happy1 Welk kind groeit er tegenwoordig niet op met de zachte, troostende en vooral ook lieve knuffels van Happy Horse? Niet alleen héél fijn en leuk voor baby’s en kinderen, maar ook nog eens een echte toevoeging aan menig kinderkamer en dus ook een aanwinst voor mama! Voor deze winter komt Happy Horse met… té lieve winterknuffels!

De zachte winterknuffels hebben toepasselijke namen gekregen. Wat dacht je van Rainy Days, Autumn Friends en Hedgehog Huggy? Als de blaadjes van de bomen vallen, de dagen weer korter zijn en de nachten langer en je véél harder een zacht iemand nodig hebt om mee te knuffelen, dan kun je bij Happy Horse aankloppen. Het merk bewijst dat uilen en paddenstoelen ontzettend zachtaardig zijn, de stekels van een egeltje helemaal niet prikken en dat sommige knuffels gewoonweg geen probleem maken van een regenbui. Die hebben daar zelfs speciale kleren voor!

Een winterknuffel is het ideale kraamcadeau voor kinderen die in het najaar of de winter geboren zijn, maar ook een perfecte vulling voor schoen of zak of mooi voor onder de kerstboom! Dus opa’s, happy2oma’s, papa’s en mama’s… maak van de donkere maanden een vrolijk feestje met een knuffel voor je kleintje! De winterknuffels zijn verkrijgbaar vanaf €5,50, te koop in verschillende maten en sommige diertjes maken zelfs een geluidje!

De knuffels van Happy Horse zijn zacht, lief, duurzaam en veilig. Uiteraard kun je ze prima in de wasmachine doen.  Neem overigens vooral het woordje ‘duurzaam’ heel serieus: de knuffels van Happy Horse kunnen bij voldoende liefde en aandacht wel eens een leven lang meegaan! Iedereen is dus gewaarschuwd, Happy Horse staat voor een échte vriendschap.

happy3Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceren hier ook voor. Denk aan de Dierenbescherming, Ronald Mc Donald, Cliniclowns, Villa Joep en het Willem Alexander Kinderfonds. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.