Jaaaaa hij is weer. Sinds gisteren is Sinterklaas weer in ons land aangekomen. Dat betekent naast een heleboel cadeautjes ook een boel muziek! Tenminste…zo is het hier in huis wel. De sinterklaasliedjes vliegen ons al dagen om onze oren.

Hoe leuk was het dan ook ik vanmorgen deze CD op kon zetten voor de kinderen!

Een verfrissend nieuw jasje
Op deze cd van Sint&Co, uitgebracht door Cloud 9 Music en Telekids, staan maar liefst 28 hits. Naast de bekende Sinterklaasliedjes, die in een verfrissend nieuw jasje zijn gestoken, staan zes nieuwe Sinthits én drie Kinderen voor Kinderen klassiekers.

De oude klassiekers zijn zo gepimpt dat ze nog heel herkenbaar zijn. Ze werden hier dan ook gelijk luidkeels meegezongen. Ze tekstuele wijzigingen werden overgenomen, alsof ze nooit anders geweest zijn.

De nieuwe hits
De nieuwe hits zijn een leuke aanvulling.

Mylène & Rosanne, Pas Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker schreven samen met bekende producers leuke liedjes. Van rustige met een boodschap tot flinke up-tempo nummers. De laatste zijn wel wat lastig mee te zingen voor de kleintjes, maar ach…dat levert ook wel hele leuke songteksten op 😉

Winnen winnen winnen!
Wil jij ook met jouw kids op deze leuke Sinthits swingen? Wij mogen maar liefst 3 exemplaren weggeven! Welk liedje zingen ze bij jou thuis uit volle borst? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! De CD is ook te koop bij Bol.com voor €9,99

[bol_product_links block_id=”bol_5a10a065db309_selected-products” products=”9200000078583299″ name=”sint hits 2017″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Annemarel

39 gedachten over “Sint&Co presenteert: ‘De leukste Sinthits 2017’

 1. Vooral heel erg veel en vaak Pietenliefde, Daarnaast de Zwarte Pietenstyle waar uiteraard op gedanst word en oldschool, zie de maan schijnt door de bomen!

 2. Hier worden ook vooral nog de oude liedjes gezongen. Zoals Gooi iets in mn schoentje, of Zie ginds komt de stoomboot. Leuk om eens de nieuwe liedjes te kunnen leren en luisteren.

 3. Hier thuis en op de dagopvang waar ik werk zingen ze voornamelijk Sinterklaas Kapoentje en Zie ginds komt de stoomboot.. de cd zou erg van pas komen eens nieuwe liedjes te leren met z’n allen. De kinderen op mijn werk zijn dol op dans en muziek 🙂

 4. Ik vind zelf zie de maan schijnt door de bomen het mooiste, de kinderen gaan voor het simpele sinterklaas kapoentje.

 5. ‘Zie ginds komt de stoomboot’ wordt hier wel 100 keer na elkaar gezonden, ik denk dus dat dat hun favoriet is. Erg gezellig vind ik die liedjes, maar misschien kan deze cd wat meer variatie brengen.

 6. erg leuk ik doe graag mee voor de kinderen en we zijn allemaal erg weg van zwarte piet ging uit fietsen toen knapte zijn band

 7. Zie ginds komt de stoomboot deze klassieker blijft toch altijd wel leuk. Want dan weet mijn zoontje dat de sint weer in het land is.

 8. Oh dat is leuk zeg, ik zou graag willen winnen. Het lied van mijn zoon op het moment is Wie komt er alle jaren. Hij vindt dat zo’n mooie melodie.

 9. Heel graag, ik ben de traditionele Sinterklaas-cd na deze week al een beetje moe, dus een hippe Sint cd met allerlei leuke liedjes is van harte welkom!
  Hier zingen ze nog altijd de klassieker “zie ginds komt de stoomboot…”
  Leuke is dat we vlakbij het water wonen en Sinterklaas ook echt met de boot aankomt, als hij aan komt varen zingen we dat natuurlijk allemaal uit volle borst!

 10. Ow dat zou leuk zijn ons ventje is vandaag 3 geworden en hij zingt echt van alles maar ook engelse liedjes en nu die ginds komt de stoomboot, en kind van de duivel hahah dus het loopt heel erg uit een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.