L.O.L Surprise! is ook dit jaar volop aanwezig met veel nieuwe producten en de fans kunnen weer aan de slag met hun favoriete speelgoed. Dit jaar zijn de Boys! en Tiny Toys! de nieuwste toevoegingen aan de L.O.L wereld en is er bijpassend meubilair met een bijzondere twist!

L.O.L Surprise! Boys!

Unbox de L.O.L Surprise! Boys! en verzamel alle 8 verschillende karakters van de Boys! serie. Elke pop heeft een soortgelijke stoere stijl als zijn zus maar met zijn eigen karaktereigenschappen. Geef de poppen wat te eten of stop ze in bad voor een bijzondere verrassing.

Per L.O.L Surprise! Boys! Zijn er 7 verassingen, 1 pop met een verrassingselement, mix & match accessoires en een té gave Boys! poster.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L Surprise! Tiny Toys!

De L.O.L Surprise! wereld blijft uitbreiden, unbox 5 verschillende verrassingen met de allernieuwste L.O.L Surprise! Tiny Toys! Geef jouw favoriete L.O.L Surprise! poppen nu hun eigen speelgoed, zoals de Glamatron Club of BOOG-E 3000 robot. Er zijn in totaal 15 schattige mini robots te verzamelen. Het feest houdt hier niet op, bij elke Tiny Toys komt er een mini Glamper accessoire bij. Verzamel alle 18 surprise stukken om jouw mini Glamper te bouwen!

De Tiny Toys komen met 5 verrassingen, 1 Tiny Toy robot, 1 verwisselbare pruik voor de Tiny Robot, 1 mini accessoire voor de Glamper, 1 stapelbare kunststof kubusdisplay en een Kubus achtergrond om in te voegen.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L Surprise! Furniture with Doll

Meer dan 10 verrassingen, een fan favoriete pop en bijpassend meubilair. De L.O.L Surprise! Furniture vouwt uit en wordt op deze manier een mini speelset. De bijgevoegde fan favoriete pop komt overeen met de personages van de O.M.G serie. Verzamel alle 4 verschillende stijlen voor jouw fashionalbe lifestyle!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.