Morgen is het de Dag van de Aarde! Een dag om extra bewust te zijn van al het moois dat de aarde ons te bieden heeft en er meer over te leren. Met het educatieve bordspel BBC Earth: Animals kom je meer te weten over onze prachtige planeet en de wilde dieren die er leven. Via een speciale website bekijk je de mooiste video’s van de BBC Earth-serie en beantwoord je meerkeuzevragen. Alle beelden zijn aangeleverd door BBC en tonen iconische momenten uit veel van hun bekroonde BBC Earth-series. Het spel is geschikt voor het hele gezin en is perfecte spel om stil te staan bij onze planeet en hoe we daar beter mee om kunnen gaan.

BBC Earth: Animals helpt je onze prachtige planeet meer te waarderen. Het spel bestaat uit een spelbord, fotokaarten en toegang tot een speciale website. Op deze website, die te bezoeken is met een Smart TV, laptop of tablet, zijn prachtige video’s en bijbehorende vragen te vinden. Ieder spel bevat een unieke code, zodat bij een nieuw spel andere video’s getoond worden.

Beantwoord de vragen via de website en verzamel kaarten voor elk goed antwoord. Het spel is ook offline te spelen met behulp van de bijgesloten fotokaarten. De speler die na 8 spelrondes vooraan op het spelbord staat, is de winnaar.

Het spel is gemaakt met zorg voor de planeet. De fotokaarten zijn vervaardigd van gerecycled papier, de speelstukken van FSC-hout en de doos draagt het FSC keurmerk.

Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: 45 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.