Dit jaar pakt Megableu uit met buitenspellen voor het hele gezin. Wereld Speelplein, Kikker Hop en Beestenboule bezorgen jong en oud plezier! Dankzij het handige formaat van de speldoos met handvat, neem je deze overal mee naartoe! Bovendien wordt deze buitenserie aangevuld met de Koosh Comet en de Koosh Paddle set. Beleef een onvergetelijke zomer in de tuin of neem de spellen mee op reis, naar een BBQ met vrienden of een zomers tuinfeestje… of gewoon in je woonkamer!

Niet alleen is buiten spelen erg leuk, er zijn ook veel voordelen waar Megableu sterk in gelooft, zoals het verbeteren van de fysieke gezondheid, het vergroten van sociale vaardigheden en het stimuleren van de verbeelding en creativiteit.

Wereld Speelplein

Ontdek spellen van over de hele wereld!

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 3 of meer spelers

Zijn de spelregels voor tikkertje overal hetzelfde? En ziet de hinkelbaan in Frankrijk er net zo uit als bij ons? Ontdek het met Wereld Speelplein! Met de 35 spelkaarten, stoepkrijt en knikkers ontdek en speel je spellen van over de hele wereld. Ga daarnaast ook op zoek naar elementen uit je omgeving zoals een tak, bal of sjaal. Zo kan je eindeloos blijven spelen en nieuwe spellen ontdekken.

Wereld Speelplein doet kinderen culturen en gewoontes van over de hele wereld ontdekken. Word jij de ultieme spellenexpert?

Kikker Hop

Maak jij de gekste kikkersprongen in dit hinkelspel?

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 of meer spelers

Maak een parcours van leliebladen. Op de leliebladen staan handen en voeten afgebeeld. Spring van rij naar rij en zorg dat je juist landt! Bereik jij het einde zonder fouten?

Kikker Hop stimuleert lenigheid, snelheid en coördinatie.

Beestenboule

Mijn eerste petanquespel met beestige ballen!

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 of meer spelers

Een muis volgt zijn neusje naar een stukje kaas. Maar pas op! Een kat probeert de muis te vangen, maar wordt weggejaagd door een hond. En de hond… die wordt weggeduwd door een ezel. Kies je BeestenBoule en gooi hem zo dicht mogelijk bij zijn doel. Elke bal heeft een unieke vorm en rolt en stuitert op zijn eigen manier!

Beestenboule combineert handigheid met een snuifje geluk. Wie vind petanque met een twist nu niet razendspannend?

Bereikt jouw beestenboule zijn doel?

Koosh Paddle Set

Speel alleen of tegen elkaar en zie hoe lang je de Koosh bal in de lucht kan houden!

Eindeloze manieren om te spelen! Sla hem hoog of laag, van dichtbij of ver weg, alleen of met z’n tweeën… wees origineel!

De lichte materialen en veerkrachtige racket maken het super gemakkelijk om de Koosh bal weg te slaan.

Koosh ballen zijn gemaakt van rubberen draden en zijn licht in gewicht. Hierdoor wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd omdat het gemakkelijker is om de bal met je racket te raken.

Koosh Comet

De Koosh Comet is super gemakkelijk te vangen en te gooien!

Zwaai met z’n staart en laat hem los om hem ver te zien vliegen! De geprinte sjaal geeft een mooi visueel effect terwijl de comet door de lucht vliegt.

Gooi de bal gewoon naar elkaar, of probeer hem te vangen bij de genummerde staart: hoe verder naar het einde, hoe meer punten je scoort!

Koosh ballen zijn gemaakt van rubberen draden en zijn licht in gewicht. Hierdoor wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd omdat ze gemakkelijker te vangen en gooien zijn dan andere ballen. De rubberen draden hebben een unieke textuur- die helpt hij het ontwikkelen van tastzin en tastgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.