svhjMaak nu je eigen stop-motion animatiefilms met Stikbot van Goliath. – Stikbot Zanimation Studio genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016 –

stickMet Stikbot introduceert Goliath ’s werelds eerste speelgoed om te delen op social media. Laat je fantasie de vrije loop en maak met de beweeglijke figuren en de gratis app je eigen stop-motion animatiefilms. Stikbot is geschikt voor iedereen vanaf vier jaar. Stikbot Zanimation Studio is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016 in de leeftijdsgroep acht en negen jaar.

Stikbots zijn op talloze manieren te bewegen en door de zuignappen blijven de gekleurde figuurtjes plakken op gladde oppervlaktes. Door een stikbot in telkens een iets andere houding met je smartphone te fotograferen maak je met de gratis app je eigen stop-motion animatiefilm, waar je diverse achtergronden, muziek en geluidseffecten aan kunt toevoegen. Deel je clip op social media en laat je vrienden en kennissen meegenieten met jouw film.

Stikbots, verkrijgbaar in zes transparante kleuren, zijn los te koop en kosten stick25,99 euro per stuk. Daarnaast is er een Stikbot Studio en Stikbot Zanimation Studio te koop.
Stikbot Studio bestaat uit twee unieke, transparante stikbots (een witte en een oranje) en een statief voor je smartphone en kost 17,99 euro.
Stikbot Zanimation Studio, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016, bestaat uit twee unieke, ondoorzichtige stikbots (een rode en een oranje), een statief voor je smartphone en een studio met green screen en kost 24,99 euro.

Meer informatie: http://www.stikbot.toys/

(Visited 334 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Goliath presenteert Stikbot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.