Kian is erg gehecht aan zijn stoere hondenvrienden van de Paw Patrol! Hij kan echt met zijn neus tegen de televisie aan gaan staan, als er weer een aflevering uitgezonden wordt. Nick Jr. staat hier regelmatig aan.. en als de Paw Patrol er op komt begint hij meteen te stralen! Een echte fan dus! Dit heb ik laatst trouwens al laten doorschemeren in mijn artikel over de ideale peuterkamer voor onze kleine kanjer. Toen is natuurlijk meteen het hek van de dam gevlogen, want ik blijf doorzoeken naar de allerleukste gadgets in dit gezellige thema. Eventjes een top 3 van het leuke speelgoed dat ik tegenkwam! En ja, voor het meeste speelgoed is hij echt nog te klein, maar ik denk dat deze addiction voorlopig nog wel eventjes voortduurt.

#1 Letterpret Reddingspup
Zie hiernaast: de Marshall letterpret reddingspup van Vtech. Ik ben verliefd! Marshall is dé expert met betrekking tot pup koekjes. Geef hem de koekjes en hij herkent wat erop staat. Je kindje leert spelenderwijs letters, letterklanken, woorden, kleuren en nog veel meer! Het spel bevat 26 pup koekjes, de originele stem van Marshall, 26 melodietjes, regelbaar volume en een automatische uitschakeling. Marshall heeft een stevig duurzaam design. Inclusief 3 AA batterijen en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

#2 Reddingsracer
Kies een speelstand om samen met Ryder en de pups verschillende reddingsacties uit te voeren. Je kunt kiezen voor de quad, sneeuwscooter of hovercraft! Plaats je handen op de handvatten en beweeg het stuur om te sturen. Druk op de pup‐toetsen om iets over de pups te leren én ze om hulp te vragen. Gebruik de licht‐toets en de claxon‐toets om de reddingsacties uit te voeren. Met de originele stem van Ryder! Stevig en duurzaam design, regelbaar volume en automatische uitschakeling.

#3 Paw Patrol hoofdkwartier
Ja, superleuk, het hoofdkwartier van de Paw Patrol! Met deze interactieve speelset help je de complete Paw Patrol om de straten van Avonturenbaai veilig te houden. Druk op de knop en hoor jouw vriendjes roepen! Met de periscoop kun je alles op een afstandje goed in de gaten houden. Het hoofdkwartier wordt geleverd inclusief voertuig en Chase speelfiguur. De andere figuurtjes en voertuigen zijn apart bij te bestellen.

Ik heb nog niets besteld hoor, maar ik moet wel bekennen dat ik het allemaal ontzettend schattig vind. Misschien dat ik richting de feestdagen wel een bestelling ga plaatsen. Dante is momenteel nog steeds helemaal Star Wars fan, maar ook de Minions kan hij nog steeds waarderen.

Welke karakters zijn de favorieten van jullie kids?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.