Al eerder mochten wij de toffe kleding van Nais Kidswear reviewen! De boys hebben toen zelfs een tijdje kunnen twinnen, supertof! Deze keer ontvingen we een hele gave set voor Kian uit de nieuwe zomercollectie. Misschien denk je, het is nog wat vroeg voor zomerkleding, maar het joggingpak wat hij heeft gekregen kan ook prima in de lente (en we nemen hem ook zeker weten mee als we naar Turkije gaan!!

Geen klassieke kinderkleding voor mij
Wanneer je voor Nais Kidswear kiest, kies je voor hip, stoer én sportief! De vrolijke en kleurrijke collectie, voorzien van ontzettend tof design en leuke details, zorgt voor een fijne look die je niet overal tegenkomt. De kleding van Nais zorgt ervoor dat je kind zich kan onderscheiden van de rest en dat hij/zij een eigen(wijze) stijl kan neerzetten. I’m loving it! Vaste lezers weten inmiddels wel dat ik wel van een beetje gekkigheid houd en niet van klassieke kinderkleding.

Sportief
Kian zijn nieuw set is, zoals jullie kunnen zien, lekker sportief. Meneer is net als zijn grote broer echt een vesten-kind. Een trui met capuchon vinden ze beiden echt verschrikkelijk. Het moet altijd uit en aan kunnen, dus een vest is ideaal. De kleuren van het joggingpak en het t-shirt passen perfect bij elkaar. Het geheel oogt erg fris en is uitermate geschikt voor zowel de lente als de zomer.

Kwaliteit is goed
De kleding voelt zacht aan en de kleuren zijn erg mooi. Verder zit het allemaal heel erg soepel, wat het zeer geschikt maakt voor kinderen. Ze moeten zich tenslotte altijd goed kunnen bewegen. Ik weet uit ervaring dat de kleding van Nais mooi blijft, ook na het wassen. Was de kleding nooit te heet en stop het niet in de droger, dat is zonde!

Voor de gehele zomercollectie (maat 92 t/m 164), voor zowel jongens als meisjes kijk je op https://naiskidswear.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.