Er is ook een app
Er is ook een speciale app waarin je mini-games kunt spelen en nog meer Flushies kunt verzamelen. Ontgrendel nieuwe Flushies en voer ze bijvoorbeeld visgraten en pizzapunten. Speel bijvoorbeeld de “Toilet Plunger Game” en verdien doortrekmunten en ontstoppers voor het verzamelen van nog meer (zeldzame) Flushies. Houd in deze app ook bij welke Flushies je hebt verzameld. Dit doe je gemakkelijk in het verzamelboek. In de Flush Force App zijn ook webisodes te bekijken, waarin je alle avonturen van de Flushies voorbij ziet komen.

Ga voor een overzicht van de verschillende werelden en families naar de Collectors map op www.theflushforce.com of via de Google Play Store / Apple App Store.

Verschillende verpakkingen verkrijgbaar
Flush Force is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen (kleuren en soorten Flushies kunnen verschillen):

Flush Force 2-pack  € 3,99
Flush Force 4-pack  € 7,99
Flush Force Bizarre Bathroom  € 13,99
Flush Force Collector Toilet  € 19,99

[bol_product_links block_id=”bol_5a85decf8dc6e_selected-products” products=”9200000085437197,9200000086873284,9200000086873286″ name=”flush” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.