Op 20 november 2012 is KiDDoWz gestart, voornamelijk als tijdverdrijf. Toentertijd was ik een alleenstaande moeder en zocht ik iets om te doen, als Dante in bed lag 's avonds. Inmiddels is KiDDoWz uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf! Deze hele week vier ik mijn 5 jarig jubileum. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Ook gaat mij dank uit naar Annemarel en de andere gastbloggers, die regelmatig met veel plezier schrijven voor KiDDoWz.net :)
Liefs, Amanda

Het is tijd voor de allereerste #KiDDoWz5jaar actie, in samenwerking met Droomdeurtjes!

Rory* schreef een tijdje geleden een review over dit fantastische concept, waar ik graag hieronder nog eventjes wat van laat zien;

Letterlijk kippenvel. Toen ik las over het concept van ‘Droomdeurtje’. Ik zeg het wel eens vaker. Sinds ik moeder ben geworden ben ik zo mogelijk nóg empathischer in het leven komen te staan. Alles wat met kinderen te maken heeft raakt mij. Een prachtig en dierbaar initiatief als dit komt nog veel meer binnen. Soms voel je gewoon in je hele wezen dat iets goed is.

In het maanlicht vliegen zij door de hele kleine droomdeurtjes onze wereld in. De elfjes en draakjes willen graag dat je goed slaapt en heerlijk droomt. Deze lieve vriendjes maken de wereld eigenlijk een beetje mooier. Ze ondersteunen je. Ze geven je moed en vertrouwen. Ze geloven in je. Jij bent goed zoals je bent. Want als kind mag je gewoon een kind zijn.

Het Droomdeurtje is geschikt voor kinderen tussen 4 en 9 jaar. De jongste kinderen kunnen communiceren met hun elfje (of draakje) door tekeningen te maken. Of een briefje waarmee mama of papa kunnen helpen. Als je juist leert schrijven is het een goede oefening van de schrijfvaardigheid. Maar wat ik persoonlijk het allerbelangrijkste vind? Dat een kind lekker kan en mag fantaseren. Zijn gevoelens onder woorden leert te brengen. Dat een kind een kind mag zijn.

*Rory is te vinden op http://www.40envoorheteerstmoeder.nl/

WINNEN!
In samenwerking met Droomdeurtjes mag ik 1 droomdeurtje naar keuze weggeven. Je kunt kiezen uit de kleuren Elfenroze, Drakengroen of Wolkenblauw. Voor wie doe jij mee? Laat hieronder je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen.

87 thoughts on “Droomdeurtjes

 1. Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van Kiddowz! Een blog waar ik regelmatig langskom. Wat een schattige droomdeurtjes, het doel erachter is zeker mooi! Ik doe graag mee voor mijn meisje, uiteraard de kleur elfenroze 😉

 2. Graag een drakengroen deurtje voor onze zoon Sil. Zou een geweldig verjaardagskadootje voor hem zijn. Hij is over twee weken jarig.

 3. Wat superschattig!!! Kom ik dit tegen tijdens het rondstruinen op je site. Dat bedoel ik met inspiratie 😉
  Ontzettend leuk om de fantasie van mijn zoontje te prikkelen en mee te spelen met het verhaal van het droomdeurtje. Daar worden ouders ook creatief van! Echt lief bedacht en zo mooi omschreven, zeker kippevel!
  Ik kan niet wachten om het blauwe droomdeurtje te laten zien aan Damian en de wereld van draken en elfjes te openen. Te leuk!

 4. Gefeliciteerd!!!! 5 jaar, wow. En wat ontzettend leuk dat je mij noemt. Ik heb met heel veel plezier geschreven over het Droomdeurtje. Een prachtig en dierbaar product wat eigenlijk ieder kind zou moeten hebben <3

 5. Ik doe graag mee voor mijn zoon van 4 en dochterje van 2 die sinds kort samen een slaapkamer delen in ridder en prinsessen stijl omdat er een kamertje vrij moest komen voor hun kleine baby zusje die verwacht word aankomende januari. Ik denk dat ze beide het drakengroen deurtje wel heel leuk zullen vinden.

 6. Ik vind dit ook zo’n prachtig concept! Ik maak er erg graag kans op!
  Ik doe mee voor onze Bente, die vindt het vast fantastisch! Wolkenblauw zou helemaal leuk staan op haar kamertje!

 7. Ik ben al zolang verliefd op de droomdeurtjes ? ik zou graag een elfenroze willen winnen voor mijn dochterje mijn eigen kleine elfje??

 8. Graag drakengroen voor mijn binnenvettertje Rubin van 6. Hij zegt nooit veel en kropt alles op. Dit deurtje zou weleens zijn eigen deurtje kunnen zijn, zodat ik hem beter benaderen kan en hij zich meer weet te uiten. Dus misschien maak je ons beide superblij. 2 vlie ehm draken in 1 klap 🙂

 9. Allereerst wil ik je van harte feliciteren met je 5 jarig jubileum van Kiddowz.net en nog vele, vele jaren er bij.
  Ook doe ik graag mee voor het wolkenblauw droomdeurtje.
  Mijn kleindochtertje die wat verlegen is, kan dit droomdeurtje goed gebruiken om wat opener te worden.
  Heeft ze wel nodig.
  Voor haar waag ik een kansje.

 10. Graag de elfenroze voor mijn meisje,
  ze heeft nog niks staan op haar verlanglijstje.
  Sint is al in het land,
  ik hoop dat dit cadeau 5 december bij haar beland.
  Ik probeer maar origineel te zijn met dit gedichtje,
  want ik gun dit echt voor mijn wichtje.
  Helaas win ik nooit wat,
  de winnaar wens ik daarom alvast PROFICIAT!

 11. Wauw, wat schattig zeg! Voor mijn dochtertje zou dit echt een uitkomst zijn. Ze volgt op dit moment speltherapie om zo zelfverzekerder te worden en haar rust te vinden als ze naar bed gaat. Ze kan haar gevoelens niet goed uiten en kan maar lastig vertellen wat haar bezig houdt. Ik denk dat wolkenblauw wel iets voor haar zou zijn.

 12. Een wolkenblauw droomdeurtje bestemd voor Milou. Ze slaapt helemaal alleen op de zolderverdieping, met het droomdeurtje kan ze fantaseren dat er toch iemand bij haar is ‘s nachts. Wat een mooi cadeau….

 13. Wat een mooi product, heerlijk dat mensen verder denken en dit dus kunnen ontwikkelen. Ik loot graag mee voor de wolkenblauwe versie voor mijn zoontje van 4 jaar. Liefs, Nina

 14. Wat een ontzettend leuk cadeau voor mijn bijna 5 jaar oude zoontje Micah James en zijn kleine broertje Qwynn. Wolkenblauw zal zeker bij ze in de smaak vallen.

 15. Wauw ik vind ze zo geweldig. Ik doe dan ook graag mee! De licht blauwe met een jongen en meisje is het veiligst denk ik ?

 16. erg leuk ik doe mee voor de jongens dus ga voor Wolkenblauw, maar groen is ook wel leuk zodat ze dan lekker kunnen slapen op hen nieuwe kamers in het nieuwe huis

 17. Voor mijn lieve dochter die in haar 6 jaar super veel heeft meegemaakt en geen prater is,misschien dat ze dat via dit super deurtje wel kan en durft.

 18. vindt dit zo schattig! Vooral de roze.
  Mn dochtertje heeft savonds best wel eens nachtmerries, dus hiermee kan ze de nare dromen achter het deurtje plaatsen

 19. Ik blijf een beetje hangen op je site, lees allemaal leuke dingen en heb inmiddels een lijstje van dingen die ik nog wil lezen/bekijken! Leuk hoor!

  Ook deze deurtjes, hoe vind je zoiets? Ik doe graag mee, je weet maar nooit toch? Denk dat het bij onze pleegkindjes wel in de smaak zal vallen zo’n deurtje waarover je mag dromen, waarachter dromen waar worden en alle nare dingen vergeten kunnen worden!

 20. Deze vind ik echt heel erg leuk! Het idee erachter is echt top!
  Mijn achternaam staat al op het brievenbusje zie ik 😉
  Ik doe graag mee voor het roze deurtje voor mijn dochter. Hier kunnen we samen wat moois meedoen op haar kamertje. Ik kan niet wachten om een briefje voor haar te schrijven, magisch toch!

 21. mijn 2 dochters hun 2 slaapkamers liggen langs elkaar..
  wat zou het gaaf zijn om in de muur die hun slaapkamer verbind dit extra deurtje in te plaatsen zodat hun daar door kunnen.

  natuurlijk voor de Elfenroze deur

 22. Een drakengroene voor mijn zoontje. Hij heeft een heel levendige fantasie, verteld moeilijk maar is dol op ‘schrijven’. Dit droomdeurtje zou hij geweldig vinden.

 23. Ik zou deze graag willen winnen voor de groep waar ik vrijwilligerswerk voor doe, zij zijn allen namelijk zwaar meervoudig gehandicapt en tijdens het snoezelen kruipen ze graag door de alle kamers heen om op onderzoek uit te gaan en het liefst zitten ze aan alle deurknoppen, alleen lukt dit niet of door een groeistoornis of door onderontwikkeling van de beenspieren, waardoor ze zich niet lang genoeg kunnen maken om de deurknoppen vast te pakken. Het zou daarom leuk zijn om zo’n hemelblauw deurtje te kunnen plaatsen, zodat ze er bij kunnen en nog lekker op onderzoek uit kunnen gaan, voor ons is het ook leuk om verhaaltjes erbij te bedenken en ze te blijven prikkelen.

 24. ik doe graag mee voor Elfenroze voor mijn dochtertje. Zij is al negen jaar oud, maar heeft het 22q11 deletie syndroom en daardoor o.a. een fikse ontwikkelingsachterstand. Ze houdt enorm van sprookjes en fantasie. Met dit droomdeurtje kan ze heerlijk opgaan in haar eigen wereldje.

 25. Wauw, mijn zoontjes beste vriend is al gedurende 5 jaren (van bij zijn geboorte) “Walter”. Het is zijn knuffeldraakje dat hem vaak geborgenheid geeft wanneer hij verdriet heeft of wanneer hij bang is. Wat zou het leuk zijn om hem dit drakengroene droomdeurtje te kunnen schenken! Toi toi toi

 26. Een droomdeurtje: wat een mooi idee,
  voor mijn dochtertje Medina doe ik graag mee.
  Ze is nu vijf en zo’n leuke meid,
  die houdt van sprookjes, elfjes en gezelligheid.
  Maar soms is ze bang, alleen in haar bed,
  en ik denk dat het helpt als ik er een droomdeurtje zet.
  Dan voelt ze zich niet alleen en kunnen de elfjes ervoor zorgen,
  dat ze lekker slaapt en droomt over morgen.
  Ze kan haar kleine zorgen aan ze kwijt,
  ja, ik hoop dat ik dit win voor mijn lieve meid <3

 27. Echt iets voor ons Juliette!!
  Met haar 3,5 jaar is ze het meest fantasierijke meisje dat ik ken.
  Wat zou ze avonturen beleven met het Elfenroze droomdeurtje!

 28. De wolken blauw voor onze oudste zoon die is momenteel helemaal in de dinos gefasineerd dus dat zou ook top zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.