Magnetisme is iets magisch en aan kleine kinderen alleen maar uit te leggen door het ze te laten zien en ervaren. Rondom een magneet zit een onzichtbaar magnetisch veld. Dit veld heeft een bepaalde kracht die voorwerpen kan aantrekken. Om kinderen kennis te laten maken met magnetisme ontwierp SmartMax verschillende producten waaronder SmartMax My First Farm Animals. Wij mochten dit toffe speelgoed uittesten met onze jongste van vier jaar.

Herkenbaar

Allereerst, wat goed dat men gekozen heeft voor de meest herkenbare dieren van de boerderij; de koe, het schaap, het paard, het varken, de kip en de haan. Ze hebben ook allemaal een verschillende kleur, zodat het allemaal goed uit elkaar gehouden kan worden. De dieren hebben allemaal een voor- en achterkant waar je een magnetische staaf tussen kan plaatsen zodat ze allemaal weer uit één geheel bestaan. Daarnaast krijg je een bal erbij die uit twee helften bestaat (een rode en een gele helft) die je met gemak aan elkaar kunt maken door de magneet. De kip en  haan (ook rood en geel) kunnen allebei in een helft van de bal worden gezet en worden dan automatisch een soort tuimeldiertjes.

Extra grote en zachte onderdelen

De dieren zijn gemaakt van extra grote en zachte onderdelen en dus veilig voor kinderen vanaf 1 jaar. Het SmartMax speelgoed is dubbel gelijmd en definitief ultrasonisch gelast zodat het niet kapot/los kan gaan. Alle stukken zijn groter dan 3 centimeter dus erin stikken is gelukkig niet mogelijk. Dit toffe constructiespeelgoed stimuleert de hand- oogcoördinatie, leert kinderen logisch nadenken en stimuleert ook nog eens de fantasie van kinderen. Wat hoe grappig is het om de dieren met elkaar te mixen? Een varken met schapenbillen….of een paard met een koeienbips….we hebben er kostelijk om gelachen hier thuis.

Goed om te weten als je nog meer SmartMax speelgoed in huis hebt; Alle onderdelen van deze set zijn ook 100% compatibel met alle andere producten.

Meer informatie vind je hier.

74 thoughts on “SmartMax My First Farm Animals

 1. Super leuk! Ik maak graag kans om dit als trotse tante aan mijn nichtje te kunnen geven. Mijn nichtje wordt in maart 1 jaar. Dit zou voor haar het ideale verjaardagscadeau zijn. Daar kan ze dan nog jaren mee spelen.

 2. Magnetisme is iets magisch voor de kleintjes. Leuk om op deze manier er kennis mee te maken. Dieren doen het ook altijd goed. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 3. Mocht ze er mee uitgespeeld zijn dan geven we het graag door aan ons kleine nichtje.

 3. Erg leuk en leerzaam speelgoed, voor de allerkleinsten.
  Makkelijk mee te nemen.
  ik doe graag mee voor mijn kleindochter van 2.

 4. Ohh dit zou een leuke aanvulling zijn op onze basisset die onze kinderen nu al hebben. Onze jongste is bijna jarig, dus dit is zeker een fantastisch cadeau wat bij hem in de smaak zal vallen!

 5. Woh wat is dit super leuk en mooi speelgoed om lekker mee te spelen en dat alle onderdelen van deze set zijn ook 100% compatibel is. Erg leuk voor mijn kleinzoon die gek is op en met dieren!!

 6. Leuk! Smartmax stond bij mijn eigen kinderen ook altijd op ons wensenlijstje, maar door de prijs bleef het altijd een wens. Dit pakketje is voor jongere kinderen en daarom doe ik graag mee voor mijn 2 nichtjes van 1,5 en 4 jaar. Hoe leuk is het als ik ze als tante kan verrassen met dit leuke speelgoed.

 7. Jaaaaa, deze zou ik zo graag willen winnen voor mijn kleinzoon Tijn! Hij heeft dit speelgoed op het kinderdagverblijf en is er helemaal fan van 😍

 8. Ik waag mijn kans want ik zou dit dolgraag winnen voor mijn creatieve kleizoon.
  Smartmax zou hij echt ” de max” vinden!

 9. Wat een leuk speelgoed met een magnetisch veld.
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkind.
  Ik volg Bloglovin en waag een kansje.

 10. Dit is iets voor mijn onderzoekend zoontje.
  Hij is nu op een leeftijd kijken hoe alles werkt.
  Super geweldig.
  En met deze dieren hoef ik niet bang te zijn da hij zijn eigen pijn doet

 11. Ik doe graag mee om deze leuke boerderijdieren van SmartMax te winnen. Hier kunnen de kinderen die ik straks ga behandelen als logopedist veel plezier van hebben als ze verhaaltjes gaan vertellen over een koe en een varken.

 12. Wat een leuke actie, ideaal voor mijn kleinzoontje die in april 2 jaar wordt en in de ban is van diertjes
  Zou leuk zijn als extra, want Pasen komt er ook nog tussen, een kostelijke periode voor mij.

 13. ik doe graag mee voor ons kleine nichtje welke volgende week jarig is. dit geeft mijn inmiddels al grote dochter heel graag als cadeautje (vind ze zelf stiekem ook nog leuk denk ik)

 14. Ik doe heel graag mee voor mijn petekindje. Niks leuker dan hem af en toe onverwachts te mogen verrassen met een leuk cadeau! Ik weet nu al dat hij er zeer veel plezier zal mee beleven, fonkelende pretoogjes en glimlachend snoetje verzekerd!

  1. Wat leuk dat hier nu ook boerderijdieren van zijn! 2 jaar geleden heb ik de safaridieren aan mijn toen 1jarige neefje gegeven, een groot succes. Nu zelf onlangs moeder geworden van een dochter, zou deze graag voor haar winnen.

 15. Ik doe heel graag mee voor mijn twee kindjes! Zij spelen beide super graag met onze smartmax. We hebben al vele uitbreidingen maar deze mist nog in onze collectie en zou dus heel welkom zijn hier! 😀

 16. Ik denk dat mijn zoontje Senn hier erg blij van wordt! Hij is sowieso dol op de diertjes als we naar de kinderboerderij gaan. Dit speelgoed lijkt mij echt iets voor hem

 17. Voor mijn kleindochtertje en straks ook voor haar neefje of nichtje dat nu nog veilig in de buik van mijn schoondochter zit

 18. Smartmax is echt de max! Ik doe graag mee. Mijn jongste zoontje wordt 2 deze maand en zou hier dolgelukkig mee zijn.

 19. Zo leuk lijkt mij dit voor mijn peuter. Hij is sowieso dol op diertjes. Hij wordt hiervast heel erg blij van,leuke verrassing!

 20. Wat een superleuke set! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Ze is gek op alles wat met de boerderij te maken heeft. Trekkers, maar ook zeker alle dieren!

 21. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die op 5 april 3 jaar wordt 💙 heel leuk als verjaardagscadeau 🥰

 22. Ik denk dat mijn zoon (en waarschijnlijk mijn dochter ook) dit heel leuk zou vinden dus ik waag graag een kans!

 23. Wauw. Wat een mooie set speelgoed. Graag speel ik mij voir mijn driejarige dochter. Dol op dieren en ermee spelen.

 24. Dit is nou speelgoed waar mijn kinderen beiden interesse in zouden hebben en goed samen mee zouden kunnen spelen. Ik doe graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.