Wij kregen laatst iets enorm leuks om te unboxen; Crate Creatures Surprise. MGA Entertainment heeft maar liefst vier verschillende monsters op de markt gebracht en je kunt vanaf de buitenkant zien welke er in het kratje verstopt zit. Wel zo handig, je wilt tenslotte voor deze prijs niet vier keer dezelfde in de kast hebben staan. De reclame was al meerdere malen voorbij gekomen op televisie, dus toen Dante zag wat de postbode kwam brengen, was hij meteen enthousiast. Wij hebben wederom een nieuw gezinslid…met de leuke naam; Blizz.

Wat moet je precies doen?

Zoals ik hierboven al schreef, we hebben wederom te maken met unboxing speelgoed, wat tegenwoordig helemaal hip en happening is. Het monster zit opgesloten in een krat en het is de bedoeling dat hij wordt bevrijdt. Voordat je dit doet, kun je aan zijn tong trekken (deze hangt namelijk ver uit zijn mond en buiten de krat) waarna hij grappige geluiden zal maken, zal gaan trillen en zijn ogen zal laten oplichten. Daarna is het dan wel echt tijd om hem te bevrijden. Pak de koevoet en breek het slot aan de bovenkant open. Vervolgens wrik je de deksel los en je monster kom tevoorschijn. De Crate Creature kan maar liefst 45 geluiden maken en je kunt er zelfs geluidopnames mee maken. Speel je een opname af, dan zul je merken dat je stem op een monsterlijke manier vervormd wordt. Zolang je geen nieuwe opname maakt, zal het monster deze zin blijven herhalen. Indien je een andere zin wilt inspreken, dan kan dat, maar dan ben je je eerdere opname wel kwijt.

Welke monsters zijn er?

Er zijn maar liefst vier verschillende monsters, die allemaal hun eigen uiterlijk, voer, kratje en geluiden hebben. Er komen er in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog wel meer bij, maar voor nu zijn de volgende vrienden klaar om uitgebroken te worden;

Blizz
Deze gezellige kerel is dus sinds kort onderdeel van ons gezin. Hij kan klapperen met zijn armen, maar doet dit gelukkig niet als hij zijn ijsje vast heeft. Blizz lacht en brult het uit als hij heen en weer geschud wordt, ondersteboven wordt gehouden of wordt omgestoten.

Pudge
Druk op de hoorn van Pudge en kijk hoe zijn ogen raar gaan doen! Trek hem aan zijn tong en hij begint allemaal gekke geluidjes te maken! Geef hem een hapje van zijn pizza en je hoort hem gewoon smakken!

Sizzle
Ook Sizzle ziet er onwijs grappig uit en neemt uiteraard zijn eigen eten mee. Okay, het is een monstertje, maar je kunt er ook heel erg goed mee knuffelen. Sommige monster zijn namelijk wel heel erg lief en aardig! Spreek je wat liefs in?

Snort Hog
Hoe vind je de varkensneus van Snort Hog? En zijn lange blauwe tong dan? Eigenlijk is hij net zo leuk als zijn voorgangers (wil je ze niet gewoon allemaal hebben? Wij wel!)

Dit leuke speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar!

66 thoughts on “Review: Crate Creatures Surprise

 1. wat een ontzettend leuk gebaar, verras jarige kleinzoon tije maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar
  tije is ook dol op ijsjes en lachen en grappen en grollen doet hij het liefst

 2. ik zou hem super graag voor me zoontje willen winnen hij is zelf soms ook en klein monster, dus ik denk dat deze 2 dikke vriendjes zullen worden als hij hem wint ?

 3. Wat een leuke actie! Ik zou hem graag winnen voor mijn zoon die in zijn korte leventje nu alweer door een klein ongelukje geopereerd moest worden. Hij raakt er zelf erg gefrustreerd van en vraagt zich af waarom hij. Dit zou dus een welkome opkikker voor hem zijn. Een klein vriendje voor de tijd die hij in de rolstoel moet doorbrengen!

 4. Ze hebben elk zo hun gekke en leuke trekken, das zoals thuis, met de kids, zeker de jongste die zou ik hier enorm mee kunnen verrassen , blizz lijkt me haar type , want hij is net zo gek op ijs als ons Sharona haha, maar zelfs de andere zijn wel leuk, waag dus graag een kansje om mijn dametje ermee te verrassen, Zou echt the max zijn, ✔??

 5. Leuk! Unboxing en dit keer ook voor jongens. Mijn zoontje is dol op monsters en zal een nieuw en gezellig vriendje vast erg leuk vinden. Mijn zoontje brult en lacht veel, net als Blizz, alleen niet als hij valt of omgestoten wordt 😉
  Ook houden ze beide erg van ijsjes, dat schept vast een band!

 6. Hilarisch ! Ik hoop deze voor m’n zoontje te winnen, zodat hij deze Blizz gaat pesten in plaats van z’n broer 😉 Geweldig toch dat het toegestaan is om aan z’n tong te trekken (zonder dat er ruzie ontstaat 😉 ). Lichtgevende ogen maken hem eng, wat dan weer ‘vet cool’ schijnt te zijn. M’n zoontje zou deze engerd erg leuk vinden !

 7. ?? ze zijn zooo leuk!! onze Yoeri is helemaal weg van de en heeft ze bovenaan zijn verlanglijstje staan, als je hem vraagt welke het leukste is dan gaat hij voor blizz. waarom? gewoon omdat hij wit is en dat is ook de kleur van spoken, dat is eng, en omdat hij ijs eet, dat is mijn lievelingseten?

 8. Leuk! hoewel onze Jarno monsters nog wel eens eng kan vinden, vind hij ze ook reuze interessant. deze zijn niet eng maar gewoon leuk en grappig; doe ik hem zeker een plezier mee!

 9. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat hij me doet denk aan een monsterknuffel (als je op zijn buik drukte, stak hij zo’n tong uit) die ik zo’n 30 jaar geleden cadeau kreeg van mijn oom. Dat ik dit nog weet, betekent wel dat ik warme herinneringen aan hem heb (aan mijn oom zeker ook, maar ik heb het over dat monster).
  Hoe leuk als mijn dochter ook haar eigen monster krijgt. Die gekke (smak) geluiden zal ze supergrappig vinden maar alles is er grappig aan natuurlijk.

 10. OOOH, wat ontzettend leuk. Bo is in zijn stoute periode en alles wat ondeugend en een klein beetje slecht is, is dan natuurlijk helemaal fantastisch en dan lacht hij zich een apehoedje zoals hij dat zegt. Pudge zal hij het allerleukst vinden, want hij houdt van pizza en daar is is Bo ook helemaal gek op. Kunnen ze samen lekker pizza eten en kattenkwaad uithalen. Gelukkig dat dat Pudge niet echt heel erg eng is. Gewoon een heel klein beetje en dat is natuurlijk helemaal te gek.

 11. Onze kinderen zijn nu al weg van de “Pudge” wat een vrolijk ding!, Het zijn ook echte pizzafanaten die soms ook de gekste geluiden maken. De verpakking doet mij heel veel denken aan de Goblins van vroeger, daar heb ik zelf wekenlang mee gespeeld

 12. Mijn dochter (groot Frozen fan) vindt die Blizz helemaal het einde! Zo met de winter op komst lijkt het haar geweldig om die te hebben als nieuw gezinslid. De geluidjes maken het helemaal af.

 13. De Crate Creatures Surprise heb ik gezien bij een bekende speelgoedwinkel. Zo leuk zijn ze! Blizz is iets voor mijn jongste zoontje van 4,5 jaar. Hij is echt “het jongste kind” met ondeugende pretoogjes net als Blizz. Altijd gekke bekken trekken, stoeien en van alles een spelletje maken. Ik zie hem al met Blizz zijn opa’s en oma’s “aanvallen”. Mocht ik deze winnen, ga ik de echte ijsjes verstoppen om te voorkomen dat Blizz echte ijsjes krijgt. Anders is zijn mooie witte vacht niet lang wit. Ik weet zeker dat mijn zoontje hier uren plezier mee zal hebben.

 14. Dochter vindt Blizz superleuk omdat hij reageert op schudden. Deze staat bovenaan haar (hele korte) verlanglijstje dus zij zou hier onwijs blij mee zijn! ?

 15. Wat een stoere grappige knuffel voor mijn zoontje Sem (4) Hij is zelf ook stoer en houd ervan om grappig te doen dus is deze knuffel wel echt een top knuffel voor hem! De meeste knuffels zijn toch vooral schattig en lief en niet zo stoer en cool, met deze stoer knuffel kan een stoere jongen zich ook overal vertonen!

 16. Mijn zoon van 7 vindt het erg leuk om te kijken naar zijn zus van 11 die de L.O.L. surprises uitpakt. Met deze deze stoere monsters kan hij zelf ook zijn eigen pakje uitpakken, dat zal hij helemaal geweldig vinden.

 17. Oehhh dat lijkt me geweldig voor mijn zoontje! Het maakt geluid en neemt geluid op, het is stoer en knuffelbaar… ik weet zeker dat hij het helemaal geweldig zou vinden! Hij is gek op knuffels!! <3

 18. Misschien heel flauw maar ik kan helemaal dubbel liggen om de geluiden die dit grappige monstertje maakt haha dus ik win graag voor Lucas en Eva die 5 december jarig zijn 😀

 19. Een monstertje voor een monstertje!
  Geboren op 25 december -bijna 4 jaar geleden -en zo’n schattig monstertje! Dit monstertje voor het monstertje zou in de kerstboom mogen hangen!

 20. Blizz, kleindochter wijst hem aan, omdat hij zo pluizig is, en net als haar van ijsjes houdt de ideale vriend dus hahaha waar ze lekker gek mee kan doen en die het nog leuk vind ook

 21. Mijn kinderen worden helemaal monsterlijk wild als ze de reclame voor bij zien komen. En willen deze dus heel graag hebben! Blizz past wel bij ze, ze zijn beide monsterlijk gek op ijs net als blizz!

 22. Mijn dochter wordt helemaal dol als ze deze op televisie ziet, zelf vind ik ze er te schattig uit zien, dus ook mamma is fan! 😉 Zeer welkom hier een nieuw familielid.

 23. Mijn zoon heeft ze nu al een paar keer op tv gezien, en dat is ook het enige waar hij naar vraagt. Ik doe dus graag mee om mijn zoontje te verrassen.

 24. Ja onze zoon wil de blitz maken met Blizz, hij vindt hem zo leuk omdat hij lacht en brult als je hem schudt. Ik zie het voor me hoor, de hele dag horen we Blizz vanuit het hele huis

 25. We hadden een filmpje gezien van blizz en onze 5 jarige stoere vent was helemaal enthousiast want in zijn beleving doet blizz echt gebaren tegen hem!!!!! Mama monster gebaren naar mij ❤️ ook kan blizz brullen net als mij mama is blizz ook doof? Ik keur het goed. Hij ziet herkenning in blizz en heel eerlijk ik zie dezelfde herkenning ook ‘n beetje ?

  Kort maar krachtig blizz is zo super vetcool omdat hij kan gebaren en ook hard kan brullen. Net zoals onze senn 5.

 26. Wat een waanzinnig leuk lelijk monster en wat leuk dat je zo actief met hem bezig moet zijn om hem heel erg levendig te krijgen. Dus een super leuk item om mijn kleine meid al bewegend en springend in een deuk te laten liggen

 27. Ze zijn allemaal heel leuk, maar ik zou voor Snort Hog kiezen. Een hilarisch monster dat er erg grappig uitziet. Daar hebben de kids vast urenlang plezier mee!

 28. Mijn zoontje heeft de Crate Creatures hoog op zijn verlanglijstje staan,en vind vooral het ijsje van Blizz geweldig. En het feit dat hij blauw is,want dat is zijn lievelingskleur!

 29. De Crate creatures zijn zoooooo leuk! En Blitz is gewoon COOL…. Net een bigfoot! Ik zou het ergggg leuk vinden om een kansje te maken voor mijn twee kids.

 30. Pudge is erg leuk! De geluiden die hij maakt, hoe hij er uit ziet, ik denk dat mijn jongens er meteen een vriendje bij zouden hebben!

 31. Super leuk! Ze zien er cool uit en wat zo gaaf is dat je zelf een tekst kan inspreken en dat er weer uit komt met een monsterlijke stem, geweldig! Win hem graag voor mijn zoon 🙂

 32. Geweldig! mijn zoontje Xander is gék op knuffels en gaat dit echt super vinden! op tv heeft hij Snort Hog gezien en hij ging uit zijn plaat toen er snot uit zijn neus kwam, vond hij erg grappig! ik waag een kansje voor hem!

 33. Yes.. ik doe graag mee voor mijn zoontje van 5 als hij die beestje op tv ziet langs komen roept hij heel hard mama kom kijken die wil ik hebben,
  Hopelijk wordt hij verasst!

 34. Yes.. ik doe graag mee voor mijn zoontje van 5 als hij die beestje op tv ziet langs komen roept hij heel hard mama kom kijken die wil ik hebben voraal die gekke geluiden vindt hij grappig.
  Hopelijk wordt hij verasst!

 35. Het is lastig kiezen want ze zijn allemaal hilarisch. Snort Hog ziet er erg knuffelbaar uit en ik weet zeker dat mijn dochter helemaal gek op hem zal zijn.

 36. Ik zou zo graag Blizz voor mijn 6 jarige zoontje willen winnen. Elke keer als hij de reclame van crate creatures op tv voorbij ziet komen wordt hij helemaal enthousiast! Hij houdt namelijk van alles wat met monsters en griezels te maken heeft. Hij zou er zo graag 1 willen hebben. Ik denk dat hij Blizz helemaal te gek gaat vinden omdat hij niet alleen een cool monster(tje) is maar ook omdat hij fluffy en er grappig uitziet en bovendien is mijn zoontje ook gek op ijs dus ik denk dat hem dat ook heel erg aanspreekt. Ik zou zo graag een crate creature in de zak van sinterklaas doen voor pakjesavond voor mijn zoontje. Ik hoop dat ik hem mag winnen want mijn budget laat het niet toe om er 1 te kopen helaas. Ik ga heel hard duimen voor ons!

 37. Het leukste aan Blizz is dat ie niet alleen éng (dus stoer) maar ook heel grappig is, zodat mijn zoon er wel mee durft te spelen.

 38. Mijn zoon vindt Blizz helemaal top! Waarschijnlijk omdat ze beide houden van ijsjes en brullen (mijn zoon zelfs beide tegelijk). Ik hoop dat hij hem mag winnen voor Kerst!

 39. ziet er een leuk monstertje uit die rare geluidjes maakt en waar je die tong van kunt uittrekken , zie mijn kleinzoontjes er al mee bezig zijn ook kleine monstertjes

 40. Wow, net te laat, jammer
  Had graag meegedaan met deze leuke winactie, omdat ik het een grappig monstertje vind.
  Leuk voor mijn kleindochtertje.
  Ik volg Bloglovin en hoop nog mee te kunnen doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.