De L.O.L. Surprise!-hype is niet te stoppen nu kinderen nog creatiever aan de slag kunnen met hun favoriete poppen om te verzamelen. In de 15 #Hairvibes-verrassingen zijn er namelijk haarstukken te vinden om te mixen en matchen. Ontwerp talloze coole eigen kapsels en creëer een unieke stijl!

Krijg je krullen, een paardenstaart, gegolfd haar of mooi opgestoken haar? De 15 uit te pakken verrassingen laten het je ontdekken. Elke #Hairvibes-pop wordt geleverd met 3+ stukken van levensecht haar om te mixen en te matchen! Gebruik twee verschillende haarstukken tegelijk door ze op verschillende manieren vast te plakken en zo een cool kapsel te creëren. Daarnaast kan je 4 plastic haarstukken gebruiken voor nog meer unieke looks. De haarstukken kan je heel makkelijk verwijderen en opnieuw bevestigen, zodat je de stijl van je pop keer op keer kunt vernieuwen. Bevestig de haarstukken aan de voor- en achterkant, of aan de zijkanten, er zijn geen grenzen! #WhatsYourVibe.

Elke L.O.L. Surprise! #Hairvibes-pop heeft een waanzinnige van kleur veranderende verrassing! Stop de pop in water om de unieke van kleur veranderende verrassing te ontdekken. Verzamel alle 12 personages met verschillende haarstukken om nog meer te gekke, unieke kapsels te vormen! Ontdek in de reusachtige L.O.L. Surprise!-bal (naast de poppen en de haarstukken) nog een geheim bericht, flesje, haarwikkel, kam, modeaccessoire, outfit en schoenen!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.