Project Mc²™ is een team van superslimme en coole meiden. Ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionagevaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 (‘innovate’)!  Sluit je aan bij Project Mc², echte meiden met echte vaardigheden, en gebruik S.T.E.A.M. om de wereld een make-over te geven, experiment voor experiment. Kijk naar de originele Project Mc²-serie op Netflix!

NOV8 heeft nu je hulp nodig om een geweldige schoonheidservaring samen te stellen via wetenschap. Laat zien hoe knap je bent met deze leuke cosmetische experimenten.

Project Mc² Ultimate Makeover bag

Maak je eigen make-up met deze geweldige cosmetische experimenten! Met de ultieme tas voor een make-over kan een geheim agent heerlijk experimenteren en er geweldig uitzien met deze make-up experimenten die vermomd zijn als kunstenaarsmaterialen. Maak je eigen nagellak, lipgloss, haarmascara en make-up van krijt. Bewaar al je geheimen in het chique lab dat is vermomd als een modieuze rugzak. Experimenteer steeds opnieuw en neem je cosmetische scheikunde met je mee, waar je ook gaat of staat.

Richt je Project Mc² Ultimate Makeover bag in; je kunt de tas openen en gebruiken als een geweldig lab om make-up te maken en op te bergen.
Neem de hele tas met je mee waar je ook gaat of staat, of klik de verwijderbare paletten los. Deze bevatten eigengemaakte make-up om je make-up onderweg nog makkelijker bij te werken.

Inclusief rugzak met opslag, lipglosspen, nagellakpen, tube voor haarmascara, potje voor make-up 2 pipetjes, experimentboekje en ingrediënten voor make-up: krijtjesschijf met 6 kleuren, glanzende nagellak (basis), gekleurde nagellak en lipgloss met glitters en geurtje. Aanvullende huis-, tuin en keukeningrediënten niet inbegrepen.

Project Mc² Slumber Party Science Kit

Gebruik wetenschap om het ultieme slaapfeestje voor jou en je beste vriendinnen te organiseren! De Project Mc² Slumber Party Science Kit bevat zes fantastische experimenten om je huid te verzorgen, waardoor je volledig tot rust kunt komen. Je kunt je eigen lichaamsgel met glitters, suikerscrub, gezichtsmaskers met regenboogmotief en meer maken. Experimenteer steeds opnieuw met alle spa-experimenten in de wetenschapsset voor een slaapfeestje en bekijk de nieuwe, wetenschappelijk verbeterde jij!

Combineer de inbegrepen samenstellingen met gewone huis-, tuin- en keukenspullen om je experimenten steeds opnieuw uit te voeren.
De set bevat een gezichtsmaskerpalet, 2 potten, mengkom en lepel, roller, verstuiver, brilletje, kwast en spa-ingrediënten:  kleimasker van mineralen, basis voor suikerscrub, glanspoeder en 2 geuren. Aanvullende huis-, tuin en keukeningrediënten niet inbegrepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.