De Little Love® Dieren Knuffelpop – Kat van VTech® is een echte knuffelpop! Je kunt er ook leuke spelletjes mee spelen, dus het is nog ontzettend leerzaam ook. Druk op de toetsen en leer interessante dierenweetjes, tellen en emoties door middel van lieve zinnetjes, vrolijk gezongen liedjes en schattige babygeluiden.

*Druk op het knipperende hartje om grappige zinnetjes en schattige babygeluiden te horen
*Druk op het buikje van de knuffelpop voor lieve zinnetjes, vrolijk gezongen liedjes en een kort verhaaltje
*Maak spelenderwijs kennis met interessante dierenweetjes, tellen en emoties
*Lieve reacties prikkelen de fantasie en moedigen het spelen van rollenspellen aan
*3 gezongen liedjes en een kort verhaaltje
*Automatische uitschakeling

[bol_product_links block_id=”bol_58ee6b17ac603_selected-products” products=”9200000072638154″ name=”kat” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Liedje 1
Samen spelen, met z’n tweeën.
O, dat maakt me toch zo blij!
Ik ben schattig, klein en echt heel lief!
Ja, ik ben een hartendief.

Liedje 2
Kom aai jij mijn vacht,
want ik ben zo zacht,
en als ik spin,
heb ik goede zin.

Liedje 3
Ik ben een katje lief en blij,
kom je met me spelen?
Miauw, miauw, kom maar gauw.
Ik speel graag met jou!
Zorg je goed voor mij,
jij bent de liefste mama!

WINNEN!
Wij mogen 1 Little Love® Dieren Knuffelpop – Kat weggeven. Laat hieronder je reactie achter (vertel eventjes voor wie je mee doet) voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft bericht gekregen per mail.

92 thoughts on “Little Love® Dieren Knuffelpop – Kat van VTech®

 1. Wat schattig, dat zal mijn dochtertje van 4 heel zeker vinden. Echt iets voor haar deze Knuffelpop-kat. We zijn fan van Vtech speelgoed, leuk en leerzaam!

 2. Superleuk! Ik doe mee voor mijn dochtertje van 2 die nu echt in haar poppenfase is beland. Mooi om te zien! Ze gaat hier zeker superblij van worden. ??

 3. Onze dochter zal dit helemaal te gek vinden! Ze is gek op liedjes zingen en deze pop wordt haar grote vriendin als ze daarmee kan zingen!

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 1,5. Hij is gek op poppen! Hij begint nu steeds meer te praten. Ik zou het ontzettend leuk vinden als hij met deze mooie pop kan communiceren op zijn manier. Want zeg nou zelf, als je geen zusje hebt is dit toch wel een heel leuk extra gezinslid hoor (en makkelijk te verzorgen ;)).
  Groetjes Carmen

 5. Ik ben Elise (6 jaar) lief en blij,
  kom je met me spelen?
  katje miauw, kom maar gauw.
  Ik speel graag met jou!
  Ik zal goed voor je zorgen,
  jij bent het liefste katje!

 6. Ik doe heel graag mee voor mij dochter Tessa. Ze is een hele lieve zorgzame poppenmoeder en met deze schattige pop zou ze superblij zijn!

 7. Mijn jongste dochter is een echte knuffelaar en kleine poppenmama ,ze zou deze lieverd zeker willen winnen en verwennen met veel warme knuffels dus waag graag kansje voor mijn dochtertje Sharona ?

 8. Wat een lieve pop! Mijn kleine meisje begint interesse te krijgen voor poppen. Ze zal er vast goed voor zorgen en vooral veel mee knuffelen, net als een echte moeder!

 9. Wat een grappig poppetje, echt iets voor mijn allerjongste knuffelkleindochter .
  Dat wordt knuffelen geblazen!
  Ze heeft straks geen knuffels meer over voor mij. Ha,ha,ha
  Graag doe ik mee.

 10. supercute, Emma wil dolgraag een échte kat, maar dat zit er vanwege allergie niet in. Dit is een prachtige pleister op de wond!

 11. Voor Iris een echt poppenmeisje ze loopt de hele dag met de pop van haar grote zus in de handen. Helaas vind haar grote zus dit niet altijd goed. Zelf heeft Iris nog geen pop deze zou dan ook echt een uitkomst zijn zo krijgen ze niet meer ruzie.

 12. Wat ontzettend leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die bijna jarig is en dan vier kaartjes uit mag blazen. Ze is een echte poppenmoeder en loopt eigenlijk altijd wel met een pop rond. Deze Vtech Little Love Dieren pop kat zou ze echt helemaal geweldig vinden, want poezen zijn haar lievelingsdieren en roze is op dit moment de enige kleur 🙂 die goed is.

 13. Ik doe graag mee voor mijn kleine buurmeisje. Die is de hele dag aan het zorgen voor haar poppen en ik weet zeker dat ook deze pop een groot succes zal zijn.

 14. 2 meisjes van 3 en 5 jaar. Ze spelen heel vaak met elkaar en om en om gaat heel goed. Dit zullen ze geweldig vinden

 15. Ik doe mee voor mijn jongste dochtertje Beau. Onze oudste heeft al een Little Love pop, die ze Roosje heeft genoemd

 16. Ik doe mee voor mijn lieve nichtje Emily en dan kunnen mijn dochters samen met haar met De Little Love® Dieren Knuffelpop – Kat van VTech® spelen!

 17. Ik wil meedoen voor mijn kleine meid, die dol is op poppen en dieren. Dit is dus een hele mooie combinatie en ik weet zeker dat ze de liedjes hartstikke leuk gaat vinden.

 18. Dit lijkt me geweldig voor mijn dochter Pleun. Zo’n pop kan zoveel meer dan toen ik zelf nog met poppen speelde!

 19. Wat een ontzettend schattige pop! Onze Evi gaat nu steeds met de pop van haar grote zus aan de haal (die is daar niet zo blij mee, haha). Deze zou ze echt geweldig vinden, ze is namelijk ook dol op katten!

 20. Wat schattig! Dat zal het eerste zijn dat mijn 4-jarig dochter zal zeggen als ze deze ziet.
  Zeker weten dat ze heel erg blij zou zijn met deze bijzondere Little Love Knuffelpop kat.
  We zijn sowieso al fan van V-tech speelgoed!

 21. mijn dochter wil graag een zusje dat zit er niet meer in maar dit zou een super alternatief zijn dan kan ze heerlijk zelf mama spelen en zal ik een kadootje kopen voor moederdag hahah

 22. mijn dochtertje is zo blij met poppen en van dieren dus dit zou zo waanzinnig te gek zijn zeg en hij ziet er ook zo waanzinnig schattig uit dat ik zeker een kansje wil wagen

 23. Ik doe graag mee voor mijn zoontje zodat hij wat woordjes leert en ook een vriendje hebt. Want door een grote trauma in zijn leventje kan hij nog niet echt praten en misschien stimuleert deze pop mijn zoontje wel om te leren praten en te zingen.

 24. Ik doe mee voor een lief klein meisje van 3, die zou graag met poppen speelt, ze speelt dan hun moeder en wiegt ze in slaap met een liedje.

 25. Ik doe graag mee voor mijn 1-jarige dochter Philepien, die al een echt dametje aan het worden is en gek is op liedjes zingen en knuffelen. Ze zou met heel haar hart van haar pop houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.