Sinterklaas en de kerstman zaten te denken wat ze de kinderen moesten schenken. Het liefste iets waar de kinderen plezier aan gaan beleven, mooi in huis staat en nog helpt met de ontwikkeling. Hier heeft HEMA de perfecte oplossing voor. Er is namelijk een nieuwe houten speelgoed collectie beschikbaar die vanzelf een lach op het gezicht tovert bij de kids op sinterklaas of kerstavond.

Build your city

HEMA biedt dit jaar een uitgebreid stads assortiment in hout aan: build your city! Leg je weg aan met de vilten puzzel stukken en bouw je stad steeds verder uit. Voeg een reuzenrad toe, een garage of een bloemenwinkel. Keuze genoeg. Met je eigen verbeelding kun je van alles creëren. Alle houten producten zijn van FSC-hout gemaakt en de producten zijn verkrijgbaar vanaf 4 euro.

Pop up restaurant

Laat de kinderen creatief zijn in de keuken met een collectie die alles heeft, van cupcakes tot pizza’s, van theepotten tot zout en pepervaatjes. Met deze kookspullen gemaakt van FSC-hout en bioplastic kunnen de kinderen talloze sterren gerechten maken voor de feestdagen. Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf 2 euro.

Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.