HEMA heeft al jaren duurzaam houten speelgoed maar speciaal voor Sint worden er twee nieuwe collecties gelanceerd. Poppenhuizen in de vorm van grachtenhuisjes en verschillende artikelen in het HEMA-bakkerij thema. Zo is er een bakkerij-winkeltje met diverse losse artikelen zoals een cappuccino apparaat, een mixer en andere leuke bakkerij accessoires. 

Houten grachtenhuis

De speelgoed grachtenpandjes zijn duurzame houten huisjes die gebruikt kunnen worden als poppenhuis. Er zitten twee stickervellen bij waarmee je ze naar eigen smaak kan inrichten als poppenhuis of garage. Ook zijn er accessoires te koop, zoals meubels en poppetjes. Daarnaast kan je ook een set met auto’s en een vilten rijbaan set kopen om er een weg omheen te bouwen. Zo kan je er van alles mee doen en aan toevoegen. Ook kan je uiteraard meerdere pandjes naast elkaar zetten en zo een echt dorp bouwen. Dit grachtenpandje kan ook gebruikt worden als kastje of opbergplek. Multifunctioneel en super leuk dus!

Houten grachtenhuis 75 x 25 x 24,5 cm: €45.-
Vilten autoweg 27 puzzelstukken: €15.-

Losse accessoires vanaf €5.-

Meer informatie vind je hier.

De Bakkerij

Dit thema bestaat uit een bakkerij-winkeltje met diverse losse artikelen die gekocht kunnen worden. Zoals een cappuccino apparaat en een mixer. Ook zijn er producten als donuts, taartjes, een ontbijt set, bonbons en een echt HEMA schortje. Verkoop je eigen producten in dit echte HEMA winkeltje van hout! Het winkeltje heeft een luifel van stof, een rode toonbank en meerdere vakjes waar je producten in kunt leggen.

Houten bakkerij 60 x 24 x 96 cm: €45.-
Houten cappuccinoapparaat: €20.-

Houten accessoires vanaf €2.-

Meer informatie vind je hier.

FSC® hout 
Het houten speelgoed van HEMA is gemaakt van FSC® hout. Deze standaard garandeert dat er geen illegale kap plaatsvindt en dat de ecosystemen van de bossen waar het hout gekapt wordt behouden blijven. Door voor deze houten producten te kiezen, draag je bij aan het behoud van bossen wereldwijd. Het houten speelgoed van HEMA is gemaakt van FSC® hout. Deze standaard HEMA heeft als doel dat in 2022 alle hout- en papierproducten van verantwoord bosbeheer afkomstig zijn.

Een gedachte over “Duurzaam houten speelgoed van HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.