Ontdek de magische minipopjes van Rainbow Surprise Fantasy Friends, schitter zoals nooit tevoren dankzij Rainbow Surprise Makeup Surprise en creëer zelf een fashion outfit voor één van de vier Rainbow Surprise Dolls!

Rainbow Surprise Makeup Surprise

Met de Makeup Surprise pak je maar liefst 10+ verrassingen uit en maak je zelf prachtig slijm met make-up! Transformeer niet enkel je slijm, maar ook jezelf. Geef het witte slijm een kleurtje door er make-up doorheen te mengen en gebruik de oogschaduw en lipgloss zelf voor een dubbele make-over! Voeg geurparels toe, met kleurrijke glitters binnenin, om het slijm opnieuw te transformeren. Van een unieke uitpakervaring gesproken!
Makeup Surprise wordt geleverd met een stijlvolle lippenstiftverpakking die je ook kunt gebruiken als mengkom en opslag. Je kunt het slijm bewaren in de luchtdichte bovenkant die ook een sleutelhanger kan zijn! Inclusief een fantastische lepel, maatbeker en verzamelblad.

Verzamel de regenboog van 15+ oogschaduwpersonages, plus net zoveel slijm om zelf te maken!

Meer informatie vind je hier.

Rainbow Surprise Fantasy Friends

Rainbow Surprise Fantasy Friends zijn schattige, magische minipopjes die slijm spugen en glitterscheten laten! Bij het openen van de verpakking sproeit er een glitterverrassing. Binnenin vind je een schattig popje met prachtige wimpers, magische details en regenboogverrassingen. Ontdek jij een mooie tuinfee, een dromerig vlinderelfje of een glinsterende zeemeermin?

Voer je Fantasy Friends water met hun drinkbeker, schud ze en dan spugen ze slijm. Geef je slijm een eigen touch door de parfumfles te gebruiken en zo glitters in je slijm te sproeien. Duw op de buik van je Fantasy Friend voor een glitterscheetje. Inbegrepen is ook een luchtdicht zakje om je slijm in te bewaren.

Verzamel alle 16 schattige, magische Fantasy Friends!

Meer informatie vind je hier.

Rainbow Surprise Doll

De prachtige modepoppen: Rainbow Dream, Pixie Rose, Amethyst Rae en Blue Skye wachten vol spanning op hun nieuwe fashion outfit! Pak 20+ verrassingen uit, borstel hun lange haren, en maak zelf slijm om hun look volledig te transformeren. Binnen in de verpakking vind je namelijk doe-het-zelf-slijmpoeders om slijm toe te voegen aan hun kledij, schoenen en tasje! Mix en match verschillende soorten om een absoluut uniek statement te maken! Het slijm, de modepop of zelfs jouw eigen gezicht nadien een glanzende look geven? Gebruik dan zeker ook de adembenemende Regenbooghighlighter!
Verzamel alle 4 de Regenboogsurprise-poppen.
Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.